Skocz do zawartości

WĄTEK ARCHIWALNY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki do tego antywirus polecacie, defender - wywalam bo to dziadostwo bokiem rozwala system. Kiedyś to Kaspersky był spoko - kis czy kav, teraz na windzie nie siedzę na co dzień i wyleciałem z obiegu.
Nie norton, nie avast nie inne śmieci z reklamami. Ktoś może coś zaproponować ? Najlepiej free/open

srom-otnik lubi to
Opublikowano
Teraz, xivragis napisał(a):

Jaki do tego antywirus polecacie, defender - wywalam bo to dziadostwo bokiem rozwala system. Kiedyś to Kaspersky był spoko - kis czy kav, teraz na windzie nie siedzę na co dzień i wyleciałem z obiegu.
Nie norton, nie avast nie inne śmieci z reklamami. Ktoś może coś zaproponować ? Najlepiej free/open

polecam kupić rodzimego mks_vir w rankingach bardzo dobre noty, przystępna cena i nie zawraca głowy reklamami/dodatkami i innymi tego typu badziewiami

magg lubi to
Opublikowano
Godzinę temu, stens napisał(a):

No jak Ty zaznaczasz wszystko to makabra, ja minimalnie i nie narzekam.

To że tobie się podoba to nie znaczy że innym ma się  podobać ,mnie pasuje Kaspersky i tyle w temacie.😉

Odnośnie avasta, antywirus nie będzie decydował za mnie jakie mam mieć hasło wifi i wiele innych rzeczy.

Opublikowano
10 godzin temu, xivragis napisał(a):

Moim zdaniem, jeśli chodzi o free av-ki, to chyba nic się nie nadaje. Ewentualnie spróbuj mało znany Ahnlab V3 Lite. Avasta to za worek piniendzy nie chciałbym używać. A z płatnych, to tylko i wyłącznie stajnia eset (choć można kombinować na trialowych licencjach i też chroni w pełni).

Opublikowano
5 godzin temu, wbak1102 napisał(a):

Kaspersky lekki a co że ruski działa bardzo dobrze,tylko nie Eset i avast testowałem oba makabra. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A co Ci wyszło z testów Eseta, że nie polecasz?

Opublikowano

Jaki to sens antyvir bez zapory.

8 minut temu, kold11 napisał(a):

A co Ci wyszło z testów Eseta, że nie polecasz?

Przeczytaj sobie mój wpis z  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] od eset-a.

boniek lubi to
Opublikowano
13 minut temu, wbak1102 napisał(a):

Jaki to sens antyvir bez zapory.

Przeczytaj sobie mój wpis z  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] od eset-a.

😆 (sory za spam)

Opublikowano
12 godzin temu, wbak1102 napisał(a):

tylko nie Eset

Używam od wielu lat i jest OK

W dniu 14.01.2025 o 06:00, darude66 napisał(a):

MEGA pauzuje

No masakra,  trzecie podejście i znowu przerwa. Nigdy tak nie miałem.

Opublikowano
11 minut temu, piter1114 napisał(a):

No masakra,  trzecie podejście i znowu przerwa. Nigdy tak nie miałem.

Ja już trzeci dzien próbuję pobrać i też nie mogę. Nie wiem co się dzieje ???

Może ktoś komu się udało pobrać wrzuci na inny serwer, było by bardzo miło.

Opublikowano
W dniu 2.01.2025 o 18:35, srom-otnik napisał(a):

Niestety z braku czasu zamykam zabawy z w10. Doszlifujeę co dam radę  w obecnym wydaniu 22H2 i TYLE.

Przerzucam uwagę wyłącznie na w11 - kończę 23H2, przyspieszam IoT LTSC i przerwa, mam swoje zaniedbane obowiązki zawodowe i domowe.

Oczywiście,  tylko trzeba zajrzeć do TUNING, hehe

a czy istnieje możliwość dorzucenia wszystkich poprawek jakie wyszły do poprzedniego wydania?

czy to za dużo grzebania?

Opublikowano
1 godzinę temu, srom-otnik napisał(a):

Sam już sobie odpowiedziałeś 🙂

system jest już zamknięty.

Czyli  Win JG10 22H2 Home & Pro x64 ( vFinalna - wysoce prawdopodobne...) to na zielono można już wykreślić?.

Ostateczna ostateczność.