boniek Posted July 22, 2024 Report Posted July 22, 2024 Wyszukałem forum i nic mi się nie pokazało, więc chyba się nie zdubluje, może większość już znała, ale ja dopiero co znalazłem i podzielę się. Przed chwilą trafiłem na ciekawą stronkę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przez którą elegancko można przeglądać youtube na starszych PC czy lapkach Czasami sama normalna strona YT ledwo się otwiera, a co dopiero mówić o odtwarzaniu przynajmniej w 360p. A tu, co prawda interfejs jest totalnie nieprzejrzysty, filmy odtwarzają się mi bez większych przycinek na starociu z atomem Pozdrawiam! Quote
TheStraight Posted July 22, 2024 Report Posted July 22, 2024 Jak cię interesują inne frontendy to masz tutaj całą listę : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] boniek and starcraft2fan like this Quote
selekt1 Posted July 22, 2024 Report Posted July 22, 2024 Witam Dołączę się do tematu gdyż mam leciwy laptop i już ciężko się na nim ogląda yt kiedyś były patenty na zmianę kodeka itp ale wszystko co już próbowałem nie działa może ktoś coś poleci lub orientuje się jak oglądać yt na takim leciwym komputerze. Raczej nie interesują mnie takie strony jak wyżej w poście. Quote
michalzienia Posted July 22, 2024 Report Posted July 22, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
boniek Posted July 23, 2024 Author Report Posted July 23, 2024 Oczywiście mile tu widziane inne sposoby na podkręcanie YT. @michalzienia a coś więcej o tym co podałeś? Z czym to się je? Quote
michalzienia Posted July 23, 2024 Report Posted July 23, 2024 @boniek Instalujesz , wklejasz link youtube (przez otwórz plik albo otwórz URL) do jakiego tam masz playera i tyle. W PotPlayer masz tutaj do wyboru jakość [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Gulash81 Posted July 31, 2024 Report Posted July 31, 2024 Ze swojej strony mogę polecić FreeTube. Dużo ustawień pod słabsze sprzęty, możliwość importowania subskrypcji, playlist, historii itd. Jeżeli używasz win 7 czy 8 pobierasz starszą wersję. Sam używam więc mogę polecić z czystym sumieniem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts