MateuszCOMPANY Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Witam Mam w laptopie ustawione aby przechodził w stan uśpienia po 30 min bezczynności. Niestety dzieje się to również podczas grania, gdy przez pół godziny nie ruszam myszki i klawiatury. Czy można jakoś stworzyć wykluczenie, aby system nie przechodził w stan uśpienia gdy mamy uruchomioną wyszczególnioną aplikację? Quote
zdzisiek24 Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Wymyślasz problemy na siłę. Kto bez zdiagnozowanego alzheimera uruchamia grę i odchodzi od kompa na pół godziny? Taka usługa oszczędza Twój sprzęt i rachunki ale ... kto bogatemu zabroni. Poza tym uśpienie to nie wyłączenie więc aplikacja powinna być tylko "zamrożona" i po wybudzeniu powraca do stanu sprzed uśpienia. W grach pewnie to nie działa. Tyle z mojej strony. Quote
MateuszCOMPANY Posted February 6, 2024 Author Report Posted February 6, 2024 Co twój post wnosi do tematu? Quote
LAGUNA Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Nie wiem czy będziesz zadowolony z takiego posta, ale zerknij sobie w tematy a nóż coś jest. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
MateuszCOMPANY Posted February 6, 2024 Author Report Posted February 6, 2024 Już szukałem w google, ale żadnych konkretów nie znalazłem. Ktoś napomknął że może da radę przez harmonogram zadań. Ale tamto jest do operacji planowanych, a nie teraźniejszych. Więc tą drogą raczej nie da rady tego sprzężyć Quote
Widzior Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Godzinę temu, zdzisiek24 napisał(a): Wymyślasz problemy na siłę. Kto bez zdiagnozowanego alzheimera uruchamia grę i odchodzi od kompa na pół godziny? Np. ten, kto używa botów w grach sieciowych mmorpg Widzisz, jeszcze musisz się wiele nauczyć na stare lata Quote
LAGUNA Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Jakbyś tak na próbę sobie ten stań uspinia wyłączył (wiem że to nie to)ale sprawdzić reakcje jak się to będzie zachowywać. Quote
MateuszCOMPANY Posted February 6, 2024 Author Report Posted February 6, 2024 30 minut temu, Widzior napisał(a): Np. ten, kto używa botów w grach sieciowych mmorpg Widzisz, jeszcze musisz się wiele nauczyć na stare lata W tym konkretnym przypadku do trybu sieciowego, gdy muszę czekać w lobby. Czasami na rozpoczęcie sesji trzeba trochę się naczekać. Przejście w tryb uśpienia, powoduje zerwanie połączenie oraz crash gry. 22 minuty temu, LAGUNA napisał(a): Jakbyś tak na próbę sobie ten stań uspinia wyłączył (wiem że to nie to)ale sprawdzić reakcje jak się to będzie zachowywać. Wtedy będzie działać OK, ale trybu uśpienia potrzebuję gdy działam w chrome. Więc takie ręczne przełączanie ... to nie tędy droga. Quote
Recommended Posts