Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam problem z win11 Home. Po instalacji cały czas przy uruchomieniu komputera pokazuje się menu z wyborem czy włączyć usługi lokalizacji i jeszcze z 5 kolejnych usług. Po przejściu przez to system działa poprawnie ale po ponownym włączeniu znowu. Proszę o pomoc 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

A to dziwne

Spróbuj się zgodzić na lokalizację.

Którą potem w ustawieniach możesz wyłączyć

Jeżeli problem nie ustąpi od nowa skonfiguruj pendrive w rufusie i zainstaluj od nowa.

Posted

Kombinowałem już wszystkie wersje, tak, nie, tak/nie, za każdym razem po rozruchu musiałem znowu to klikać…. Ogólnie kupiłem laptopa z zainstalowanym już windowsem fabrycznie , jest po zwrocie ze sklepu i chciałem go przywrócić do stanu fabrycznego. Korzystałem z aplikacji wgranej support dell po wciśnięciu f12, wgrało system na nowo. Efekt jak widać, myślałem że cos nie tak poszło przy instalacji więc później zrobiłem jeszcze raz wgranie Windows ale już przez system w ustawieniach, dalej to samo…

Posted

Tak dla guru forum

Napisz jaki to laptop jego parametry itp.itd.

By wykluczyć wadę hardware jeśli chodzi o sam software coś chyba robisz źle.

Pisz dokładniej i częściej żeby wiadomo co i jak, i na jakim etapie jesteś.

A zaakceptowałeś wszystkie okna po ponownym rozruchu ?

Bo to zgaduj zgadula\

Posted

To raczej problem software, po zakupie Windows normalnie się uruchamiał, sama instalacja przebiegła pomyślnie: zaakceptowane zgody, ustawienie pinu, logowanie konta Microsoft itp, tylko cały czas powraca okno z 5 pytaniami… 

Posted
14 godzin temu, misi00 napisał(a):

Witam, mam problem z win11 Home. Po instalacji cały czas przy uruchomieniu komputera pokazuje się menu z wyborem czy włączyć usługi lokalizacji i jeszcze z 5 kolejnych usług. Po przejściu przez to system działa poprawnie ale po ponownym włączeniu znowu. Proszę o pomoc 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Kliknij shit +f10 włączy ci się konsola  wpisz start ms-cxh:localonly spróbuj omija to

FILAGOL likes this