koko123 Posted April 1, 2024 Report Posted April 1, 2024 Witam Chciałem zrobić skan plików narzędziem DISM , restorehealth i wywaliło . Błąd 87 .Opcja restore. nie została rozpoznana w tym kontekście . Skanowałem wcześniej sfc/ scannow który wykazał błędy bez możliwości naprawy. Nie wiem co dalej z tym problemem.Mam W 7 64 Dzięki za pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted April 1, 2024 Report Posted April 1, 2024 8 minut temu, koko123 napisał(a): Nie wiem co dalej z tym problemem.Mam W 7 64 Wyłączyć komputer i wyjść na dwór U mnie od zawsze sfc/ scannow wali errorami i co z tego? Ano nic, bo to mod, a system działa bez BSODa od 2017 roku. Serio nie macie innych problemów? wbak1102 likes this Quote
koko123 Posted April 2, 2024 Author Report Posted April 2, 2024 Chyba mnie uspokoiłeś a to może mieć jakiś związek z logami . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted April 2, 2024 Report Posted April 2, 2024 1. Usługę wstępne ładowanie do pamięci się wyłącza na amen, musowo na SSD, i po problemie. 2. Na ostatni błąd tu jest rozwiązanie (od zawsze też to miałem na win7) - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Drugi błąd od sterów Nvidii, można olać, martwi tylko ten 1szy, ale pewnie chkdsk /r to naprawi. Quote
koko123 Posted April 3, 2024 Author Report Posted April 3, 2024 Mam trzy dyski talerzowe sprawdzałem system ,HDTune i pamięć Memtestem . wyszło ok . Czy dla mojego dysku ST3250318AS 250 gb też usługę wyłączyć - wyłączyłem i zatrzymałem . .Po sfc/scannow że są jakieś błędy i nie może ,potem był dism /online/cleanup-image/chechealth ,scanhealth, restorehealth i uwaga błąd 87 opcja restoreh. nie została rozpoznana w tym kontekście .Na koniec chkdsk/r i też coś tam .... Nvidia ma GTX 780 474.11 WHQL Sprawdziłem Command prompt mam tutaj C;/Windows /system32> a dalej nie wiem co wg instrukcji zrobić . Nie wiem jak można chkdsk skanować volumin Device/ HarddiskVolume2. Jeśli można to jąsno bo moim sukcesem to tylko ,wgranie nowego biosu i zrobienie pamięci memtestem z pena . dzięki Quote
koko123 Posted April 5, 2024 Author Report Posted April 5, 2024 Widzior - jeżeli przerabiałeś usuwanie czy blokowanie tego WMI wg instrukcji micro. to może byś wyjaśnił szczegółówo jak to przeprowadzić . Mam już C/Windows/system32> i trzeba coś zastąpić - na notatnik o nazwie Workaround.vbs. Quote
Recommended Posts