wlodarek1 Posted April 25, 2023 Report Posted April 25, 2023 Mam zainstalowanych kilka programów firmy ashampoo. Chciałbym aby na pulpicie utworzyć folder i w nim umieścić kilka ikon programów . Próbowałem przytrzymać ikonkę myszką i najechać nią na inną ikonkę , tak jak robi się to na androidzie , ale niestety - na win 11 taka metoda nie działa . Jak więc na win 11 utworzyć folder zawierający ikony kilku programów ? Quote
iskier Posted April 25, 2023 Report Posted April 25, 2023 Najpierw utworzyć folder, potem prostokątnym zaznaczeniem złapać kilka ikon i wrzucić do wcześniej utworzonego folderu. JanKo66 likes this Quote
gielek Posted April 26, 2023 Report Posted April 26, 2023 Aż strach że takie rzeczy trzeba tłumaczyć. Ryzenek and seba007 like this Quote
wlodarek1 Posted May 3, 2023 Author Report Posted May 3, 2023 Poradziłem sobie tak ; utwrzyłem nowy folder na pulpicie a potem klikałem po kolei na ikonki programów które chciałem umieścić w tym folderze i użyłem opcji ''wytnij '' i ''wklej'' . Quote
Recommended Posts