sasik007 Posted June 24, 2023 Report Posted June 24, 2023 witam jak zmienic wyglad w moj komputer tak jak na 1 zdjeciu? teraz mam tak jak na drugim i chcialbym to zmienic bo jest wygodniej pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
sasik007 Posted June 24, 2023 Author Report Posted June 24, 2023 prosze rozwiniete mamtylko dyski a chcialbym po otwarciu moj komputer miec nad dyskami te foldery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted June 24, 2023 Report Posted June 24, 2023 Właśnie z 10-siątki też chciałem podać . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
BartAcid Posted June 24, 2023 Report Posted June 24, 2023 Tip z W10, może i u ciebie zadziała. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może być tak, że dograłeś jakiś motyw który to wykastrował włąśnie. LAGUNA likes this Quote
stens Posted June 24, 2023 Report Posted June 24, 2023 1 godzinę temu, sasik007 napisał(a): po otwarciu moj komputer miec nad dyskami te foldery W 11-sce tego już nie ma. Możesz mieć pod spodem, jeżeli skróty umieścisz w tym folderze ""C:\Users\Twoje konto\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Network Shortcuts" Quote
sasik007 Posted June 24, 2023 Author Report Posted June 24, 2023 Dziekuje wszystkim za chec pomocy ,ale znalazlem taka opcje w winaero tweaker i działa chcialem jeszcze dodac tam jakies swoje foldery ale wtedy wyskakuja mi tez z prawej strony obok dyskow takie pytanko gdzie znajduje sie ,,shell locations? to okienko z 2 zdjecia? bo jedynie jak z tad cos dodam mam tam gdzie chce [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stens and LAGUNA like this Quote
Recommended Posts