Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam    Chciałem zrobić skan plików narzędziem DISM , restorehealth  i wywaliło . Błąd 87 .Opcja restore. nie została rozpoznana w tym kontekście . Skanowałem wcześniej sfc/ scannow który wykazał błędy bez możliwości naprawy. Nie wiem co dalej z tym problemem.Mam W 7 64   Dzięki za pomoc

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
8 minut temu, koko123 napisał(a):

Nie wiem co dalej z tym problemem.Mam W 7 64

Wyłączyć komputer i wyjść na dwór :22 U mnie od zawsze sfc/ scannow wali errorami i co z tego? Ano nic, bo to mod, a system działa bez BSODa od 2017 roku. Serio nie macie innych problemów?

wbak1102 likes this
Posted

Chyba mnie uspokoiłeś a to może mieć jakiś związek z logami .

Posted

1. Usługę wstępne ładowanie do pamięci się wyłącza na amen, musowo na SSD, i po problemie.

2. Na ostatni błąd tu jest rozwiązanie (od zawsze też to miałem na win7) - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Drugi błąd od sterów Nvidii, można olać, martwi tylko ten 1szy, ale pewnie chkdsk /r to naprawi.

Posted

Mam trzy dyski talerzowe sprawdzałem system ,HDTune i pamięć Memtestem .  wyszło ok .  Czy dla mojego dysku ST3250318AS 250 gb też usługę wyłączyć - wyłączyłem i zatrzymałem . .Po sfc/scannow że są jakieś błędy i nie może ,potem był dism /online/cleanup-image/chechealth ,scanhealth, restorehealth  i uwaga błąd 87 opcja restoreh.  nie została rozpoznana w tym kontekście  .Na koniec chkdsk/r i też coś tam .... Nvidia ma GTX 780 474.11 WHQL  Sprawdziłem Command prompt mam tutaj C;/Windows /system32> a dalej  nie wiem co wg instrukcji zrobić .    Nie wiem jak można chkdsk skanować volumin Device/ HarddiskVolume2. Jeśli można to jąsno bo moim sukcesem to tylko  ,wgranie nowego biosu i zrobienie pamięci memtestem z pena .   

dzięki 

Posted

Widzior  - jeżeli przerabiałeś usuwanie czy blokowanie tego WMI wg instrukcji micro. to może byś wyjaśnił szczegółówo jak to przeprowadzić .  Mam już C/Windows/system32>   i trzeba coś zastąpić  -  na notatnik o nazwie Workaround.vbs