kamilpl Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia U mnie tego problemu niema w trybie jasnym Czy naprawę Windows uptdate robimy przed pobraniem aktualizacji czy dopiero jak wyskoczy błąd ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 10 minut temu, kamilpl napisał(a): U mnie tego problemu niema w trybie jasnym Czy naprawę Windows uptdate robimy przed pobraniem aktualizacji czy dopiero jak wyskoczy błąd ? Prawdopodobnie w tym wydaniu wyskoczy Ci błąd przy instalacji zbiorczej łatki grudniowej - jak u mnie. Wtedy robisz restart, odpalasz czyszczenie najpierw 1, jak skończy - 2. Pobukonczeniu, które łączenie trochę trwa - każda latka wchodzi jak w masełko kamilpl lubi to Cytuj
WiesioKa Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia To i ja skrobnę parę słów , modzik super , co z tego że trochę dłużej się instaluje nie robi się tego często . U mnie wszystko w porządku , areogllas mistrzuniu poprawił jest jak na starej wersji, aktualizacja grudniowa zainstalowana, drukarka po wifi działa , jak dla mnie wszystko super . W gry nie gram , nie mogę się wypowiedzieć . srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 46 minut temu, WiesioKa napisał(a): To i ja skrobnę parę słów , modzik super , co z tego że trochę dłużej się instaluje nie robi się tego często . U mnie wszystko w porządku , areogllas mistrzuniu poprawił jest jak na starej wersji, aktualizacja grudniowa zainstalowana, drukarka po wifi działa , jak dla mnie wszystko super . W gry nie gram , nie mogę się wypowiedzieć . A responsywność interfejsu - przycinki, spowolnienia pierwszego uruchomienia/kliknięcia? Cytuj
PR74 Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia Witam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Super wstawka na to czekałem bardzo dobra robota ogólnie nie mam nic do StartAllBack używałem go w windows 8 i 81 na 10 i 11 nie ma takiej potrzeby ale to tylko moje zdanie komu pasuje to zostawia a komu nie odinstalowuje osobiście używam standardowy Start z 11 i doinstalowuje TranslucentTB by pasek był przeźroczysty srom-otnik lubi to Cytuj
kamilpl Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Aktualizacje wchodzą jak masełko za pomocą skryptu mistrza. Cytuj
sebio Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia witam śmiga pięknie i pytanie czekać na 25 czy juz ten instalowac na 2 lapku? ,sromotniku jestes WIELKI Cytuj
NightRiderss87 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Po zainstalowaniu wszystkich sterowników i programów. Wielkie podziękowanie! Wszystko śmiga pięknie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Godzinę temu, sebio napisał(a): witam śmiga pięknie i pytanie czekać na 25 czy juz ten instalowac na 2 lapku? ,sromotniku jestes WIELKI Czekać, w weekend nowsza wersja - mniejsze iso, bez problemów z windows update. 25H2 jest bez sensu - w tym przypadku cyferki NIC nie wnoszą, powtarzam NIC. W Pro owszem, tu absolutnie NIC. Skasuję chyba projekt 25H2 na tej platformie... P.S. czekam na wyniki Waszych benchmarkow kamilpl, blade5, swiniarobert69 i 2 innych lubią to Cytuj
kamilpl Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Kurde znów na nowo Czy będzie sens instalować na nowo czy na tym można zostać bo to to samo będzie dla tych co już testują ? swiniarobert69 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 20 minut temu, kamilpl napisał(a): Kurde znów na nowo Czy będzie sens instalować na nowo czy na tym można zostać bo to to samo będzie dla tych co już testują ? Można zostać, bo nie będzie żadnych poprawek w narzędziach/skryptach. Będzie tylko mniejsze iso, brak problemu z WU i szybsza instalacja. Poprawki - ewentualne - wprowadzę, jeśli coś wyłapiecie starcraft2fan, NightRiderss87, stens i 1 inny lubią to Cytuj
WiesioKa Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia To czekamy , właśnie miałem reinstalować ale zobaczyłem że będzie nowa wersja to czekam . Cytuj
lebel4 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Dzień dobry, Wszystko zainstalowało się pięknie, nawet łatka z WU przeszła bez stosowania naprawy przy pomocy dism. Porównując do wcześniej zainstalowanej wersji 25H2 mam o dwa procesy więcej, i minimalnie wolniej uruchamiają mi się aplikacje, stosunkowo długo trzeba też czekać na ponowny restart systemu po zastosowaniu optymalizatora usług. Zużycie ramu jest na tym samym poziomie (w moim przypadku 1,9 do 2,0 GB). Koniec czepiania się, bo to jak zwykle jest świetna robota! W gry nie grywam, więc szczegółowej analizy nie zrobię. Wracam do najlepszego moda wydanego przez Ciebie, czyli Windows 10 22H2 w wersji extreme :d Pozdrawiam i dziękuję za świetną robotę. Wiem, że to nie jest łatwe, sprzątać ten bajzel jaki funduje nam M$. swiniarobert69 i srom-otnik lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Godzinę temu, srom-otnik napisał(a): Czekać, w weekend nowsza wersja - mniejsze iso, bez problemów z windows update. 25H2 jest bez sensu - w tym przypadku cyferki NIC nie wnoszą, powtarzam NIC. W Pro owszem, tu absolutnie NIC. Skasuję chyba projekt 25H2 na tej platformie... P.S. czekam na wyniki Waszych benchmarkow dziękuje serdecznie Mistrzu zatem czekamy swiniarobert69 lubi to Cytuj
kamilpl Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia A macie jak się najeżdża kursorem na ikonę ( te menu informacyjne w dymku) bo ja nie. Ale możliwe że wyłączyłem w wineo. Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 29 minut temu, kamilpl napisał(a): A macie jak się najeżdża kursorem na ikonę ( te menu informacyjne w dymku) bo ja nie. Ale możliwe że wyłączyłem w wineo. U mnie od nowej instalacji nie ma tych dymków, nic nie wyłączałem optymalizator na fabryczne. Cytuj
NightRiderss87 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Już rozwiązałem problem Zmiana ustawień w Opcjach Folderów Upewnij się, że system ma włączoną funkcję wyświetlania opisów pomocniczych: Otwórz dowolny folder (Eksplorator plików). Kliknij ikonę trzech kropek na górnym pasku i wybierz Opcje. Przejdź do karty Widok. Na liście "Ustawienia zaawansowane" znajdź i zaznacz opcję: Pokaż opis podręczny dla elementów folderów i pulpitu. Kliknij Zastosuj i OK. LaptopIpc lubi to Cytuj
magg Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Teraz, NightRiderss87 napisał(a): Już rozwiązałem problem Zmiana ustawień w Opcjach Folderów Upewnij się, że system ma włączoną funkcję wyświetlania opisów pomocniczych: Otwórz dowolny folder (Eksplorator plików). Kliknij ikonę trzech kropek na górnym pasku i wybierz Opcje. Przejdź do karty Widok. Na liście "Ustawienia zaawansowane" znajdź i zaznacz opcję: Pokaż opis podręczny dla elementów folderów i pulpitu. Kliknij Zastosuj i OK. Def. jest to wyłączone także w win10. Cytuj
gumish93 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Zassysam i robie reupa na gdrive byście nie narzekali co po niektórzy > PS na Winde jest megadownloader 1.8 , pobierzcie sobie i będzie lepiej hulać niż na ich stronie ... Google Drive: Checksuma zgodna. Pobierać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 88jankowalski88 i swiniarobert69 lubią to Cytuj
Kierzek Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Witam panowie jak ta wersja się sprawuje z grami wcześniej miałem zainstalowaną wersję Win JG10 21/22H2 LTSC 30.11.2025 I się teraz zastanawiam czy nie przejść na 11 jak działa staram i innego tego typu programy i gry on-line Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Godzinę temu, Kierzek napisał(a): Witam panowie jak ta wersja się sprawuje z grami wcześniej miałem zainstalowaną wersję Win JG10 21/22H2 LTSC 30.11.2025 I się teraz zastanawiam czy nie przejść na 11 jak działa staram i innego tego typu programy i gry on-line No to poczekaj dzień i spróbuj, bo są fajne rozwiązania dedykowane dla graczy JanKo66, swiniarobert69, mateuszk_2006 i 2 innych lubią to Cytuj
gumish93 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 1 godzinę temu, srom-otnik napisał(a): No to poczekaj dzień i spróbuj, bo są fajne rozwiązania dedykowane dla graczy Chyba też postawie na dwóch różnych lapkach bo kusi , i wytrzymać nie mogę xd wislak00 lubi to Cytuj
kamilpl Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Jutro wielki dzień Czekamy wislak00 i Icogoo lubią to Cytuj
Icogoo Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia oj tak panowie wielki dzień będzie !!! dla samego mistrza oraz nas wislak00 lubi to Cytuj
Kierzek Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 6 godzin temu, srom-otnik napisał(a): No to poczekaj dzień i spróbuj, bo są fajne rozwiązania dedykowane dla graczy Nie wytrzymałem z ciekawości i zacząłem instalację obecnej wersji najwyżej jutro po premierze będzie kolejna instalacja wislak00 lubi to Cytuj
wislak00 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Ale wy świry jesteście wszyscy srom-otnik, Icogoo i FILAGOL lubią to Cytuj
wbak1102 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 28 minut temu, wislak00 napisał(a): Ale wy świry jesteście wszyscy No tak wszyscy są świry.w00 Icogoo i jozef.k lubią to Cytuj
emes94 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia System mega szybki Mam tylko problem z ustawieniami jasności ekranu - przy użyciu suwaka nic się nie zmienia dobra po instalacji najnowszych sterowników karty graficznej problem znikł Cytuj
jozef.k Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @wbak1102 widać że niektórzy nie zrozumieli twojego przesłania. Cytuj
c666 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia najlepsze jest to, że Srom-otnik sobie wypił, a wszyscy inni naj...i :)))) zdrówko mistrzu :browar swiniarobert69 i srom-otnik lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi