komputerowy69 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 Witam poleci ktoś jakiś system pod ten szrot.. brat mnie męczy żeby mu zainstalować obojętnie co byle dało się korzystać z przeglądarki i YouTube w miarę płynie.. dodam do modyfikowane 10 czy 8 ledwo daję radę.. Cytuj
Widzior Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 ŚMIETNIK !!! Nawet XP by na tym padle mulił. Sprawdziłem z ciekawości, jak ten AMD ma się do mojego 13letniego C2D i padłem ze śmiechu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
komputerowy69 Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 Czyli do śmieci ? Cytuj
VACek Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 Otwórz okno, weź szeroki zamach i przed siebie Cytuj
Gotdb Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Do codziennego zastosowań się nie nadaje. Tylko na retro gry uruchomisz na tym słabym procesorze. Innym Zastosowaniem jest zrobienie z niego pseudo serwera na dane. Windows 7 lub 8.1 Cytuj
MadDragory Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Spróbuj wgrać linux'a. Np puppy linux lub lubuntu . Nie wiem czy YT, przeglądanie internetu będzie w miarę ok ale spróbować możesz . Cytuj
Gotdb Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 w sumie mógł by spróbować jak sprawa ze sterownikami jest łatwiejsza. W przypadku tak słabego laptopa dystrybucje pokroju antix, puppy linux może nie spełnić oczekiwań. Do youtube to z adblock i wtyczna h264ify. Nie oczekujmy to szczególnie to odpowienik intela atom i celeron 8 godzin temu, MadDragory napisał(a): Spróbuj wgrać linux'a. Np puppy linux lub lubuntu . Nie wiem czy YT, przeglądanie internetu będzie w miarę ok ale spróbować możesz . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi