koko123 Posted February 22 Report Posted February 22 Witam podczas próby otwarcia materiału na stronie VOD .tvp taki komunikat otrzymuję w Brave takiej wtyczki nie mam ,kiedyś była ale została usunięta . Przeglądarkę mam w wersji portable więc może gdzieś resztki jej pozostały . dzięki za pomoc Quote
TheStraight Posted February 22 Report Posted February 22 19 minut temu, koko123 napisał(a): Witam podczas próby otwarcia materiału na stronie VOD .tvp taki komunikat otrzymuję w Brave takiej wtyczki nie mam ,kiedyś była ale została usunięta . Przeglądarkę mam w wersji portable więc może gdzieś resztki jej pozostały . dzięki za pomoc Wyłącz wbudowanego w Brave Adblocka. stens likes this Quote
wbak1102 Posted February 22 Report Posted February 22 Ja na Vod.tvp mam włączony uBlock i nic mi nie wyświetla żeby wyłączyć , przeglądarka Waterfox. Quote
koko123 Posted February 23 Author Report Posted February 23 W dniu 22.02.2025 o 18:23, TheStraight napisał(a): Wyłącz wbudowanego w Brave Adblocka. tylko gdzie mam go szukać - stanowi on rozszerzenie które zaimportować trzeba z Web Store a mam tylko ; Wzmacniacz głośności i Tłumacza . Posiadam wersję 147.186 / ta jeszcze obsługuje 7 Quote
stens Posted February 23 Report Posted February 23 10 minut temu, koko123 napisał(a): tylko gdzie mam go szukać Ustawienia - Tarcze Quote
koko123 Posted February 24 Author Report Posted February 24 W dniu 22.02.2025 o 18:23, TheStraight napisał(a): Wyłącz wbudowanego w Brave Adblocka. tylko gdzie mam go szukać - stanowi on rozszerzenie które zaimportować trzeba z Web Store a mam tylko ; Wzmacniacz głośności i Tłumacza Quote
wbak1102 Posted February 24 Report Posted February 24 Godzinę temu, koko123 napisał(a): tylko gdzie mam go szukać - stanowi on rozszerzenie które zaimportować trzeba z Web Store a mam tylko ; Wzmacniacz głośności i Tłumacza Wywal tą daremną przeglądarkę zainstaluj sobie Waterfox lub Slimjet , Vod.tvp czy Player.pl na nich chodzi bez żadnego problemu , a na reklamy uBlock Origin. Quote
koko123 Posted February 24 Author Report Posted February 24 W dniu 22.02.2025 o 18:23, TheStraight napisał(a): Wyłącz wbudowanego w Brave Adblocka. tylko gdzie mam go szukać - stanowi on rozszerzenie które zaimportować trzeba z Web Store a mam tylko ; Wzmacniacz głośności i Tłumacza Quote
Widzior Posted February 24 Report Posted February 24 @&#@&^$!# *@&#^!&^#% (@*#&*!%#^(!* !(*&#)!^%!*^@#(&^%$. To jest adekwatna odpowiedź w tym śmiesznym temacie wbak1102 and stens like this Quote
Recommended Posts