mooner Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 Do niedawna moj uBlock Origin skutecznie blokowal reklamy na youtube. Jednak ostatnio youtube wymyslil chyba sposob jak z tym skutecznie walczyc. Spowalnia początkowe uruchomienie filmu oraz wyswietla komunikat o wylaczenie uBlock. Nie da sie z tym nic zrobic czy jednak wymyslono sposob na ominiecie tego? Jakis odpowiedni zestaw filtrów lub ustawien? W moim uBlock w zakladce Listy filtrów mam zaznaczone wszystko oprocz widzetow spolecznosciowych a w regionach i jezykach mam zaznaczone tylko filtry polskie. Pytanie dodatkowe czy wam też się to wyświetla w ogole? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 Włącz sobie zestaw ze zrzutu, głównie w filtrach "Quick fixes" jest całość odpowiadająca za reklamy na YT. mooner lubi to Cytuj
mooner Opublikowano 3 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 @mmaciek12 dziekuje za odpowiedz, ale ja mam to zaznaczone. Aha i mam przegladarke Brave. Cytuj
Widzior Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 33 minuty temu, mooner napisał(a): Aha i mam przegladarke Brave. No i wszystko jasne, to już kolejny post z tym problemem od kilku dni. Na Firefox zero problemów. mooner, NiordFresh i Arku3 lubią to Cytuj
gumish93 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 Obecnie nie mam żadnych problemów z Ublock Origin. Działa wyśmiencie i blokuje reklamy . Może stopniowo blokują rozszerzenie ... NiordFresh i mooner lubią to Cytuj
TheStraight Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 4 minuty temu, gumish93 napisał(a): Obecnie nie mam żadnych problemów z Ublock Origin. Działa wyśmiencie i blokuje reklamy . Może stopniowo blokują rozszerzenie ... Ublock zaczyna mieć problemy z Youtube i dzieją się takie cyrki a autor przekombinował. Przykład : 2 godziny temu, mooner napisał(a): @mmaciek12 dziekuje za odpowiedz, ale ja mam to zaznaczone. Aha i mam przegladarke Brave. Sam używam Brave z wielu tematów w necie idzie to wywnioskować że używając Brave nie wgrywaj do niego Ublocka bo jest to masowe robienie sobie pod górę. Nie mam nic poza odpalonym Brave Shield czy jak to się nazywa do blokowania reklam i brak żadnych komunikatów. Wywal całkowicie Ublocka i sprawdź z włączonym blokowaniem brave. Tak samo nic nie zmieniałem w listach.... mooner lubi to Cytuj
Matmide Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2025 W Operze mam Zainstalowany Ublock Origin Lite i odpalone wszystkie filtry i wyłączone blokowanie reklam w przeglądarce i na YT nie mam reklam. Na Chrome to samo tyle że nie ma blokowania reklam w przeglądarce. Możesz spróbować wyczyścić dane w pamięci podręcznej przeglądarki. mooner lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi