LAGUNA Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 wersje 4.9 -4.7-4.6 też robią sprawdzać sobie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ktoś chce niech czyta,sprwdza,podmienia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik i madrid 2012 lubią to Cytuj
Icogoo Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 będzie jakieś nowe ISO ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2025 W dniu 30.06.2025 o 20:05, Icogoo napisał(a): będzie jakieś nowe ISO ? Nie nowe, to samo, musiałem tylko coś wywalić z iso, znalazłem w lite łącznie prawie 200MB zbędnych zdublowanych bibliotek. NIC więcej nie zmieniałem. Kto ma poprzednią wersję NIE musi na nowo instalować. PZDR! Grzegorz83, JanKo66, Icogoo i 2 innych lubią to Cytuj
kris2013 Opublikowano 2 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2025 Data wydania 02.07.2025 Rozmiar ISO: 3,38 GB SHA-1: 7922831c8e82373189dc0b26b8b3e7e1341aa373 Brak linku ? Cytuj
WiesioKa Opublikowano 2 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2025 Jest na samym dole -JG11LTSC.txt Icogoo lubi to Cytuj
Icogoo Opublikowano 3 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2025 Zainstalowałem extreme i inne systemy nie mają do tego podjazdu mogą się schować to arcydzieło to DEMON PRĘDKOŚCI!!!! srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2025 9 minut temu, Icogoo napisał(a): Zainstalowałem extreme i inne systemy nie mają do tego podjazdu mogą się schować to arcydzieło to DEMON PRĘDKOŚCI!!!! Oprawie SE w ramkę Icogoo, Kocurek, keri38 i 1 inny lubią to Cytuj
Kalafiorek X Opublikowano 3 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2025 Godzinę temu, Icogoo napisał(a): Zainstalowałem extreme i inne systemy nie mają do tego podjazdu mogą się schować to arcydzieło to DEMON PRĘDKOŚCI!!!! masz jakieś testy że tak chwalisz ? Cytuj
evaneek Opublikowano 4 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2025 Cześć, Mam pytanie/problem. Jaka usługa powiązana być może z regulacją jasności? Laptop Lenovo legion regulacja działa tylko w pierwszych 10 sekundach po resecie i zalogowaniu. Nowy laptop wiec aktualizowany bios, wszystkie sterowniki ze strony producenta, uruchamianie optymalizatora usług zgodnie z instrukcją. Przeszukałem wpisy i chyba tylko ja się z tym spotkałem. say lubi to Cytuj
Pio2411 Opublikowano 4 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2025 evaneek u mnie jest OK screen bez sterowników wersja extreme . Obie wersje działają SUPER . Laptop ma ponad 10 lat. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
yanokashi Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 Czy można liczyć na wstawienie buildu z 02.07 na jakiś inny hosting niż mega? Strasznie irytujące są ich limity pobierania Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 1 godzinę temu, yanokashi napisał(a): Czy można liczyć na wstawienie buildu z 02.07 na jakiś inny hosting niż mega? Strasznie irytujące są ich limity pobierania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] powinno działać. yanokashi lubi to Cytuj
ewabem5 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 Witam - wielkie dzięki dla Mistrza - sromotnika za tak wspaniały "wypiek" to jest naprawdę błyskawica - ale mam malutki problem ... mam predatora, i7.16 ram - włączam - ukazuje się logo predator, zakręci się kółko i czarny ekran - nic się nie dzieje mimo czekania nawet kilka minut. wyłączam lapka przytrzymując przycisk i po 2-3 sek włączam - wszystko chodzi dobrze. myślałem, że to sporadycznie ale nie - po każdym wyłączeniu /obojętnie czy na minutę czy na godzinę/ i włączeniu nie załaduje się system. jeżeli dam "uruchom ponownie" to wszystko działa normalnie jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę podzielić się - bo nie chce się stawiać od nowa wszystkich apek srom-otnik lubi to Cytuj
malezlo22 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 W dniu 4.07.2025 o 11:06, evaneek napisał(a): Cześć, Mam pytanie/problem. Jaka usługa powiązana być może z regulacją jasności? Laptop Lenovo legion regulacja działa tylko w pierwszych 10 sekundach po resecie i zalogowaniu. Nowy laptop wiec aktualizowany bios, wszystkie sterowniki ze strony producenta, uruchamianie optymalizatora usług zgodnie z instrukcją. Przeszukałem wpisy i chyba tylko ja się z tym spotkałem. Witam usługa NVIDIA container display LS. Włącz powinno pomóc przynajmniej u mnie działa Cytuj
srom-otnik Opublikowano 8 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 2 godziny temu, ewabem5 napisał(a): Witam - wielkie dzięki dla Mistrza - sromotnika za tak wspaniały "wypiek" to jest naprawdę błyskawica - ale mam malutki problem ... mam predatora, i7.16 ram - włączam - ukazuje się logo predator, zakręci się kółko i czarny ekran - nic się nie dzieje mimo czekania nawet kilka minut. wyłączam lapka przytrzymując przycisk i po 2-3 sek włączam - wszystko chodzi dobrze. myślałem, że to sporadycznie ale nie - po każdym wyłączeniu /obojętnie czy na minutę czy na godzinę/ i włączeniu nie załaduje się system. jeżeli dam "uruchom ponownie" to wszystko działa normalnie jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę podzielić się - bo nie chce się stawiać od nowa wszystkich apek Hej, włącz Ekran logowania, masz o tym napisane jak byk na pulpicie, w TUNING=>SKRYPTY jest włącznik Cytuj
ewabem5 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 mistrzu w skryptach mam tak - nie mam włącznika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 8 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 9 minut temu, ewabem5 napisał(a): mistrzu w skryptach mam tak - nie mam włącznika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jaką datę ma iso, że stycznia czy najnowsze? Cytuj
ewabem5 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 wczoraj pobierane z pixeldrain - pobiorę jutro z mega - może coś źle pobrało - ale system chodzi pięknie Cytuj
wujenta Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - I3-6006U, 16GB - JG 24H2 LTSC z 02.07.2025 System działa nieprzyzwoicie szybko jak na ten sprzęt. Zainstalowałem co córka potrzebowała, Office 2024, Corel 2022, Photoshop 2020, SQL2019, INSertGT, NEXO i inne pomniejsze programy. Nie przymuliło to systemu i programy te żwawo się uruchamiają. Choć po tych instalacjach i sterownikach ilość procesów wzrosła do 145 (75 na czysto). Po skorzystania z opcji zawartej w Winaero - Split Threshold for svchost- Set above RAM ilość procesów w idle spadła do 85. Tak więc system jak najbardziej godny polecenia, szczególnie na starsze jednostki. Aż chce się pracować na "złomkach". Kolejny raz śle podziękowania za wysoce owocny wkład pracy w modyfikacje systemów Windows dla Srom-otnika. Dzięki tobie taki laptop może jeszcze trochę wydajniej posłużyć, co szczególnie ważne dla słabiej uposażonych osób. srom-otnik i cloud2000 lubią to Cytuj
ewabem5 Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 pobrałem z mega i wszystko chodzi wyśmienicie Cytuj
Cardio Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 Prosba. Jak dodac w tym sytemie Whatsapp? Cytuj
stens Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 25 minut temu, Cardio napisał(a): Prosba. Jak dodac w tym sytemie Whatsapp? Pobrać ze sklepu. Jak sklep zainstalować jest w instrukcji. Cytuj
Cardio Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 Robie zgodnie z instrukcja. Czekam a sklep nie pojawia się w aplikacjach. Cos tu brakuje. Nie wiem co. Dlatego pytam. Juz gotowe. Zabraklo wlaczenia trybu serwisowego. Sytem rakieta. Nie nadazam za nim Dzieki srom-otnik lubi to Cytuj
szymibtw Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 W dniu 9.07.2025 o 14:34, stens napisał(a): Pobrać ze sklepu. Jak sklep zainstalować jest w instrukcji. Po co sklep? Ja instaluję apki normalnie ze strony Cytuj
stens Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 7 godzin temu, szymibtw napisał(a): Ja instaluję apki normalnie ze strony No, bo nie wiesz co Windows robi. Bez sklepu nie zainstalujesz. Cytuj
Kalafiorek X Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 do skasowania w wersji extreme Paint Pulpit zdalny wycinanie Cytuj
Icogoo Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 23 minuty temu, Kalafiorek X napisał(a): do skasowania w wersji extreme Paint Pulpit zdalny wycinanie nie potrafisz usunąć? Cytuj
Kalafiorek X Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 1 minutę temu, Icogoo napisał(a): nie potrafisz usunąć? nie potrafię naucz mnie Cytuj
reotem Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 W dniu 10.05.2025 o 10:21, reotem napisał(a): Wszstko fajne tylko, że jest problem : Jest takie oprogramowanie MT 5 do niego jest dodatek mt5 apps. MT 5 instaluje się bez problemu ale mt5 apps podczas instalacji każe mi znaleźć katalog z plikiem mt5.exe . No to mu pokazuje, a on mi pisze , nie może znaleźć i się zamyka. W normalnym Windowsie nawet nie pyta , po prostu instaluje się i już. Idzie na to coś poradzić? Jest rozwiązanie : Odpaliłem instalatora w Normalnym Win 10 i wtedy wykrył, że MT5 jest zainstalowany w dwóch lokalizacjach : na C win 10 i na "innym" C gdzie jest zaintalowany win11 jg lstc w wersji lite. Wybrałem instalacje na dysku z win jg, wtedy wywaliło komunikat: ze potrzebuje pliku Allow dll imports, google wypluło, że w Mt5 trzeba: opcje/strategie/zezwalaj na import dll. Natomiast ja kliknąłem ok i zainstalował i jest i działa. Po 7 latach prób - zaczynając od win jg8.1 - wreszcie się udało . Dlaczego nie warto instalować przeróbek Sromotnika: 1 Komunikacja z użytkownikiem na poziomie win 95, czyli instalujecie jakiś program, program się nie instaluje albo nie działa i nie dostajecie żadnej zwrotnej informacji dlaczego tak się dzieje, albo dostajecie jakiś bzdurny komunikat, na podstawie, którego możecie przeczytać całego Googla i nie połapiecie się o co chodzi. 2 Programy mogą nie działać prawidłowo, bo coś czego potrzebują zostało wycięte z systemu i nie informować o tym . Wycinanie diagnostyki ma też negatywne efekty 3 wycinanie przywracania systemu 4 Jeżeli nie zainstalujecie z Rufusa z zalecanymi ustawieniami(przez Sromotnika), tylko np z Ventoya, uruchomienie optymalizatora usług rozwali kontrolę przerwań. 5 Po przejściu na zwykłego win takie ambiwalentne uczucie - niby taki zły, tylko że wszystko jest i działa bez problemów. Niechciane programy można samemu pousuwać. Konkluzja - Sromotnik dostarcza Muscle car z potężnym silnikiem, który świetnie się prezentuje i rozpędza się w 3 sekundy do 100. Tylko że na pierwszym zakręcie wpadniecie do rowu, bo wyciął ABS i inne systemy kontroli trakcji. Opuszczam sektę, Żegnam Kalafiorek X i srom-otnik lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi