Achon Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Na forum mydigitallife widziałem kompletny autounattend usuwający Defendera, ale to był jakiś koszmarek. Skrypt odpalający się w czasie instalacji jest lepszy i łatwiejszy do modyfikacji. 42 minuty temu, Kocurek napisał(a): Twój skrypt co wrzuciłeś to odmiana: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ? Dołożyłem do mojego skryptu jedynie katalog Remove_SecurityComp z tego githuba - nowe wpisy do rejestru. Po co zmieniać, coś, co dobrze działa -:) edited ------------ Hmm, sprawdziłem i skrypt od Defendera nie zadziałał. Skrypt jest już nieaktualny, bo pozmieniali usługi i coś dodatkowo zabezpieczyli. Jest teraz dodatkowo MDCoreSvC - Usługa Microsoft Defender Core Muszę go poprawić. (:- Sorki za zamieszanie. edited 2 --------------- Nowy skrypt na usunięcie defendera sie testuje. Trzymajta kciuki by zadziałał (żadne wyłączanie, ale skuteczne kasowanie) Groszek1962 i Kocurek lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @Achon daj znać jak poszło - ja tymczasem przesuwam wydanie o parę godzin - między 3:00 a 5:00 nad ranem powinno się pojawić - niestety prace wydłużyło nowe zgłoszenie + konieczne zmiany - zostanie to opisane w w Changelog - dziękuję za cierpliwość i zaufanie. [Dodano] Chyba, że niecierpliwi chcieliby sam install.esd, ale lepiej jak przetestuję przed wrzuceniem osobiście, czy jest OK ERICs3 lubi to Cytuj
Achon Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia No walczę. Leci czwarta lub siódma instalka na Vmware,... Sam jestem ciekaw rezultatu. Skrypt ma automatycznie usunąć defendera. ostatnia instalka na dzis leci chyba już skutecznie działa wyłączenie defendera? Ale problem mam z usunieciem katalogów, wystarczy jeden uruchomiony plik siedzący w pamieci i już katalog Windows Defender jest zablokowany. próbuję metody Task kill, ale nie wiem czy lista jest aktualna. Za kilka minut dam odpowiedz. edited ------------ No dzisiaj nic z tego. No nie wiem co, ale nie działa mi to. Jutro jeszcze spróbuję, dzisiaj mam dość. Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Mi się powinno udać wyrobić do 3:00 - .esd już mam, jeszcze changelog zlozenie .iso, wrzucenie... Więcej opowiem jak już wrzucę - chociaż i tak trzeba będzie sprawdzić, czy nie przeoczyłem czegoś... coraz trudniej W dniu 4.01.2026 o 19:45, Achon napisał(a): A o co biega z tą księżniczką? Wyjaśnisz? Na przyszłość - jak to będzie wyskakiwało - to jest to znak, że mój zestaw SetupComplete nie wgrał zmian poinstalacyjnych - nie ma tego dużo, głównie jest to przywrócenie usług internetu, utworzenie ikon na pulpicie, opcjonalne wgranie StartAllBack (Mystic Jungle), POSPRZĄTANIE - czyli skasowanie okna Decrunching..., usunięcie plików instalacyjnych w tym SetupComplete..., usunięcie zadania SetupComplete w Harmonogramie zadań... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] + przywrócono kompatybilność z instalacjami uproszczonymi i automatycznymi [zgłoszenie: Achon] Co do przywróconej kompatybilności z instalacjami uproszczonymi i automatycznymi - dodatkowe zmiany, takie jak przywrócenie usług internetu wgrywają teraz się przed ukazaniem pulpitu, jednak ta metoda nie jest jak się okazuje kompatybilna z instalacjami uproszczonymi/automatycznymi/autounattend.xml/WinNTSetup --> dla takich form instalacji przywróciłem dotychczasową metodę instalacji - po ukazaniu się Pulpitu (trzeba poczekać 10-15 sekund na prawidłowe zakończenie pracy SetupComplete, które kończy się usunięciem zadania SetupComplete w Harmonogramie zadań) --> jeżeli Użytkownik instaluje system bez korzystania z metod uproszczonych, to zmiany wgrają się znacznie wcześniej - jeszcze przed wyświetleniem Pulpitu. + zmieniono sposób nakładania stylu Mystic Jungle na styl Standard Od 2026.01 styl Mystic Jungle jest nakładany na gotową wersję Standard co przyniosło kilka MB oszczędności (mniej różnic w plikach/rejestrze) Co do Profili Użytkowników - myślałem o takich opcjonalnych drobnostkach dla najbardziej aktywnych osób: --> własna tapeta --> usunięcie dowolnych aplikacji Sklepowych (również Microsoft Store) --> usunięcie Windows Defender --> opcjonalna preinstalacja StartAllBack 100-dniowy TRIAL (do wpisania kodu licencji) + dowolne wstępne ustawienia tego programu --> usunięcie dowolnego składnika(-ów) systemu, w tym aplikacji --> dowolne ustawienia według swoich upodobań np. Opcje folderów > Widok > Pokaż rozszerzenia znanych typów plików --> dowolne zmiany w rejestrze systemowym (pliki .reg) - w granicach rozsądku --> włączenie/wyłączenie domyślne UAC --> włączenie/wyłączenie dowolnych usług systemowych --> dopasowanie pamięci wirtualnej (pagefile.sys) oraz pliku hibernacji według swoich upodobań i tego typu proste zmiany, które można opcjonalnie nanieść przed podaniem nazwy konta. Obecny profil demonstracyjny ERICs3 ma 3 kB rozmiaru + pliki reg: 5,45 kB + tapeta: 388 kB = 396,45 kB --> 27,5% pojemności dyskietki 3.5"... Jeżeli to przeszkadza - wystarczy skasować z pliku .iso wedle uznania całość albo część: /sources/$OEM$/$1/Dodatki Nie planowałem dołączać plików instalacyjnych EXE/ MSI / APPX po 100, 500 MB Za to jakby pomysł się przyjął moglibyśmy przedyskutować maksymalny rozmiar na dany profil - np. 1,44 MB - 2,00 MB, żeby ktoś nie wysmażył tapety 30 MB na pulpit @Groszek1962 zrezygnował z własnego profilu - styl Mystic Jungle mu odpowiada. Groszek1962 lubi to Cytuj
Oldman. Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia jestem laikiem w temacie LTSC, czy mozna gdzies kupic w rozsądnych pieniążkach klucz do tej wersji czy też kupowanie klucza nie jest wymagane Kocurek lubi to Cytuj
Achon Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia No ja skryptu na usunięcie Defendera w czasie instalacji nie zrobię. Za dużo zależności, powiązanych bibliotek i coraz nowszych zabezpieczeń przed skasowaniem tego produktu. Po prostu online, gdy Defender jest załadowany i już pilnuje systemu, jest to bardzo trudne zadanie. Twórcy windows-defender-remover to wyższa liga ludzi znających się na rzeczy, a i tak zobaczcie ile mają zgłoszeń licznych problemów. Parę lat temu, wystarczyło wyłączyć kilka usług i gotowe. A Teraz? Słyszeliście o Tamper Protection lub Pluton Chip Support? ---------------------------------- No ja doszedłem do miejsca pokazanego na obrazku, (system po usunięciu zabezpieczeń i restarcie.) Sorry, ale to over. Nie moja liga. edited ------------------ Tu zobaczcie video, rusek fajny skrypt zrobił: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 3 godziny temu, Oldman. napisał(a): jestem laikiem w temacie LTSC, czy mozna gdzies kupic w rozsądnych pieniążkach klucz do tej wersji czy też kupowanie klucza nie jest wymagane Proponuję zaczekać za wydaniem Pro, jeśli dysponujesz legalnym kluczem. Powinna działać tak jak LTSC TC tylko przyjmować kody Pro. 3 godziny temu, Achon napisał(a): No ja skryptu na usunięcie Defendera w czasie instalacji nie zrobię. Za dużo zależności, powiązanych bibliotek i coraz nowszych zabezpieczeń przed skasowaniem tego produktu. Windows Defender Remover nadal działa podczas instalacji tylko nie zdążyłem stworzyć jeszcze publicznego prototypu z jego obsługą. 3 godziny temu, Achon napisał(a): Twórcy windows-defender-remover to wyższa liga ludzi znających się na rzeczy, a i tak zobaczcie ile mają zgłoszeń licznych problemów Zgłoszeń dużo, nowych wersji nie ma od pewnego czasu, autor nie odpisał mi na emaila. 3 godziny temu, Achon napisał(a): Parę lat temu, wystarczyło wyłączyć kilka usług i gotowe. A Teraz? Słyszeliście o Tamper Protection lub Pluton Chip Support? Nie, zobaczę co to 3 godziny temu, Achon napisał(a): No ja doszedłem do miejsca pokazanego na obrazku, (system po usunięciu zabezpieczeń i restarcie.) Sorry, ale to over. Nie moja liga. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] edited ------------------ Tu zobaczcie video, rusek fajny skrypt zrobił: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Też nie znałem, ale Windows Defender Remover fajnie działa nadal. Achon lubi to Cytuj
Killer85 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Witajcie Testował już ktoś na "żywym organiźmie"? Ja będę wieczorem. Chciałem na wm ale miałem jakiś błąd Kocurek lubi to Cytuj
Chopek Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Po włączeniu Ustawienia Systemu Procesor na 100% [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2 godziny temu, Chopek napisał(a): Po włączeniu Ustawienia Systemu Procesor na 100% [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @Chopek Przypomniałeś mi, że to było wcześniej - doszedłem którąś stronę wcześniej, że usługa indeksowania czy podobna mieli w tle w zakładce Ustawienia - myślę, że po wgraniu aktualizacji po pewnym czasie się samoczynnie uspokoi - chyba, że ktoś doradzi, co może być przyczyną tego stanu i jak zaradzić. Nie jest to świeży problem. 3 godziny temu, Killer85 napisał(a): Witajcie Testował już ktoś na "żywym organiźmie"? Ja będę wieczorem. Chciałem na wm ale miałem jakiś błąd @Killer85 Najlepiej najpierw VM - starałem się nie przedłużać testów wewnętrznych, bo i tak skończyło się już na 3 godzinnym opóźnieniu premiery. Cytuj
Killer85 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Instaluje się na VM. Użyłem Oracle VirtualBox zamiast VMware Workstation Pro Zainstalowałem. Na początek odinstalowałem Defendera. Czy 2 procesy o nazwie "Antmalware"i tak pozostają? Mi to zostało A tak Procesy 86 Wątki 741 Dojścia 30709 Użycie pamięci 1.5/4.0 DYSK:1,9 z wolnych z 19,5GB ---- Jutro instalacja na kompie Kocurek lubi to Cytuj
Achon Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia W dniu 13.09.2025 o 23:12, Kocurek napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdziłem, Edge został usunięty. Ale mam pytanie, co robi ta usługa? Czemu jest uruchamiana wraz z startem systemu? Tak, wiem. Przeoczenie. Ogólnie, przydałaby się wersja Lite tego wydania. Niestety ale ta wersja instaluje się baaaaardzo długo i na moim wielordzeniowym kompie po prostu zamula. Rozumiem, że system ma być zgodny z orginałem plus dodany Store, ale te coraz nowsze wydania windowsa napchane AI i dziesiątkami zabezpieczeń przed malware, spyware i alienware, nie są przyjazne użytkownikowi. Wracam tu do kwestii Defendera. Naprawdę polecam inny antywirus. To ile ta kobyła pobiera zasobów komputera, to się w pale nie mieści. System w dodatku jest teraz zamulony apkami zbierającymi dane do trenowania systemów AI microsoftu, a chyba nie taki był zamiar powstania IOT LTSC - te systemy miały być lekkie, do zastosowań w urządzeniach typu Mini PC nadzorujących wkręcanie śrubek na taśmie produkcyjnej do montażu okien itp. To wlazło w ostatnim roku i końca wciskania na siłę AI nie widać. No a teraz pytanie, czemu Defender potrzebuje 800 MB ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No i co tak naprawdę wyczynia w systemie "Wyszukiwarka" ? foxhound88 i Kocurek lubią to Cytuj
Oldman. Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 17 minut temu, Killer85 napisał(a): Na początek odinstalowałem Defendera. chcesz cos innego postawić zamiast defendera czy też celowo chcesz system bez defendera lub jakiegos odpowiednika? Kocurek lubi to Cytuj
Achon Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Ja mam inny antywirus. Bierze około 300mb pamięci i nie zamula mi systemu. Kocurek lubi to Cytuj
Killer85 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 6 minut temu, Oldman. napisał(a): chcesz cos innego postawić zamiast defendera czy też celowo chcesz system bez defendera lub jakiegos odpowiednika? Bez defendera ani niczego innego Nie potrzebne mi to Kocurek lubi to Cytuj
Achon Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 26 minut temu, Killer85 napisał(a): Czy 2 procesy o nazwie "Antmalware"i tak pozostają? UJżyj AchillesScript [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszysto ładnie wyłącza. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 4, potem 1 i restartuje się do trybu "safe mode" gdzie wyłącza, co trzeba i po ponownym restarcie masz mniej o 35 procesów. Kocurek i Groszek1962 lubią to Cytuj
Killer85 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 7 minut temu, Achon napisał(a): UJżyj AchillesScript [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszysto ładnie wyłącza. 4, potem 1 i restartuje się do trybu "safe mode" gdzie wyłącza, co trzeba i po ponownym restarcie masz mniej o 35 procesów. Dzięki Tak zrobię Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 3 godziny temu, Achon napisał(a): Sprawdziłem, Edge został usunięty. Ale mam pytanie, co robi ta usługa? Czemu jest uruchamiana wraz z startem systemu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak, wiem. Przeoczenie. Zostawiłem, bo nie byłem pewny czy nie jest to powiązane z aktualizacjami Edge WebView2, czekałem na dyskusję na forum, gdzie starszyzna razem ze mną pochylą się nad tym. 3 godziny temu, Achon napisał(a): Ogólnie, przydałaby się wersja Lite tego wydania. Niestety ale ta wersja instaluje się baaaaardzo długo i na moim wielordzeniowym kompie po prostu zamula. Rozumiem, że system ma być zgodny z orginałem plus dodany Store, ale te coraz nowsze wydania windowsa napchane AI i dziesiątkami zabezpieczeń przed malware, spyware i alienware, nie są przyjazne użytkownikowi. Czym miałaby się cechować wersja LTSC TC Lite wobec istniejącej wersji JG LTSC Lite Pana Grzyba? Ja chciałem zaoferować LTSC przystosowane do domowych zastosowań, które nie sprawia kłopotów, bo jakiś element został usunięty. Wydanie kieruję też raczej na komputery PREMIUM, którym nie brakuje mocy procesora, pamięci RAM i przestrzeni - to, że starsze komputery go też lubią to przypadek Od siebie rozważam jeszcze odmianę Pro, jednak jak ktoś szuka dobrze pociętego systemu, to nie chciałbym dublować pozycji, która właśnie cech-uje się cięciami na bazie wieloletniego doświadczenienia i nawet ostatnio wprowadzone zostały stopnie tych cięć. Lekki, średni, duży Opcjonalnie oferuję własny "profil" o nazwie "Achon", w którym można nanieść oczekiwane, dodatkowe zmiany, które w przyszłości być może pojawią się w standardzie. 3 godziny temu, Achon napisał(a): Wracam tu do kwestii Defendera. Naprawdę polecam inny antywirus. To ile ta kobyła pobiera zasobów komputera, to się w pale nie mieści. System w dodatku jest teraz zamulony apkami zbierającymi dane do trenowania systemów AI microsoftu, a chyba nie taki był zamiar powstania IOT LTSC - te systemy miały być lekkie, do zastosowań w urządzeniach typu Mini PC nadzorujących wkręcanie śrubek na taśmie produkcyjnej do montażu okien itp. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To wlazło w ostatnim roku i końca wciskania na siłę AI nie widać. No a teraz pytanie, czemu Defender potrzebuje 800 MB ? Nie zauważyłem w codziennym użytkowaniu, aby doszły mi funkcje Ai - być może działają w tle, skoro mowa o trenowaniu. Używam na co dzień program <beep-nie-zaplacono-za-reklame>, Defendera nie wyłączałem - na wypadek jakby <beep-nie-zaplacono-za-reklame> się wypiął 3 godziny temu, Achon napisał(a): No i co tak naprawdę wyczynia w systemie "Wyszukiwarka" ? Obecnie nie posiadam informacji innych niż wiedza poparta doświadczeniem, że EdgeWebView2 powinien być preinstalowany w systemie, bo jego brak skutkuje problemami u domowych Użytkowników. Jeżeli mam coś usunąć muszę być pewny, że nie sprawi to kłopotów / nie wytnie ciekawych funkcji. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Wtrącę się - skasuj ten cholerny, natrętny proces, indeksator wyżej również. Widziałeś gdzieś u mnie takie zamulacze? Ani się nie zastanawiaj. PZDR! FILAGOL, Achon, foxhound88 i 1 inny lubią to Cytuj
Achon Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Pytanie, co wyczynia wyszukiwarka było do microsoftu. 27 minut temu, Kocurek napisał(a): Ja chciałem zaoferować LTSC przystosowane do domowych zastosowań, które nie sprawia kłopotów, bo jakiś element został usunięty. Ok. To rozumiem. Kocurek lubi to Cytuj
Dywan Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Pierwszy restart po instalce i już Kaput. Czarny ekran i myszka . update: Nawet nie mogę wejść w ustawienia zaawansowane w trybie awaryjnym.. zainstaluje ten system jeszcze raz tylko po to aby pobrać wydanie od SROMOTNIKA Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2 godziny temu, Dywan napisał(a): Pierwszy restart po instalce i już Kaput. Czarny ekran i myszka Niestety, najwidoczniej Twój komputer nie lubi wydania LTSC TC - ew. możesz spróbować po ponownej instalacji użyć komendy w wierszu poleceń cmd.exe: powercfg /hibernate off 2 godziny temu, srom-otnik napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wtrącę się - skasuj ten cholerny, natrętny proces, indeksator wyżej również. Widziałeś gdzieś u mnie takie zamulacze? Ani się nie zastanawiaj. PZDR! Dziękuję za sugestię - doceniam! Spojrzałem do dokumentacji i zgadzam się, że indeksator plików jest zamulaczem, za to pozostawienie włączonej usługi pozwala wedle zapewnień szybciej wyszukiwać pliki na wydajnych maszynach. Nie tak dawno przeczytałem newsa, że Microsoft chce ulepszyć swoją wyszukiwarkę (chciałem podrzucić link do artykułu, ale znaleźć coś nie mogę...) - ja to widzę tak, że wyłączę tę usługę i kolejnym krokiem będzie walka o preinstalowanie programu Everything - do tego programu nic nie mam, tak naprawdę nigdy go nie użyłem, bo zbyt późno dowiedziałem się o jego istnieniu - przyzwyczajony jestem do natywnych rozwiązań w miarę możliwości - w tym przypadku bywam niezadowolony z wyszukiwania i używam dodatkowo w ramach uzupełnienia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] licząc, że pewnego dnia Microsoft naprawi wyszukiwarkę. Everything przeszukuje zawartość plików? Prędzej usunąłbym zadania Microsoft Edge Update, jednak jedna rzecz mnie powstrzymuje - brak pewności, że po wyłączeniu zadań Microsoft Edge WebView2 będzie się nadal samoczynnie aktualizował - a ten chcę pozostawić w systemie. 2 godziny temu, srom-otnik napisał(a): Widziałeś gdzieś u mnie takie zamulacze? Ani się nie zastanawiaj. Nic takiego nie ma - ale JG stanowi dla mnie wzór czystości i zoptymalizowania - poprzeczka jest tak wysoko zawieszona, że nawet nie próbuję mierzyć się tutaj - pomimo tego lubię pobrać co jakiś czas nowe wydanie i popatrzeć na postępy rozwoju Optymalizatora. Czasami daję się jeszcze namówić do wyłączenia jakieś pierdółki - ale już jestem zadowolony z efektów i jak komuś mało, to naturalnym krokiem powinno być wypróbowanie modyfikacji JG - do czego zachęcam, zwłaszcza jak słyszę jak ktoś ma starszy komputer, to już na starcie mu mówię, że lepiej mu się prawdopodobnie sprawdzi Windows 10 JG, ew. jeszcze zaryzykować może 11 JG. Dorzuciłbym jeszcze wydania NiKKA do wypróbowania jak się fabryczny LTSC sprawuje - tylko aktualizacje by mogły być częstsze. Chwilowo jest jeszcze alternatywa z trybem Fabrycznym w JG - szkoda, że NiKKA tak mało obecnie aktywny jest. Byłaby stajnia psa, kota i muchomora srom-otnik lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia @Chopek spróbuj wyłączyć indeksatora / Windows Search / Wyszukiwanie - być może wtedy Ustawienia się uspokoją... Cytuj
stasimonuk Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Czy po instalacji tego Windowsa mozna dograc z windows update jezyk angielski tak zeby caly system byl po angielsku? Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 4 minuty temu, stasimonuk napisał(a): Czy po instalacji tego Windowsa mozna dograc z windows update jezyk angielski tak zeby caly system byl po angielsku? Można, natomiast prawdopodobnie to nie będzie tak fajnie działać jak instalacja angielskiej wersji systemu na czysto - angielską wersję oferuje Pan Grzyb: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Chopek Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Wyłączenie Wyszukiwania nic nie dało [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Chopek Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Pomogło Konfigurowanie indeksowania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Godzinę temu, Chopek napisał(a): Pomogło Konfigurowanie indeksowania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co konkretnie zrobiłeś? Cytuj
Chopek Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 24 minuty temu, Kocurek napisał(a): Co konkretnie zrobiłeś? Według tego poradnika: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Killer85 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Zainstalowałem na mini Pc. Zrobione aktualizacje i sterowniki wgrane driver booster. Usunięty defender skryptem. Niby wszystko gra. Przydałby się jakiś skrypt aby oczyścić system ze śmieci po aktualizacjach... Pokażcie jak to u was wygląda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi