freshu2019 Posted March 9, 2023 Report Posted March 9, 2023 (edited) Dobra Modyfikacja WINDOWS 11 POLECAM Link do Strony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link do Pobrania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak nie działo to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W11_X-Lite_22621_1344_Elegant_11_SE_FBConan.7z 2.5 GB Uploaded on 2023-03-05 13:56:32 by WinXLite Reupload na szybsze serwery: 1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 🆄🅿🅳🅰🆃🅴 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].msu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] System jest Po Angielsku ale można bez problemu pobrać paczkę PL Windows Update działa Tłumacz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited April 17, 2023 by freshu2019 UPDATE 22621.1555 Ryzenek, FILAGOL, crypt and 1 other like this Quote
PCFixYa Posted March 9, 2023 Report Posted March 9, 2023 strasznie wolne te downloady. Zrobie reupload jak sie sciagnie na cos szybszego. Reupload na szybsze serwery: 1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66, mirr, freshu2019 and 2 others like this Quote
Ryzenek Posted March 9, 2023 Report Posted March 9, 2023 To nie idzie pobrać same reklamy poproszę o reuplink na serwerze megaWysłane z Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G przy użyciu Tapatalka Quote
seba007 Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 To jest mod Phoenixa - Conana. Macie linki do orginału w dwóch tematach jego modów. Nie rozumiem po co znowu nowy temat ? Strona domowa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na tej stronie też macie - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
freshu2019 Posted March 10, 2023 Author Report Posted March 10, 2023 18 godzin temu, Ryzenek napisał(a): To nie idzie pobrać same reklamy poproszę o reuplink na serwerze mega Wysłane z Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G przy użyciu Tapatalka Ja pobierałem z Opery tam jest Addblock i nie widziałem ani jednej reklamy xd 11 godzin temu, seba007 napisał(a): To jest mod Phoenixa - Conana. Macie linki do orginału w dwóch tematach jego modów. Nie rozumiem po co znowu nowy temat ? Strona domowa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na tej stronie też macie - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zauważyłeś że ja też dodałem stronę domową do orginalu Quote
seba007 Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Tylko po co wogóle ten temat - nie wystarczą już dwa o jego modach? Wiesz jak często on wydaje mody? Już jest zapowiedż ultralite nowego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Coming Soon! (Chociaż na pewno nie będzie można będzie zainstalować j.polskiego - jak w wszystkich jego ultralite-superlite - w zapowiedzi nic nie ma że to będzie multilang.) Za bardzo obcięty - jak większość takich - superlite, ultralite. I za każdym razem ktoś napisze nowy temat? A póżniej ktoś pyta np. - o rzeczy które już wyjaśniono w innym temacie. Fajnie że się trudziłeś ale w ten sposób będzie coraz więcej tematów o pojedynczych jego modach i coraz większe zamieszanie. A twój temat będzie nieaktualny po wydaniu nowego buildu przez microsoft - bo conan szybko zrobi swojego moda z tego builda. I taka dodatkowa informacja - często robi mody na tej samej wersji - microsoftu - różnią sie dodatkami - np. wygląd - ikony, themy, tapety itp. Trzeba - CZYTAĆ - opisy. A zresztą - mnie to nie przeszkadza - chcecie to piszcie Jerzy68, FILAGOL and freshu2019 like this Quote
FILAGOL Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Siema Ludzikowie co do samego Windows X-Lite 'Elegant 11' (22621.1344) udało się bez najmniejszych problemów spolszczyć poprzez dodanie języka polskiego w ustawieniach systemu i wszystko działa jak należy jestem zadowolony z moda tyle ze nie polecam go do używania jeżeli korzystamy ze stron banków gdyż mogą pojawiać się alerty przy próbie zalogowania się do swojego banku ale do gier i ogólnej rozgrywki fajny systemik Quote
Franc Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Jakie alerty? O próbie zalogowania się z nowego urządzenia (systemu) czy coś poważniejszego? Quote
freshu2019 Posted March 10, 2023 Author Report Posted March 10, 2023 10 godzin temu, FILAGOL napisał(a): Siema Ludzikowie co do samego Windows X-Lite 'Elegant 11' (22621.1344) udało się bez najmniejszych problemów spolszczyć poprzez dodanie języka polskiego w ustawieniach systemu i wszystko działa jak należy jestem zadowolony z moda tyle ze nie polecam go do używania jeżeli korzystamy ze stron banków gdyż mogą pojawiać się alerty przy próbie zalogowania się do swojego banku ale do gier i ogólnej rozgrywki fajny systemik Nie wiem nie korzystam z bankowości na tak zmodyfikowanych systemach, Więc jak masz jakieś alerty to korzystaj tylko z Oryginalnego oprogramowania 14 godzin temu, seba007 napisał(a): Tylko po co wogóle ten temat - nie wystarczą już dwa o jego modach? Wiesz jak często on wydaje mody? Już jest zapowiedż ultralite nowego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Coming Soon! (Chociaż na pewno nie będzie można będzie zainstalować j.polskiego - jak w wszystkich jego ultralite-superlite - w zapowiedzi nic nie ma że to będzie multilang.) Za bardzo obcięty - jak większość takich - superlite, ultralite. I za każdym razem ktoś napisze nowy temat? A póżniej ktoś pyta np. - o rzeczy które już wyjaśniono w innym temacie. Fajnie że się trudziłeś ale w ten sposób będzie coraz więcej tematów o pojedynczych jego modach i coraz większe zamieszanie. A twój temat będzie nieaktualny po wydaniu nowego buildu przez microsoft - bo conan szybko zrobi swojego moda z tego builda. I taka dodatkowa informacja - często robi mody na tej samej wersji - microsoftu - różnią sie dodatkami - np. wygląd - ikony, themy, tapety itp. Trzeba - CZYTAĆ - opisy. A zresztą - mnie to nie przeszkadza - chcecie to piszcie Widziałem zapowiedz, A co do instalacji PL na jego systemie ultralite to uwierz że się da oczywiście jak wyjdzie PS. i już tak się nie mądrzyj bo zachowujesz się tak jakbyś tylko ty wiedział o jego modyfikacjach i nikt więcej forum to forum Najpierw się wygadałeś a potem na koniec A zresztą - mnie to nie przeszkadza - chcecie to piszcie To było nic nie pisać, A zresztą co mnie to jabirex likes this Quote
seba007 Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 Tu jest link do jego nowego - ultralite - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Napisałeś że - MOŻNA - spolszczyć jego wersje - SUPERLITE - napisz jak? - Win10 MUI ? Sam autor napisał że to tylko en-US Ale cały - łącznie z ustawieniami. Jestem otwarty - chętnie dowiem się czegoś nowego. To nie atak - może wiesz więcej niż ja? JanKo66 likes this Quote
freshu2019 Posted March 13, 2023 Author Report Posted March 13, 2023 1 godzinę temu, seba007 napisał(a): Tu jest link do jego nowego - ultralite - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Napisałeś że - MOŻNA - spolszczyć jego wersje - SUPERLITE - napisz jak? - Win10 MUI ? Sam autor napisał że to tylko en-US Ale cały - łącznie z ustawieniami. Jestem otwarty - chętnie dowiem się czegoś nowego. To nie atak - może wiesz więcej niż ja? Ściągnij Paczkę Językową Gdy plik z rozszerzeniem „.cab” zostanie pobrany na dysk, to pora go zainstalować. Dwukrotne kliknięcie w plik nic nie da – musimy uruchomić specjalnego kreatora instalacji języków i tam wskazać ten plik. Aby to zrobić, należy wcisnąć kombinację przycisków Windows + R, a następnie w oknie uruchamiania wpisać poniższą komendę: lpksetup Potwierdź komendę przyciskiem OK. Pojawi się kreator dodawania języków. Wybierz opcję „Zainstaluj języki wyświetlania”. W następnym kroku kliknij w przycisk „Przeglądaj”, a następnie wskaż pobrany plik „.cab” z paczką językową dla swojej wersji systemu. Tu masz Pake [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bezpośredni link do pobrania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] seba007 and Pawel1965 like this Quote
Geno Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 da sie jakos ikony zmienic na standardowe? Quote
seba007 Posted March 14, 2023 Report Posted March 14, 2023 freshu2019 - twój sposób nie działa - Quote
budge Posted March 14, 2023 Report Posted March 14, 2023 To nie jest pakiet językowy, dlatego masz błąd. Quote
seba007 Posted March 14, 2023 Report Posted March 14, 2023 Microsoft-Windows-LanguageFeatures-Basic-pl-pl-Package~31bf3856ad364e35~amd64~~.cab To nie jest plik jezykowy-cab? A jak wygląda pakiet językowy pl-PL - cab ? Quote
budge Posted March 14, 2023 Report Posted March 14, 2023 Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package_pl-pl-amd64-pl-pl. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
freshu2019 Posted March 15, 2023 Author Report Posted March 15, 2023 W dniu 14.03.2023 o 11:37, seba007 napisał(a): freshu2019 - twój sposób nie działa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wiem W dniu 14.03.2023 o 20:12, budge napisał(a): Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package_pl-pl-amd64-pl-pl. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uszkodzony Może trzeba w NTtlite dodać pakiet językowy i zrobic ISO tyczy się ultralite Oczywiście próbowałem, ale NTlite wywala błąd Quote
bencom Posted March 17, 2023 Report Posted March 17, 2023 Witam chciałbym potestować ten windows lecz mam problem iż nie wykrywa mi dysku instalator próbowałem już różnych sterowników instalator nie umie wyszukać odpowiedniego , mój laptop to dell latitude E7450 procek i7 , SSD samsung 860 evo 1TB ,ram 16GB, grafa hd 5500 intel , GeForce 840M, za link do sterów z góry dzięki Quote
plusik Posted March 17, 2023 Report Posted March 17, 2023 Spróbuj użyć program DRIWE BOSTER do aktualizacji sterowników Quote
bencom Posted March 17, 2023 Report Posted March 17, 2023 Nie o to mi chodzi chodzi mi że instalator nie wykrywa dysku Quote
freshu2019 Posted March 17, 2023 Author Report Posted March 17, 2023 Sprawdź jaki masz rodzaj partycji MBR / GPT W rufusie ustaw rodzaj partycji podczas tworzenie nośnika USB Mi np jak ustawie na GPT to nie wykrywa dysku ale jak ustawie na MBR to problem znika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
bencom Posted March 18, 2023 Report Posted March 18, 2023 Temat ogarnięty wypaliłem iso na płycie i dysk widoczny Dzięki za porady Ryzenek likes this Quote
bencom Posted March 21, 2023 Report Posted March 21, 2023 Witam mam jeszcze jedno pytanko co trzeba zrobić żeby się zalogować na inny komputer ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
freshu2019 Posted March 21, 2023 Author Report Posted March 21, 2023 34 minuty temu, bencom napisał(a): Witam mam jeszcze jedno pytanko co trzeba zrobić żeby się zalogować na inny komputer ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może Pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
freshu2019 Posted March 30, 2023 Author Report Posted March 30, 2023 (edited) UPDATE [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited April 3, 2023 by freshu2019 mz JanKo66 likes this Quote
archive Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 W dniu 31.03.2023 o 01:25, freshu2019 napisał(a): UPDATE [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zippyshare RIP Quote
freshu2019 Posted April 17, 2023 Author Report Posted April 17, 2023 Update [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
Yras Posted April 28, 2023 Report Posted April 28, 2023 Hej. Przeglądając forum nie znalazłem większych informacji na temat poprawienia wyświetlanego języka, tutaj temat się urwał. Przeszukałem też bez efektów internet za wspomnianym plikiem CAB, Ściągnięcie pakietu językowego przez WU jak i włączenie aktualizacji tez nie przyniosło większych efektów i system nie jest w pełni "polski". Ktoś coś? Quote
LuckyMan Posted April 29, 2023 Report Posted April 29, 2023 W którym miejscu brakuje polskiego języka? Quote
Yras Posted April 29, 2023 Report Posted April 29, 2023 W sumie to już w żadnym. Kopiuj wklej miałem po angielsku i niektóre elementy w ustawieniach. Obecnie po angielsku pod PPM mam takie elementy jak "Control panel" czy "Safe mode", ale domyślam się, że to przez opcjonalne dodanie ich do prawego przycisku myszy i nic z tym się nie zrobi, bo nie są "naturalną" częścią systemu. A no i jeszcze wita mnie po angielsku "Welcome" ale to już s...pies Quote
Recommended Posts