wazelina Opublikowano 30 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2025 Witam. Jakie polecacie filtry aby całkowicie ominąć reklamy na yt? Mam uruchomione trochę filtrów w adguardzie, ale wchodząc w film na yt wita mnie okienko z tym komunikatem: Blokady reklam nie są dozwolone w YouTube. Cytuj
samson4x Opublikowano 30 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2025 Mam przeglądarkę Brave + Adguard i nie wiem co to reklamy. Jeżeli masz Chrome to może przepuszczać syf bo to googlowska przeglądarka. Zobacz tez ustawienia filtrów w AdGuard. Cytuj
iskier Opublikowano 30 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2025 Firefox + uBlock Origin i też nie pamiętam żebym widział reklamę na youtube. O ile wiem na Chrome to nie działa. stig i wbak1102 lubią to Cytuj
ziloth Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Ja odpalam Brave i od razu mam YT bez reklam. Nie wiem, po co wam jakieś blokery dodatkowe. Cytuj
wazelina Opublikowano 31 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Mam przeglądarke Vivaldi + ten adguard ale lipka jest nie wiem co dorzucić żeby się nie wyświetlały. Cytuj
starcraft2fan Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Zainstaluj to i dodaj filtry w ustawieniach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi