Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wyszukałem forum i nic mi się nie pokazało, więc chyba się nie zdubluje, może większość już znała, ale ja dopiero co znalazłem i podzielę się. Przed chwilą trafiłem na ciekawą stronkę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przez którą elegancko można przeglądać youtube na starszych PC czy lapkach :) Czasami sama normalna strona YT ledwo się otwiera, a co dopiero mówić o odtwarzaniu przynajmniej w 360p. A tu, co prawda interfejs jest totalnie nieprzejrzysty, filmy odtwarzają się mi bez większych przycinek na starociu z atomem :D Pozdrawiam!

Posted

Witam

Dołączę się do tematu gdyż mam leciwy laptop i już ciężko się na nim ogląda yt kiedyś były patenty na zmianę kodeka itp ale wszystko co już próbowałem nie działa może ktoś coś poleci lub orientuje się jak oglądać yt na takim leciwym komputerze. Raczej nie interesują mnie takie strony jak wyżej w poście.

Posted

Ze swojej strony mogę polecić FreeTube. Dużo ustawień pod słabsze sprzęty, możliwość importowania subskrypcji, playlist, historii itd. Jeżeli używasz win 7 czy 8 pobierasz starszą wersję. Sam używam więc mogę polecić z czystym sumieniem. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]