Jump to content

Snappy Driver Installer Origin1.12.12.753 PL

Recommended Posts

Posted

Siema Forumowicze 馃檪

Snappy Driver Installer Origin1.12.12.753 PL

Producent:

Glenn Delahoy

Licencja:

Freeware (bezp艂atna)

System:

Windows XP/Vista/7/8/10/11

Aktualizacja:

02.05.2023

Strona Internetowa Projektu: [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w]

Snappy Driver Installer Origin to darmowe oprogramowanie do przeprowadzania aktualizacji sterownik贸w na komputerach wyposa偶onych w system Windows. Aplikacja jest rozpowszechniana na licencji GNU GPL.

Snappy Driver Installer Origin wyszukuje i instaluje brakuj膮ce sterowniki do r贸偶nych podzespo艂贸w i komponent贸w wchodz膮cych w sk艂ad komputera. Oferuje w pe艂ni spolszczony i czytelny interfejs, a nawet mo偶liwo艣膰 szybkiego indeksowania pobranych paczek ze sterownikami (drivepacks). Snappy Driver Installer idealnie nadaje si臋 do instalacji sterownik贸w na nowych komputerach, gdzie dost臋p do internetu jest ograniczony.

U偶ytkownicy mog膮 r贸wnie偶 tworzy膰 kopie zapasowe sterownik贸w, modyfikowa膰 wygl膮d interfejsu zmieniaj膮c jego motyw graficzny, a tak偶e filtrowa膰 wyszukiwane sterowniki.
Pozdrawiam (Je偶eli wstawka si臋 podoba Kliknij zielon膮 strza艂k臋 Dzi臋kuj臋)

[Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w]

Posted

A co to za jaka艣 wersja origin? Czym to si臋 r贸偶ni od oryginalnego?

Snapi jest na stronie [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w]g

Posted

Siema @BartAcid tak naprawd臋 oba te programy nie wiele si臋 r贸偶ni膮 dla mnie s膮 niemal jednakowe jedyna r贸偶nica dla mnie to to i偶 Origin ma lepsz膮 i wi臋ksz膮 (dopasowan膮) baz臋 sterownik贸w i nie instaluje dodatkowych nie chcianych program贸w takie moje spostrze偶enie 馃檪

Pozdrawiam

Posted

Baz nigdy nie por贸wnywa艂em i nie narzeka艂em na t膮 z SDI.Dodatkowe programy? Nigdy nic mi si臋 nie zainstalowa艂o cho膰 nic nie odznacza艂em. Chyba 偶e si臋 starga艂 pakiecik Driver Paket Solution czy co艣 takiego.

Posted

te wszystkie programy (z w艂asn膮 baz膮 sterownik贸w) dzia艂aj膮 na tej samej zasadzie tylko od tw贸rcy danej aplikacji zale偶y co "dorzuci" od siebie lub te偶 nie 馃檪

Snappy Driver Installer Origin

Snappy Driver Installer

Driver Paket Solution

korzystam z tych 3 program贸w gdy偶 wzajemnie si臋 uzupe艂niaj膮 (ka偶dy ma co艣 czego nie ma inny pakiet itd)

dobrze 偶e jest w czym wybiera膰 馃檪

Pozdrawiam

Posted

Takie szybkie por贸wnanie:

Dodam 偶e mam zainstalowane najnowsze sterowniki ze strony producenta.

[Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w]

Posted

Ze strony producenta sprz臋tu czyli przyk艂adowo od Lenovo w lapku, czy tam od Asusa stery do p艂yty? To 偶aden wyznacznik. Producent uk艂adu m贸g艂 juz opublikowa膰 nowsze sterowniki ni偶 producenci sprz臋tu daj膮, bo oni zlewaj膮 to ciep艂ym moczem.

Jak si臋 najedzie na pozycje to si臋 pokazuje okno i wida膰 co za r贸偶nica jest w sterowniku i z kiedy jest propozycja, a z kiedy jest zainstalowany.

FILAGOL likes this
Posted

Siema @Bogdan75 takie programy s膮 aktualizowane przez tw贸rc贸w i s膮 najnowsze sterowniki a tak jak napisa艂 i ma racj臋 @BartAcid producenci olewaj膮 sterowniki do swych sprz臋t贸w i to wiadomo od dawien dawna nic nowego

tak jak napisa艂em powy偶ej aplikacje dzia艂aj膮 na tej samej zasadzie聽 ja jestem zadowolony z聽 SDI Origin 馃檪 ale co kto lubi ile ludzi tyle opinii

Pozdrawiam