FILAGOL Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 Dobry Wieczór Forumowicze Poszukuje programu Adobe Acrobat Reader Pełna wersja i język PL o ile to mozliwe najważniejsze aby ten program działał na Windows 11 Pozdrawiam Cytuj
TheStraight Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 Właśnie zawiesił mi się mózg. Czekaj a to nie wystarczy pobrać programu z oficjalnej strony czy coś [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 Siema @TheStraight Może Cię zaskoczę, ale wiem skąd pobrać darmową wersję, a ja poszukuje pełnej wersji, abym mógł edytować i modyfikować pliki PDF Cytuj
TheStraight Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 No to jest w tym samym miejscu gdzie ci podałem tylko wystarczy kupić. Od kiedy to forum stało się jakimś warezem bo chyba coś pominąłem. Więcej postów o podanie do rączki crackowanego programu niż w temacie samego forum... EDIT : Masz tu darmowe odpowiedniki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BartAcid lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 12 minut temu, TheStraight napisał(a): No to jest w tym samym miejscu gdzie ci podałem tylko wystarczy kupić. Od kiedy to forum stało się jakimś warezem bo chyba coś pominąłem. Więcej postów o podanie do rączki crackowanego programu niż w temacie samego forum... Nie będę się kopał z koniem Pozdrawiam Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 Lub programik Icecream PDF Editor Pro 2.62 . FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 Siema @Dziadek13 akurat mam Icecream PDF Editor Pro 2.63 Dziękuję za podpowiedź Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2023 @FILAGOL to masz jeszcze jak coś plany i cennik. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2023 Nie używam i nie wiem co to warte ale możesz luknąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2023 Dziękuję Wam Panowie @Dziadek13, @LAGUNA i @zdzisiek24 za pomoc Cytuj
zenek11 Opublikowano 4 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2025 Dziękuję za programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi