Jump to content

Windows 11 problem z bluetooth

Recommended Posts

Posted

Czesc mam dziwny problem z bt laptop asus swiezo postawiony system sterowniki zainstalowane lacze sie po bt z amplitunerem wyszukuje łaczy i teraz niby jest polaczenie pisze ze polaczylo ale brak dzwieku z kolumn nie przełaczylo dzwieku na bt ale od czasu do czasu załapie i przelacza na głosniki bt działa to jak chce pomozecie znalezc przyczyne?

image.png.ec775bec3295f88c4636bbe80df95ea9.png

tu jak połaczy dobrze ton wyskakuje napis podłaczony dzwiek ale czasem jest tak ze pisze tylko podlaczono i tyle wtedy dzwieku z glosnikow bt nie ma

Posted

A coś w tym temacie będzie dotyczyło problemu.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
W dniu 23.11.2024 o 12:15, sasik007 napisał(a):

Czesc mam dziwny problem z bt laptop asus swiezo postawiony system sterowniki zainstalowane lacze sie po bt z amplitunerem wyszukuje łaczy i teraz niby jest polaczenie pisze ze polaczylo ale brak dzwieku z kolumn nie przełaczylo dzwieku na bt ale od czasu do czasu załapie i przelacza na głosniki bt działa to jak chce pomozecie znalezc przyczyne?

tu jak połaczy dobrze ton wyskakuje napis podłaczony dzwiek ale czasem jest tak ze pisze tylko podlaczono i tyle wtedy dzwieku z glosnikow bt nie ma

A przełączyłeś w źródłach na ten twój głośnik?

image.png.e0328e43ef6acd8571108c928eedf3e6.png

Posted

Jak zrobie beckup programem acronis to jak zainstaluje win 11 23h2 teraz mam 24h2 to czy pozniej moge poprostu wrzucic ten beckup i mi przywruci wszystko?? Upewniam sie bo nigdy nie przywracałem w sumie systemu a nie chce mi sie wszystkiego od nowa ustawiac jak okaze sie ze na 23h2 tez bt nie dziala . w acronisie zaznaczam partycje z systemem C i partycje rozruchowa tak?

Posted
6 minut temu, sasik007 napisał(a):

czy pozniej moge poprostu wrzucic ten beckup i mi przywruci wszystko??

Tak

6 minut temu, sasik007 napisał(a):

w acronisie zaznaczam partycje z systemem C i partycje rozruchowa tak?

Nie

Posted
9 godzin temu, balusiek napisał(a):

Tak

Nie

Czyli co sama partycje C z systemem?  no ale jak zainstaluje calkiem inny system to czy nie musze miec tez tej partycji rozruchowej ??

Posted

Z własnego doświadczenia wiem, że 10 i 11 mają podobne partycje rozruchowe. No oczywiście też może ta partycja ulec uszkodzeniu, więc może warto zrobić kopię, chociaż nie koniecznie. Ja zrobiłem sobie tę kopię (rozruchową) jednorazowo, a systemowe robię po każdej aktualizacji, ewentualnie przed jakimiś "eksperymentami" .