piesontofia Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zainstalowałem Bitdefender i wywala wirusy na czystej instalacji tego zmodowanego systemu. m.in. w tym folderze "Tuning" Cytuj
Kosiara Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 27 minut temu, piesontofia napisał(a): Zainstalowałem Bitdefender i wywala wirusy na czystej instalacji tego zmodowanego systemu. m.in. w tym folderze "Tuning" Pewnie przyczepił się do DefenderRemover.exe. Nic złego. srom-otnik lubi to Cytuj
krism0156 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Witam. Próbował ktoś instalować to cudo na Lenovo Legion Go? Jeśli tak to z jakim skutkiem? Gierki śmigały czy były jakieś problemy? Pytam gdyż siedzę na oryginalnym systemie i ogólna wydajność i responsywność spada przy każdym uruchomieniu handhelda oczywiście to żartobliwie ale czuć już odczuwalny spadek wydajności względem tego co było jakieś 2msc temu. Cytuj
pubg11 Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Witam, czy zalecane jest w tym systemie?? po instalacji? Wyłączenie windows update ?? Cytuj
zen888 Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2025 5 godzin temu, pubg11 napisał(a): Witam, czy zalecane jest w tym systemie?? po instalacji? Wyłączenie windows update ?? Nie chciało ci się czytać opisu na pierwszej stronie? - jakbyś przeczytał to byś nie zadawał takiego pytania. srom-otnik i swiniarobert69 lubią to Cytuj
jag Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Sromotnik albo ktoś, jakbyście mogli pomóc znaleźć rozwiązanie Cytuj
piwko9 Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Cześć, nie wiem jaki jest tego powód ale na poprzedniej wersji tego systemu Epic Games działał mi normalnie, teraz po instalacji nie chce się uruchomić. Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego może tak być? W dniu 9.04.2025 o 17:06, piwko9 napisał(a): Cześć, nie wiem jaki jest tego powód ale na poprzedniej wersji tego systemu Epic Games działał mi normalnie, teraz po instalacji nie chce się uruchomić. Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego może tak być? Naprawiłem problem, wystarczyło włączyć Optymalizator usług na domyślne ustawienia. Cytuj
jag Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 jak coś to bootcamp nie wykrywa tych modów jako windowsa 10, tylko oryginalne iso działa @srom-otnik słuchaj, te twoje modyfikacje to instalować z usb na czysto na maku? nie uwalę sobie sprzętu tak że nie będzie wykrywać usb z macosem? pytam bo nie wiem jak to działa xD chyba że umiesz zrobić tak by twoje modyfikacje bootcamp wykrywał jako oryginalny obraz, bo póki co to wszystkie wersje nie są rozpoznawane lol Cytuj
srom-otnik Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2025 4 godziny temu, jag napisał(a): @srom-otnik słuchaj, te twoje modyfikacje to instalować z usb na czysto na maku? nie uwalę sobie sprzętu tak że nie będzie wykrywać usb z macosem? pytam bo nie wiem jak to działa xD chyba że umiesz zrobić tak by twoje modyfikacje bootcamp wykrywał jako oryginalny obraz, bo póki co to wszystkie wersje nie są rozpoznawane lol Przykro mi, ale jestem za cienki na ten temat, nic Ci nie zasugeruję szymibtw i swiniarobert69 lubią to Cytuj
nowator81 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje ścierwo co mu krypto kopie Cytuj
stens Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 26 minut temu, nowator81 napisał(a): przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił Nie przez "G" ale sam "operator laptopa spalił wislak00, Kocurek, zen888 i 2 innych lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 39 minut temu, nowator81 napisał(a): przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje ścierwo co mu krypto kopie Powątpiewam w prawdziwość tej historii. Co tak naprawdę zrobił ci Pan Grzyb, że tak go szkalujesz - nie chciał ci zrobić prywatnego moda czy dziewczyna powiedziała ci, że cię zostawia, bo przestała widzieć perspektywy życia z tobą kiedy przypadkowo zobaczyła mody Pana Grzyba? U kobiet to normalne, nazywa się to hipergamia - idą za liderami. Jeszcze znajdziesz prawdziwą miłość życia. Groszek1962, Kosiara, boniek i 6 innych lubią to Cytuj
wislak00 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 1 godzinę temu, nowator81 napisał(a): przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje ścierwo co mu krypto kopie U mnie kotka, która nie wychodzi z domu zaszła w ciążę po instalacji tego systemu stens, Miodek, boniek i 7 innych lubią to Cytuj
Kosiara Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 2 godziny temu, nowator81 napisał(a): przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje ścierwo co mu krypto kopie Ziomuś, ile już laptopów ci upaliły te modyfikacje? Hahaha. Cięzki żywot masz skoro jedyne twoje posty są tylko w tematach sromotnika i większość jęczysz... Więc o co ci chodzi? Zrób lepszy, szybszy mod. Może Microsoft cię zatrudni do ekipy w Indiach, będziesz programistą Nie uwierzę, że jakikolwiek jego system uszkodził ci fizycznie sprzęt... srom-otnik, swiniarobert69, zen888 i 5 innych lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 4 godziny temu, nowator81 napisał(a): przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje ścierwo co mu krypto kopie Ale ustalmy jedno, czy się zagotował, czy się spalił? Jeśli coś się gotuje to raczej w jakiejś cieczy, np w wodzie, w oleju itp, a spalanie w takim ośrodku raczej nie jest możliwe, a jedynie wspomniane ugotowanie. Wiem, co prawię, bo jestem dyplomowanych chemikiem z wieloletnim stażem pracy. No chyba, że gotujesz laptopa w oleju na kuchence gazowej i niechcący zapalił CI się olej, to i laptop się też może przy tym zająć.... - przecież jasno napisałem, że moje "wyroby" instaluje się TYLKO na komputerach posiadających wodne chłodzenie, bo inaczej ulegają spaleniu lub ewentualnie samospaleniu - efekt końcowy jest zasadniczo ten sam. Koparki Bitcoinów i Etherium pracują pełną parą i musza mieć solidne chłodzenie. Jeśli nie masz wodnego chłodzenia procesora można zainstalować ww modyfikacje systemowe na komputerach, które są przystosowane do polewania obudowy wodą lub inną cieczą roboczą. (mocz również wchodzi w rachubę w ostateczności). seuser, swiniarobert69, Miodek i 12 innych lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 2 godziny temu, srom-otnik napisał(a): Ale ustalmy jedno, czy się zagotował, czy się spalił? Jeśli coś się gotuje to raczej w jakiejś cieczy, np w wodzie, w oleju itp, a spalanie w takim ośrodku raczej nie jest możliwe, a jedynie wspomniane ugotowanie. Wiem, co prawię, bo jestem dyplomowanych chemikiem z wieloletnim stażem pracy. No chyba, że gotujesz laptopa w oleju na kuchence gazowej i niechcący zapalił CI się olej, to i laptop się też może przy tym zająć.... - przecież jasno napisałem, że moje "wyroby" instaluje się TYLKO na komputerach posiadających wodne chłodzenie, bo inaczej ulegają spaleniu lub ewentualnie samospaleniu - efekt końcowy jest zasadniczo ten sam. Koparki Bitcoinów i Etherium pracują pełną parą i musza mieć solidne chłodzenie. Jeśli nie masz wodnego chłodzenia procesora można zainstalować ww modyfikacje systemowe na komputerach, które są przystosowane do polewania obudowy wodą lub inną cieczą roboczą. (mocz również wchodzi w rachubę w ostateczności). No nie no profesjonalna odpowiedź gaminiowi, który smaży laptopy. Ja ze 30 lapkow w mody sromotnika zaopatrzyłem i żaden nie chciał się zagotować 6 godzin temu, nowator81 napisał(a): przez to gów.o tak mi sie laptop zagotował że się spalił PRZESTRZEGAM PRZED TYMI WYTWORAMI na moje koleś dodaje ścierwo co mu krypto kopie Facet w delikatny sposób odpier... Się od naszego mistrza zrozumiano? waslek, boniek, swiniarobert69 i 4 innych lubią to Cytuj
nowator81 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 5 godzin temu, srom-otnik napisał(a): Ale ustalmy jedno, czy się zagotował, czy się spalił? Jeśli coś się gotuje to raczej w jakiejś cieczy, np w wodzie, w oleju itp, a spalanie w takim ośrodku raczej nie jest możliwe, a jedynie wspomniane ugotowanie. Wiem, co prawię, bo jestem dyplomowanych chemikiem z wieloletnim stażem pracy. No chyba, że gotujesz laptopa w oleju na kuchence gazowej i niechcący zapalił CI się olej, to i laptop się też może przy tym zająć.... - przecież jasno napisałem, że moje "wyroby" instaluje się TYLKO na komputerach posiadających wodne chłodzenie, bo inaczej ulegają spaleniu lub ewentualnie samospaleniu - efekt końcowy jest zasadniczo ten sam. Koparki Bitcoinów i Etherium pracują pełną parą i musza mieć solidne chłodzenie. Jeśli nie masz wodnego chłodzenia procesora można zainstalować ww modyfikacje systemowe na komputerach, które są przystosowane do polewania obudowy wodą lub inną cieczą roboczą. (mocz również wchodzi w rachubę w ostateczności). Poziom tej "wypowiedzi" mówi sam za siebie, nie potrzeba komentarza. Cytuj
starcraft2fan Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 39 minut temu, nowator81 napisał(a): Poziom tej "wypowiedzi" mówi sam za siebie, nie potrzeba komentarza. Rocznik 81 w nicku też xD swiniarobert69 lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 11 godzin temu, nowator81 napisał(a): Poziom tej "wypowiedzi" mówi sam za siebie, nie potrzeba komentarza. Kolego odpowiedź sromotnika na twój debilny post stoi na bardzo wysokim poziomie jak nie masz pojęcia to się nie tykaj laptopów bo spalisz czy jak napisałeś ugotujesz kolejne . Idź może do lasu i se drzewostan pooglądaj wislak00, Groszek1962, srom-otnik i 8 innych lubią to Cytuj
keri38 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 a nie byla to czasem plyta indukcyjna ,tez podobna do lapka swiniarobert69 lubi to Cytuj
jag Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 W dniu 12.04.2025 o 00:58, srom-otnik napisał(a): Przykro mi, ale jestem za cienki na ten temat, nic Ci nie zasugeruję weź popytaj znajomych czy coś, bo może se zrobię czystą instalacje, w ogóle to zarządzanie ramem jest lepsze na w11? to może EWENTUALNIE zaktualizuje 10ke z poziomu systemu Cytuj
Kocurek Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 W dniu 10.04.2025 o 14:53, jag napisał(a): jak coś to bootcamp nie wykrywa tych modów jako windowsa 10, tylko oryginalne iso działa @srom-otnik słuchaj, te twoje modyfikacje to instalować z usb na czysto na maku? nie uwalę sobie sprzętu tak że nie będzie wykrywać usb z macosem? pytam bo nie wiem jak to działa xD chyba że umiesz zrobić tak by twoje modyfikacje bootcamp wykrywał jako oryginalny obraz, bo póki co to wszystkie wersje nie są rozpoznawane lol W dniu 12.04.2025 o 00:58, srom-otnik napisał(a): Przykro mi, ale jestem za cienki na ten temat, nic Ci nie zasugeruję 26 minut temu, jag napisał(a): weź popytaj znajomych czy coś (...) @jag - nie wiem jak Twoją wiadomość odbierze Pan Grzyb, ale z mojej perspektywy ten ton jest troszkę mało uprzejmy, nawet jeśli nie miałeś takiego zamiaru. Jeśli korzystasz z jego pomocy i oczekujesz zrobienia czegoś pod siebie, to warto rozważyć symboliczne wsparcie w formie darowizny, aby go docenić za dotychczasową pracę – taka darowizna dobrze motywuje - chyba, że to już zrobiłeś, to nie było tematu. swiniarobert69, srom-otnik, Groszek1962 i 2 innych lubią to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Witam pragnę odnieś się do tego wpisu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wypoconego przy pożarze No toś kolo przesadził, większość użytkowników wypowiadających się w temacie Modów JG jest jego Fanami od czasów XP i nie przypominam sobie by ktoś pisał WIĘKSZE BREDNIE I BZDURY. Ja jestem jednym z TYCH KTÓRZY MODY JG UŻYWAJĄ od czasów XP i ja sobie bardzo chwalę i będę jak tylko MUCHOMOR się nie obrazi i będzie dla Nas ZADOWOLONYCH TWORZYŁ SWOJE MODY - DZIĘKI i POZDRAWIAM SROMOTNIKA A dla ciebie może ta fota i zrozumiesz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam i może nie pal Kocurek, FILAGOL, boniek i 5 innych lubią to Cytuj
wislak00 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Czy warto czytać wpisy @nowator81 ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Groszek1962 lubi to Cytuj
Kosiara Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2025 16 minut temu, wislak00 napisał(a): Czy warto czytać wpisy @nowator81 ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Gość ma po prostu smutne życie i się wyżywa... Niech instaluję oryginał od Microsoftu, na pewno medal mu dadzą starcraft2fan, swiniarobert69, wislak00 i 1 inny lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2025 5 godzin temu, wislak00 napisał(a): Czy warto czytać wpisy @nowator81 ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie warto waslek, swiniarobert69, Kosiara i 2 innych lubią to Cytuj
nowator81 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Wstawiłem czysty systemik prosto z MS - śmiga aż miło... FILAGOL lubi to Cytuj
siwydym Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 znając życie to kolejne wcielenie wojani. Tylko jemu nie pasuje że ktoś wydaje świetne mody swiniarobert69, FILAGOL i boniek lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 23 godziny temu, nowator81 napisał(a): Ktoś kto sam siebie sromem opisuje nie wymaga komentarza. Tyle. i aż nadto... I takj dziecko - wstawiłem czysty systemik prosto z MS - śmiga aż miło... A to się nie upiekł laptopie? Czy też nie usmażył nie ugotował? Wiesz co to dziecko Neostrady? Poczytaj sobie bo właśnie takim dzieckiem jesteś . Odejdź człowieku i ciesz że ci śmiga system zawalony pierdołami kris7200 i swiniarobert69 lubią to Cytuj
swiniarobert69 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 W dniu 14.04.2025 o 18:39, nowator81 napisał(a): Ktoś kto sam siebie sromem opisuje nie wymaga komentarza. Tyle. i aż nadto... I takj dziecko - wstawiłem czysty systemik prosto z MS - śmiga aż miło... czyli się jednak nie spalił kolego?, widze tu nie spójność w zeznaniach! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi