sasik007 Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 Czesc mam dziwny problem z bt laptop asus swiezo postawiony system sterowniki zainstalowane lacze sie po bt z amplitunerem wyszukuje łaczy i teraz niby jest polaczenie pisze ze polaczylo ale brak dzwieku z kolumn nie przełaczylo dzwieku na bt ale od czasu do czasu załapie i przelacza na głosniki bt działa to jak chce pomozecie znalezc przyczyne? tu jak połaczy dobrze ton wyskakuje napis podłaczony dzwiek ale czasem jest tak ze pisze tylko podlaczono i tyle wtedy dzwieku z glosnikow bt nie ma Quote
LAGUNA Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 A coś w tym temacie będzie dotyczyło problemu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 W dniu 23.11.2024 o 12:15, sasik007 napisał(a): Czesc mam dziwny problem z bt laptop asus swiezo postawiony system sterowniki zainstalowane lacze sie po bt z amplitunerem wyszukuje łaczy i teraz niby jest polaczenie pisze ze polaczylo ale brak dzwieku z kolumn nie przełaczylo dzwieku na bt ale od czasu do czasu załapie i przelacza na głosniki bt działa to jak chce pomozecie znalezc przyczyne? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tu jak połaczy dobrze ton wyskakuje napis podłaczony dzwiek ale czasem jest tak ze pisze tylko podlaczono i tyle wtedy dzwieku z glosnikow bt nie ma A przełączyłeś w źródłach na ten twój głośnik? Quote
sasik007 Posted November 24, 2024 Author Report Posted November 24, 2024 Przeinstalowałem system ale dalej to samo znalazłem cos takiego w autorunsie moze to ma znaczenie? teraz np. mam tak niby połaczyło ale ne pisze podłaczono dzwiek jak wyzej Quote
dudus2072 Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 też tak czasami mam na słuchawkach gra gra a potem ni stąd ni zowąd przełącza na głośniki z laptopa najwidoczniej tak już jest w tym systemie kto wie może kiedyś to dopracują Quote
sasik007 Posted November 30, 2024 Author Report Posted November 30, 2024 Jak zrobie beckup programem acronis to jak zainstaluje win 11 23h2 teraz mam 24h2 to czy pozniej moge poprostu wrzucic ten beckup i mi przywruci wszystko?? Upewniam sie bo nigdy nie przywracałem w sumie systemu a nie chce mi sie wszystkiego od nowa ustawiac jak okaze sie ze na 23h2 tez bt nie dziala . w acronisie zaznaczam partycje z systemem C i partycje rozruchowa tak? Quote
balusiek Posted November 30, 2024 Report Posted November 30, 2024 6 minut temu, sasik007 napisał(a): czy pozniej moge poprostu wrzucic ten beckup i mi przywruci wszystko?? Tak 6 minut temu, sasik007 napisał(a): w acronisie zaznaczam partycje z systemem C i partycje rozruchowa tak? Nie Quote
sasik007 Posted November 30, 2024 Author Report Posted November 30, 2024 9 godzin temu, balusiek napisał(a): Tak Nie Czyli co sama partycje C z systemem? no ale jak zainstaluje calkiem inny system to czy nie musze miec tez tej partycji rozruchowej ?? Quote
balusiek Posted November 30, 2024 Report Posted November 30, 2024 Z własnego doświadczenia wiem, że 10 i 11 mają podobne partycje rozruchowe. No oczywiście też może ta partycja ulec uszkodzeniu, więc może warto zrobić kopię, chociaż nie koniecznie. Ja zrobiłem sobie tę kopię (rozruchową) jednorazowo, a systemowe robię po każdej aktualizacji, ewentualnie przed jakimiś "eksperymentami" . Quote
Recommended Posts