Skocz do zawartości

Firefox - naknowszy - wcześniejsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy o to dokładnie chodzi, bo Twoje zapytanie jest bardzo nieprezycyjne.
Wpisz w pasek adresu about:config zatwierdź enterem, zatwierdź ostrzeżenie jeśli wyskoczy i spróbuj znaleźć opcję browser.urlbar.maxRichResults (pozmieniaj wartości i zobacz, czy ma to wpływ na to, co chciałeś).

Opublikowano

przeczytaj jeszcze raz, bez urazy, nie wiesz co to pasek adresu w przeglądarce ? - jak naciśniesz lewym przyciskiem myszy na pasku adresów, to wyświetla się lista odwiedzanych adresów, chodzi oto, że we wcześniejszych wersjach było widocznych, chyba, 9 adresów, a teraz jest 6 - i to chcę zmienić na np. 10 adresów - Twoja podpowiedź nic nie dała.

Opublikowano
5 godzin temu, Grzegorz111 napisał(a):

Firefox 120 - wyłączenie powiadomień o aktualizacjach: Jak to  zrobić ??

Ps. Jak zainstalować rozszerzenia - np. Ublock Orgin bez wymuszonej aktualizacji "Firefox - a" do nowej wersji ??

1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

2. Używając pliku : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
18 godzin temu, TheStraight napisał(a):

1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ps. Jeśli możesz to napisz po polsku lub podeślij gotowy plik i gdzie mam jego skopiować ??

Opublikowano
W dniu 26.08.2024 o 14:35, dzikiws napisał(a):

przeczytaj jeszcze raz, bez urazy, nie wiesz co to pasek adresu w przeglądarce ? - jak naciśniesz lewym przyciskiem myszy na pasku adresów, to wyświetla się lista odwiedzanych adresów, chodzi oto, że we wcześniejszych wersjach było widocznych, chyba, 9 adresów, a teraz jest 6 - i to chcę zmienić na np. 10 adresów - Twoja podpowiedź nic nie dała.

Dała.

W dniu 26.08.2024 o 13:39, Eleks napisał(a):

Nie wiem, czy o to dokładnie chodzi, bo Twoje zapytanie jest bardzo nieprezycyjne.
Wpisz w pasek adresu about:config zatwierdź enterem, zatwierdź ostrzeżenie jeśli wyskoczy i spróbuj znaleźć opcję browser.urlbar.maxRichResults (pozmieniaj wartości i zobacz, czy ma to wpływ na to, co chciałeś).

Dobrze ci podpowiada za pomocą browser.urlbar.maxRichResults zmieniasz ilość wyświetlanych podpowiedzi ostatnio odwiedzanych stron. Screeny z FF 140.0.2.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]