dzikiws Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Witam, jak można zmienić lub gdzie "wejść" aby ustawić ilość wyświetlanych adresów na pasku adresu w Firefoks-ie ? W tym najnowszym zmniejszona jest ilość wyświetlanych adresów. Cytuj
Eleks Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Nie wiem, czy o to dokładnie chodzi, bo Twoje zapytanie jest bardzo nieprezycyjne. Wpisz w pasek adresu about:config zatwierdź enterem, zatwierdź ostrzeżenie jeśli wyskoczy i spróbuj znaleźć opcję browser.urlbar.maxRichResults (pozmieniaj wartości i zobacz, czy ma to wpływ na to, co chciałeś). Cytuj
dzikiws Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 przeczytaj jeszcze raz, bez urazy, nie wiesz co to pasek adresu w przeglądarce ? - jak naciśniesz lewym przyciskiem myszy na pasku adresów, to wyświetla się lista odwiedzanych adresów, chodzi oto, że we wcześniejszych wersjach było widocznych, chyba, 9 adresów, a teraz jest 6 - i to chcę zmienić na np. 10 adresów - Twoja podpowiedź nic nie dała. Cytuj
Grzegorz111 Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 Firefox 120 - wyłączenie powiadomień o aktualizacjach: Jak to zrobić ?? Ps. Jak zainstalować rozszerzenia - np. Ublock Orgin bez wymuszonej aktualizacji "Firefox - a" do nowej wersji ?? Cytuj
TheStraight Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 5 godzin temu, Grzegorz111 napisał(a): Firefox 120 - wyłączenie powiadomień o aktualizacjach: Jak to zrobić ?? Ps. Jak zainstalować rozszerzenia - np. Ublock Orgin bez wymuszonej aktualizacji "Firefox - a" do nowej wersji ?? 1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Używając pliku : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Grzegorz111 Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 18 godzin temu, TheStraight napisał(a): 1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ps. Jeśli możesz to napisz po polsku lub podeślij gotowy plik i gdzie mam jego skopiować ?? Cytuj
LaptopIpc Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 W dniu 26.08.2024 o 14:35, dzikiws napisał(a): przeczytaj jeszcze raz, bez urazy, nie wiesz co to pasek adresu w przeglądarce ? - jak naciśniesz lewym przyciskiem myszy na pasku adresów, to wyświetla się lista odwiedzanych adresów, chodzi oto, że we wcześniejszych wersjach było widocznych, chyba, 9 adresów, a teraz jest 6 - i to chcę zmienić na np. 10 adresów - Twoja podpowiedź nic nie dała. Dała. W dniu 26.08.2024 o 13:39, Eleks napisał(a): Nie wiem, czy o to dokładnie chodzi, bo Twoje zapytanie jest bardzo nieprezycyjne. Wpisz w pasek adresu about:config zatwierdź enterem, zatwierdź ostrzeżenie jeśli wyskoczy i spróbuj znaleźć opcję browser.urlbar.maxRichResults (pozmieniaj wartości i zobacz, czy ma to wpływ na to, co chciałeś). Dobrze ci podpowiada za pomocą browser.urlbar.maxRichResults zmieniasz ilość wyświetlanych podpowiedzi ostatnio odwiedzanych stron. Screeny z FF 140.0.2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi