delissimo Posted March 20, 2024 Report Posted March 20, 2024 Witam szanownych Kolegów i Koleżanki. Szukam obrazu siódemki najlepiej AiO z możliwymi aktualizacjami ( mile widziany patcher jak sie zaznaczy nie mam klucza produktu) i ultra ważna sprawa ...szuakm wersji nie opartej o instalator z Windows 10. Wszystkie wersje od NiKKA mają to i wszystkie sie wysypują. Wiem, że to nie koncert życzeń ale może ktoś pomoże. Pozdrawiam Quote
Widzior Posted March 20, 2024 Report Posted March 20, 2024 Aktualne x64 masz od wiktorynka, x32 na starych lapach używam od MrT finał 2017. Quote
Hells Angels Posted March 21, 2024 Report Posted March 21, 2024 Jak przyjdę z pracy to poszukam. Mam coś na pewno. Quote
Hells Angels Posted March 21, 2024 Report Posted March 21, 2024 Tu kilka może coś wybierzesz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A tu też nic nie podchodzi? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
Nieobecny Posted March 21, 2024 Report Posted March 21, 2024 W dniu 20.03.2024 o 18:32, delissimo napisał(a): ...szuakm wersji nie opartej o instalator z Windows 10. Wszystkie wersje od NiKKA mają to i wszystkie sie wysypują. W jakim momencie się wysypują? Na jakim sprzęcie? Co ma do tego instalator Win 10? Za chwilę okaże się, że chcesz zainstalować Win 7 na 13 gen Intela. Quote
Recommended Posts