sasik007 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 witam jak zmienic wyglad w moj komputer tak jak na 1 zdjeciu? teraz mam tak jak na drugim i chcialbym to zmienic bo jest wygodniej pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Rozwiń zakładkę "Ten Komputer" Cytuj
sasik007 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 prosze rozwiniete mamtylko dyski a chcialbym po otwarciu moj komputer miec nad dyskami te foldery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Właśnie z 10-siątki też chciałem podać . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Tip z W10, może i u ciebie zadziała. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może być tak, że dograłeś jakiś motyw który to wykastrował włąśnie. LAGUNA lubi to Cytuj
stens Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 1 godzinę temu, sasik007 napisał(a): po otwarciu moj komputer miec nad dyskami te foldery W 11-sce tego już nie ma. Możesz mieć pod spodem, jeżeli skróty umieścisz w tym folderze ""C:\Users\Twoje konto\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Network Shortcuts" Cytuj
sasik007 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Dziekuje wszystkim za chec pomocy ,ale znalazlem taka opcje w winaero tweaker i działa chcialem jeszcze dodac tam jakies swoje foldery ale wtedy wyskakuja mi tez z prawej strony obok dyskow takie pytanko gdzie znajduje sie ,,shell locations? to okienko z 2 zdjecia? bo jedynie jak z tad cos dodam mam tam gdzie chce [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i stens lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi