dzikiws Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 Witam, co kilka dni wyświetla się okienko po uruchomieniu systemu Windows 10, aby dokończyć konfigurację systemu, a w dalszej części chce abym się zalogował na konto MS ? Co usunąć, odinstalować ? Cytuj
dominikk140 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 Ja mam modyfikowany Windows, trzeba usunąć Centrum Akcji, ale spróbuj tego może pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ustaw na wyłączone. Cytuj
dzikiws Opublikowano 24 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 Nie tym piszę, to to mam już dawno zrobione, defender usunięty oraz Edge. Cytuj
jozef.k Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 Wyłączenie i włączenie Centrum akcji od @srom-otnik-a >> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
brygada69 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 Kolega wyżej dobrze radzi. Następnym razem przy instalacji wybierz nie mam internetu i utwórz konto lokalne. nie będziesz miał kłopotu. Cytuj
dzikiws Opublikowano 24 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 Wybaczcie, ale umiecie czytać ze zrozumieniem, czy ja piszę o instalacji systemu, system mam już ze cztery lata, piszę o pojawiającym się okienku do konfiguracji (niebieskie) co jakiś czas. Cytuj
wislak00 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 2 godziny temu, dzikiws napisał(a): Wybaczcie, ale umiecie czytać ze zrozumieniem, czy ja piszę o instalacji systemu, system mam już ze cztery lata, piszę o pojawiającym się okienku do konfiguracji (niebieskie) co jakiś czas. A to masz odznaczone? FILAGOL lubi to Cytuj
dzikiws Opublikowano 25 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2025 Dzięki wislak00 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi