TheStraight Posted April 12, 2023 Report Posted April 12, 2023 Youtube Revanced / Revanced Music Jako że Vanced powoli przestaje działać poprzez przedawnienie wrzucam wam krótki post na temat następny czyli Revanced. Jest to kontynuacja dawnego moda który działa bardzo podobnie do poprzednika. Poniżej wrzucam linki do oryginalnych tematów wraz z instrukcjami jak można patchować sobie aplikację Youtube samemu oraz też moje prebuildy jeśli ktoś nie chce się bawić lub nie ogarnia. Linki do oryginalnych źródeł projektu : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Vanced MicroG potrzebne przy logowaniu się kontem Google dla urządzeń bez roota : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wrzucam też linki do builda zbudowanego własnoręcznie zaktualizowanego na dzień (15.08.2023) wraz z linkiem do MicroG : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeśli chodzi o wersję wyżej to wystarczy zainstalować te dwie aplikacje wyżej z plików co powinno dać apkę MicroG w której należy zalogować się kontem Google. Oraz też aplikacje Youtube Revanced która wiadomo do czego służy, nie zastępuje ona oryginalnej aplikacji Youtube. Najważniejsze funkcje Revanced : - Brak Reklam - Odtwarzanie w tle - SponsorBlock - Omijanie fragmentów sponsorowanych Dostosowanie UI do własnych potrzeb Lista zastosowanych patchy w wersji prebuilt : JanKo66, tadziu123 and VACek like this Quote
Guest Posted April 12, 2023 Report Posted April 12, 2023 Dzięki za wstawkę, korzystałem z YouTube Vanced mimo końca wsparcia, a o Revanced zapomniałem, teraz mam nową wersję. Quote
gumish93 Posted May 31, 2023 Report Posted May 31, 2023 Czy u reszty występują przerwania w słuchaniu muzyki na YT Revanced z playlisty ? Usuwałem i czyscilem co się dało i dalej ten problem występuje Quote
VACek Posted May 31, 2023 Report Posted May 31, 2023 52 minuty temu, gumish93 napisał(a): Czy u reszty występują przerwania w słuchaniu muzyki na YT Revanced z playlisty ? Usuwałem i czyscilem co się dało i dalej ten problem występuje Sprawdź na innym urządzeniu Quote
razor1995 Posted May 31, 2023 Report Posted May 31, 2023 U mnie działa, używam "YouTube ReVanced Extended v18.20.39" z najnowszym Vanced microG. Android 13. Quote
gumish93 Posted May 31, 2023 Report Posted May 31, 2023 3 godziny temu, VACek napisał(a): Sprawdź na innym urządzeniu Sęk w tym że nie mam. Więc nie sprawdzę Quote
TheStraight Posted August 15, 2023 Author Report Posted August 15, 2023 Update ! Właśnie skompilowałem i wrzuciłem nową wersje YT Revanced. Link jak zawsze w 1 poście Wersja : 18.23.35 Stan na dzień 15.08.2023 razor1995, seba007 and SirGon like this Quote
gumish93 Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 W dniu 15.08.2023 o 21:08, TheStraight napisał(a): Update ! Właśnie skompilowałem i wrzuciłem nową wersje YT Revanced. Link jak zawsze w 1 poście Wersja : 18.23.35 Stan na dzień 15.08.2023 Hej , Czy u kogoś występuje poniższy problem ? Zacina się każdy film o różnej długości . Obejrzę z minuta , maks dwie i zacina się. Nie mogę nawet przewinąć w obydwie strony . Tak , czyściłem wszelakie dane . Logowałem się na nowo do konta google i nic . Kończą mi się pomysły . A korzystanie z fabrycznego yt z reklamami itp to nie dla mnie ;d Quote
TheStraight Posted August 22, 2023 Author Report Posted August 22, 2023 Just now, gumish93 said: Hej , Czy u kogoś występuje poniższy problem ? Zacina się każdy film o różnej długości . Obejrzę z minuta , maks dwie i zacina się. Nie mogę nawet przewinąć w obydwie strony . Tak , czyściłem wszelakie dane . Logowałem się na nowo do konta google i nic . Kończą mi się pomysły . A korzystanie z fabrycznego yt z reklamami itp to nie dla mnie ;d U mnie rozwiązałem problem właśnie kompilując nową wersje. Spróbuj wywalić wszystko razem z MicroG i wgrać te dwa pliki które dałem od siebie Quote
gumish93 Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 1 minutę temu, TheStraight napisał(a): U mnie rozwiązałem problem właśnie kompilując nową wersje. Spróbuj wywalić wszystko razem z MicroG i wgrać te dwa pliki które dałem od siebie Niestety ale to nie pomaga ... Quote
Guest Posted August 23, 2023 Report Posted August 23, 2023 (edited) W dniu 22.08.2023 o 19:13, gumish93 napisał(a): Niestety ale to nie pomaga ... Jaki masz telefon i system, wersję androida i nakładkę? Spróbuj wyłączyć optymalizację baterii dla microg, powinno pomóc (i w nakładce poodhaczaj wszelkie formy oszczędzania baterii dla tej apki) Edited August 23, 2023 by mbielak012 Quote
gumish93 Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 Ponownie ja ... Zrobiłem przesiadkę na POCO X6 PRO A14 HYPEROS GLOBAL Możecie myśleć że bujam ale próbowałem kilka apek YouTube Revanced itd , podobnych Wszystkie zacinają się . Nie potrafię nic poza shortami obejrzeć Próbowałem czyścić dane , i nic Jakieś sugestie ? Co to może być ... Czy ja coś robię nie tak ? Quote
TheStraight Posted June 1, 2024 Author Report Posted June 1, 2024 7 godzin temu, gumish93 napisał(a): Ponownie ja ... Zrobiłem przesiadkę na POCO X6 PRO A14 HYPEROS GLOBAL Możecie myśleć że bujam ale próbowałem kilka apek YouTube Revanced itd , podobnych Wszystkie zacinają się . Nie potrafię nic poza shortami obejrzeć Próbowałem czyścić dane , i nic Jakieś sugestie ? Co to może być ... Czy ja coś robię nie tak ? To że od kilku miesięcy musisz mieć MicroG razem z Vacned/Revanced który spoofuje pewne sygnatury inaczej po odpaleniu filmu po 20-30, 10 sekundach w zależności masz komunikat o błedzie. Ja sam obecnie używam ReVanced Extended wraz z Patchami REX ReVanced Manager : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rex - Patches : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rex - Integrations : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I tutaj nie mam żadnych problemów. Jak mi się kiedyś zechcę to może zaktualizuje temat o nowe patchowane wersje ale jak widzę odzewu za dużego nie ma to i chyba nie jest wielce potrzebne. A jak ktoś chce sam sobie zbudować to tutaj zapraszam : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts