Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Próbował ktoś instalować to cudo na Lenovo Legion Go? Jeśli tak to z jakim skutkiem? Gierki śmigały czy były jakieś problemy? Pytam gdyż siedzę na oryginalnym systemie i ogólna wydajność i responsywność spada przy każdym uruchomieniu handhelda 😅 oczywiście to żartobliwie ale czuć już odczuwalny spadek wydajności względem tego co było jakieś 2msc temu.

Opublikowano

Cześć, nie wiem jaki jest tego powód ale na poprzedniej wersji tego systemu Epic Games działał mi normalnie, teraz po instalacji nie chce się uruchomić. Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego może tak być?

W dniu 9.04.2025 o 17:06, piwko9 napisał(a):

Cześć, nie wiem jaki jest tego powód ale na poprzedniej wersji tego systemu Epic Games działał mi normalnie, teraz po instalacji nie chce się uruchomić. Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego może tak być?

Naprawiłem problem, wystarczyło włączyć Optymalizator usług na domyślne ustawienia.

Opublikowano

jak coś to bootcamp nie wykrywa tych modów jako windowsa 10, tylko oryginalne iso działa

@srom-otnik słuchaj, te twoje modyfikacje to instalować z usb na czysto na maku? nie uwalę sobie sprzętu tak że nie będzie wykrywać usb z macosem? pytam bo nie wiem jak to działa xD chyba że umiesz zrobić tak by twoje modyfikacje bootcamp wykrywał jako oryginalny obraz, bo póki co to wszystkie wersje nie są rozpoznawane lol

Opublikowano
4 godziny temu, jag napisał(a):

@srom-otnik słuchaj, te twoje modyfikacje to instalować z usb na czysto na maku? nie uwalę sobie sprzętu tak że nie będzie wykrywać usb z macosem? pytam bo nie wiem jak to działa xD chyba że umiesz zrobić tak by twoje modyfikacje bootcamp wykrywał jako oryginalny obraz, bo póki co to wszystkie wersje nie są rozpoznawane lol

Przykro mi, ale jestem za cienki na ten temat, nic Ci nie zasugeruję 😁

Opublikowano
39 minut temu, nowator81 napisał(a):

przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje  ścierwo co mu krypto kopie 

Powątpiewam w prawdziwość tej historii.

Co tak naprawdę zrobił ci Pan Grzyb, że tak go szkalujesz - nie chciał ci zrobić prywatnego moda czy dziewczyna powiedziała ci, że cię zostawia, bo przestała widzieć perspektywy życia z tobą kiedy przypadkowo zobaczyła mody Pana Grzyba?

U kobiet to normalne, nazywa się to hipergamia - idą za liderami. Jeszcze znajdziesz prawdziwą miłość życia.

Opublikowano
2 godziny temu, nowator81 napisał(a):

przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje  ścierwo co mu krypto kopie 

Ziomuś, ile już laptopów ci upaliły te modyfikacje? Hahaha. Cięzki żywot masz skoro jedyne twoje posty są tylko w tematach sromotnika i większość jęczysz... Więc o co ci chodzi? Zrób lepszy, szybszy mod. Może Microsoft cię zatrudni do ekipy w Indiach, będziesz programistą :D Nie uwierzę, że jakikolwiek jego system uszkodził ci fizycznie sprzęt... 

Opublikowano
4 godziny temu, nowator81 napisał(a):

Ale ustalmy jedno, czy się zagotował, czy się spalił? Jeśli coś się gotuje to raczej w jakiejś cieczy, np w wodzie, w oleju itp, a spalanie w takim ośrodku raczej nie jest możliwe, a jedynie wspomniane ugotowanie. Wiem, co prawię, bo jestem dyplomowanych chemikiem z wieloletnim stażem pracy. No chyba, że gotujesz laptopa w oleju na kuchence gazowej i niechcący zapalił CI się olej, to i laptop się też może przy tym zająć....

- przecież jasno napisałem, że moje "wyroby" instaluje się TYLKO na komputerach posiadających wodne chłodzenie, bo inaczej ulegają spaleniu lub ewentualnie samospaleniu - efekt końcowy jest zasadniczo ten sam. Koparki Bitcoinów i Etherium pracują pełną parą i musza mieć solidne chłodzenie. Jeśli nie masz wodnego chłodzenia procesora można zainstalować ww modyfikacje systemowe na komputerach, które są przystosowane do polewania obudowy wodą lub inną cieczą roboczą. (mocz również wchodzi w rachubę w ostateczności).

Opublikowano
2 godziny temu, srom-otnik napisał(a):

Ale ustalmy jedno, czy się zagotował, czy się spalił? Jeśli coś się gotuje to raczej w jakiejś cieczy, np w wodzie, w oleju itp, a spalanie w takim ośrodku raczej nie jest możliwe, a jedynie wspomniane ugotowanie. Wiem, co prawię, bo jestem dyplomowanych chemikiem z wieloletnim stażem pracy. No chyba, że gotujesz laptopa w oleju na kuchence gazowej i niechcący zapalił CI się olej, to i laptop się też może przy tym zająć....

- przecież jasno napisałem, że moje "wyroby" instaluje się TYLKO na komputerach posiadających wodne chłodzenie, bo inaczej ulegają spaleniu lub ewentualnie samospaleniu - efekt końcowy jest zasadniczo ten sam. Koparki Bitcoinów i Etherium pracują pełną parą i musza mieć solidne chłodzenie. Jeśli nie masz wodnego chłodzenia procesora można zainstalować ww modyfikacje systemowe na komputerach, które są przystosowane do polewania obudowy wodą lub inną cieczą roboczą. (mocz również wchodzi w rachubę w ostateczności).

No nie no profesjonalna odpowiedź gaminiowi, który smaży laptopy. Ja ze 30 lapkow w mody sromotnika zaopatrzyłem i żaden nie chciał się zagotować 😂😂😂

6 godzin temu, nowator81 napisał(a):

Facet w delikatny sposób odpier... Się od naszego mistrza zrozumiano? 

Opublikowano
5 godzin temu, srom-otnik napisał(a):

Poziom tej "wypowiedzi" mówi sam za siebie, nie potrzeba komentarza.

Opublikowano
11 godzin temu, nowator81 napisał(a):

Poziom tej "wypowiedzi" mówi sam za siebie, nie potrzeba komentarza.

Kolego odpowiedź sromotnika  na twój debilny post stoi na bardzo wysokim poziomie jak nie masz pojęcia to się nie tykaj  laptopów bo spalisz czy jak napisałeś  ugotujesz kolejne . Idź może do lasu i se drzewostan pooglądaj 

Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 00:58, srom-otnik napisał(a):

weź popytaj znajomych czy coś, bo może se zrobię czystą instalacje, w ogóle to zarządzanie ramem jest lepsze na w11? to może EWENTUALNIE zaktualizuje 10ke z poziomu systemu

Opublikowano
W dniu 10.04.2025 o 14:53, jag napisał(a):

jak coś to bootcamp nie wykrywa tych modów jako windowsa 10, tylko oryginalne iso działa

W dniu 12.04.2025 o 00:58, srom-otnik napisał(a):

26 minut temu, jag napisał(a):

weź popytaj znajomych czy coś (...)

@jag - nie wiem jak Twoją wiadomość odbierze Pan Grzyb, ale z mojej perspektywy ten ton jest troszkę mało uprzejmy, nawet jeśli nie miałeś takiego zamiaru.

Jeśli korzystasz z jego pomocy i oczekujesz zrobienia czegoś pod siebie, to warto rozważyć symboliczne wsparcie w formie darowizny, aby go docenić za dotychczasową pracę – taka darowizna dobrze motywuje - chyba, że to już zrobiłeś, to nie było tematu.

Opublikowano

Witam pragnę odnieś się do tego wpisu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wypoconego przy pożarze 🙂🙂🙂 

No toś kolo przesadził, większość użytkowników wypowiadających się w temacie Modów JG jest jego Fanami od czasów XP i nie przypominam sobie by ktoś pisał WIĘKSZE BREDNIE I BZDURY.

Ja jestem jednym z TYCH KTÓRZY MODY JG UŻYWAJĄ od czasów XP i ja sobie bardzo chwalę i będę jak tylko MUCHOMOR się nie obrazi i będzie dla Nas ZADOWOLONYCH TWORZYŁ SWOJE MODY - DZIĘKI i POZDRAWIAM SROMOTNIKA

A dla ciebie może ta fota i zrozumiesz 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pozdrawiam i może nie pal

Opublikowano
23 godziny temu, nowator81 napisał(a):

Ktoś kto sam siebie sromem opisuje nie wymaga komentarza. Tyle. i aż nadto...  I takj dziecko - wstawiłem czysty systemik prosto z MS - śmiga aż miło... 

A to się nie upiekł laptopie? Czy też nie usmażył nie ugotował? Wiesz co to dziecko Neostrady? Poczytaj sobie bo właśnie takim dzieckiem jesteś . Odejdź człowieku i ciesz że ci śmiga system zawalony pierdołami 

Opublikowano
W dniu 14.04.2025 o 18:39, nowator81 napisał(a):

Ktoś kto sam siebie sromem opisuje nie wymaga komentarza. Tyle. i aż nadto...  I takj dziecko - wstawiłem czysty systemik prosto z MS - śmiga aż miło... 

czyli się jednak nie spalił kolego?, widze tu nie spójność w zeznaniach!