dril223 Posted November 25 Report Posted November 25 Hej, po instalacji aktualizacji 24H2 komp się nie uruchamia się . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted November 25 Report Posted November 25 Przecież pisze "Zresetuj do stanu początkowego" Sam sobie pobierze instalkę. Quote
stens Posted November 25 Report Posted November 25 10 minut temu, dril223 napisał(a): Żadna z opcji nie daje efektu . No to reinstalacja "na czysto" Quote
dril223 Posted November 25 Author Report Posted November 25 A odzyskanie danych jest możliwe ? Trochę się nie widzi teraz reinstalować system gdzie mam dużo danych potrzebnych… Quote
stens Posted November 25 Report Posted November 25 Ściągnij [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nagraj na USB, wystartuj z USB i wejdziesz na dysk, skopiuj ważne dla Ciebie pliki na dysk zewnętrzny. Quote
STEFEKS Posted November 25 Report Posted November 25 Nagraj instalkę 24h2 na USB wystartuj i z niej napraw( naprawa w trakcie uruchamiania) bison616 likes this Quote
dril223 Posted November 25 Author Report Posted November 25 Właśnie też o tym pomyślałem . Dziwna sytuacja iż mój znajomy normalnie zainstalował tą aktualizację i jemu nic się nie działo.. Quote
dril223 Posted November 25 Author Report Posted November 25 Niestety nagrana instalka na USB też nie dała efektów . Nie da się ani przywrócić systemu ani naprawić podczas ładowania Quote
Widzior Posted November 25 Report Posted November 25 "Są tacy, którzy robią backupy systemu i tacy, którzy zaczną je robić" Widzę maksyma ciągle aktualna. A tak w ogóle to sprawdź, czy dysk jest sprawny. Zarzuć choćby CHKDSK. stens likes this Quote
stens Posted November 25 Report Posted November 25 1 godzinę temu, dril223 napisał(a): Niestety nagrana instalka na USB też nie dała efektów Takie rzeczy też robiłem, dlatego od razu Tobie zaproponowałem reinstal. Quote
Recommended Posts