FILAGOL Posted January 9 Report Posted January 9 Dzień dobry Poszukuje sposobu abym mógł w w/w modelach telefonów otrzymywać powiadomienia świetlne, gdy np. przyjdzie sms, nieodebrane połączenie, w starszych telefonach były kontrolki, które informowały, o tym gdy coś przyszło na telefon. Obecnie nie ma takiej opcji "Diody" więc, gdy telefon jest wyciszony, to trzeba samemu sprawdzać, czy coś nie przyszło. Nie znalazłem w tych telefonach aby była opcja, powiadomień świetlnych (świecące obramowanie ekranu, lub miganie obramowania przedniej kamerki (Realme 12+ 5G)). Strasznie mnie to irytuje. komu przeszkadzała dioda powiadomień w telefonach, mogli je producenci zostawić, ewentualnie wstawić opcje, która te diodę zastąpi Bardzo proszę, o pomoc w rozwiązaniu tego irytującego problemu. Dziekuje Pozdrawiam Quote
LAGUNA Posted January 9 Report Posted January 9 A takie coś by nie poskutkowało. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted January 9 Author Report Posted January 9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Znalazłem coś na temat opcji "Powiadomień" nazywa się ona: "Podświetlenie krawędzi" Quote
piter1114 Posted January 9 Report Posted January 9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Polecam! Dużo opcji, po polski. Warto. FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted January 9 Author Report Posted January 9 Siema Chłopaki @LAGUNA i @piter1114 sprawdzam Wasze propozycje Quote
LAGUNA Posted January 9 Report Posted January 9 zerknij jeszcze w to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
Recommended Posts