GrzegorzAsia Posted November 30 Report Posted November 30 Witam, szukam jakiegoś telefonu muzycznego. Wymagania ważne, żeby był mały. Obecnie posiadam Samsung Galaxy A21 i chciałbym coś o podobnych rozmiarach (może być trochę większy.) Cena aż nie gra takiej roli, ale coś w granicach 1000zł. I co istotne musi być Samsung i wejście na słuchawki JACK. Jest ktoś w stanie coś polecić? Pozdrawiam. Quote
Widzior Posted December 1 Report Posted December 1 Samsung A36, ale lepiej dołożyć do A56. Ale one już nie mają gniazda Jack, bo podobno teraz już nikt nie używa kabli, tylko BT [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
GrzegorzAsia Posted December 1 Author Report Posted December 1 1 godzinę temu, Widzior napisał(a): Samsung A36, ale lepiej dołożyć do A56. Ale one już nie mają gniazda Jack, bo podobno teraz już nikt nie używa kabli, tylko BT [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W takim razie odpadają, musi być gniazdo jack. Nie po to mam dobre słuchawki, żeby słuchać na jakiś bezprzewodowych. Quote
Widzior Posted December 1 Report Posted December 1 No to masz pecha, bo Samsung w średniej i wysokiej półce nie stosuje już w ogóle gniazd Jack. Pozostaje ci najgorszy szajs, bo tylko tam jeszcze montują. Świat idzie do przodu i tego nie zatrzymasz. Nawet A35 nie ma już Jacka, chyba najwyższy, który go ma, to A25 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
iskier Posted December 1 Report Posted December 1 Nie interesuję się tym tematem, ale czy nie pójdzie po przejściówce? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] P.S. Na przykład - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
GrzegorzAsia Posted December 1 Author Report Posted December 1 11 godzin temu, Widzior napisał(a): No to masz pecha, bo Samsung w średniej i wysokiej półce nie stosuje już w ogóle gniazd Jack. Pozostaje ci najgorszy szajs, bo tylko tam jeszcze montują. Świat idzie do przodu i tego nie zatrzymasz. Nawet A35 nie ma już Jacka, chyba najwyższy, który go ma, to A25 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bez przesady, od razu największy szajs.... Mi tam nie zależy na tych bajerach tak czyś jak co dodają w tych nowszych typu aparat itp. Priorytetem jest tylko muzyka. 10 godzin temu, iskier napisał(a): Nie interesuję się tym tematem, ale czy nie pójdzie po przejściówce? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie pójdzie, ale sama przejściówka też chyba wpływa już na jakość dzwięku. Quote
LAGUNA Posted December 1 Report Posted December 1 Jak się nie myle to Motorola i OnePlus mają "JACKA' [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted December 1 Report Posted December 1 6 minut temu, GrzegorzAsia napisał(a): Pewnie pójdzie, ale sama przejściówka też chyba wpływa już na jakość dzwięku. Jak ci tak zależy na jakości muzyki, to przede wszystkich nie używa się do tego smartfona, gdzie jest to tylko dodatkiem, więc dają tam najtańszy DAC. Ja używam starego odtwarzacza MP3 firmy iRiver i jakość jest o wiele lepsza. Quote
LAGUNA Posted December 1 Report Posted December 1 @GrzegorzAsia nie wiem czy będzie Ciebie interesować ,ale zerknąć można. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
GrzegorzAsia Posted December 1 Author Report Posted December 1 @LAGUNA Dzięki, ale interesują mnie tylko Samsungi, Quote
Mr.T Posted December 1 Report Posted December 1 5 godzin temu, LAGUNA napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przecież jest tu Samsung Samsung Galaxy A52s 5G Quote
Widzior Posted December 1 Report Posted December 1 20 minut temu, Mr.T napisał(a): Samsung Galaxy A52s 5G Ale to zabytek z 2021 roku LAGUNA likes this Quote
Mr.T Posted December 1 Report Posted December 1 Ja tylko pokazałem że jest na liscie Samsung LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted December 2 Report Posted December 2 No jest na liście ,ale co kto woli tam niby jest w pierwszym poście do 1ooozł. ale można i dodać taką listę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts