ampa Posted November 24, 2023 Report Posted November 24, 2023 Jak na obrazku. Co włączę to po uruchomieniu ponownym jest włączona, na drugi dzień już z powrotem wyłączona. W biosie wirtualizacja włączona, w rejestrze izolacja włączona. W składnikach systemu też włączone. Dlaczego po dniu czy po paru uruchomieniach samo się wyłącza nie wiem...może coś w zasadach jeszcze poszukać? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 Może tutaj coś będzie pomocne. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ampa likes this Quote
TheStraight Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz kilka sposobów na wymuszenie tego. Chociażby zasady grupy. ampa likes this Quote
ampa Posted November 25, 2023 Author Report Posted November 25, 2023 Dzięki ci dobry człowieku. Tyle szukałem a nie trafiłem na opis z zasadami grupy. Trochę mam namieszane w systemie bo nie stawiałem na nowo jak się przesiadłem na nowy sprzęt i jak by ktoś wrzucił obrazek z zasad grupy jak to jest na świeżym systemie ustawione to byłbym wdzięczny. U mnie to tak wygląda: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 Nie ma to jak na własne życzenie obniżyć sobie wydajność w grach, no chyba, że chorobliwe bezpieczeństwo jest ważniejsze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
ampa Posted November 25, 2023 Author Report Posted November 25, 2023 Oj tam, bez przesady...ile obniżę? Wiesz że przez rok się coś mogło w tej sprawie zmienić i zawsze można wyłączyć jak grę tak ogranicza. Quote
Recommended Posts