sencor Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 Witam może ktos mi pomoze posiadam laptop Dell E6510 2x2,40 ,i-5 karta graficzna zintegrowana .Zmieniłem 7 na 10-tke i za chiny ludowe nie mogę dopasowac sterowników do grafiki,mam tylko 3 rozdzielczosci . wsparcia nie ma kombinowałem nawet sterów od 8-semki i tez nic, zadne aplikacje do automatycznego wyszukuwiania sterów tez nic nie znajduje .Może ktos miał taki problem . czy jestem skazany na 7 tylko na tm sprzecie ? dziekuje za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 Laptop z nVidią czy integrą Intela? Podaj identyfikatory sprzętu tego GPU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 9 minut temu, sencor napisał(a): Zmieniłem 7 na 10-tke i za chiny ludowe nie mogę dopasowac sterowników do grafiki Bo do tego zabytku nie ma sterów pod WIn10, są tylko jakieś modowane protezy. Ostatni wspierany to pewnie Win7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sencor Posted November 22, 2022 Author Report Share Posted November 22, 2022 integrą Intela zabytek nie zabytek ale mi wystarcza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 4 minuty temu, sencor napisał(a): zabytek ale mi wystarcza Mi wystarcza C2D, mam 2 takie lapy, ale nie wciskam do nich na siłę niewspieranych systemów, tylko używam Win7 i nie mam żadnych problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 12 minut temu, sencor napisał(a): integrą Intela Do Intela sterowników pod Win10 nie znajdziesz, jedynie jakieś koślawo działające mody. Z nVidią pewnie by dało radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sencor Posted November 22, 2022 Author Report Share Posted November 22, 2022 Czemu tak piszesz że wciskam na siłe po prostu zapytałem czy ktos cos wie na ten temat i może cos mozna z tym zrobić a tyle co ty napisałes to ja tez wiem lepiej wogóle sie nie odzywac niz sie wysmiewac z kogos kto ma jak ty to nazywasz zabytek Dzieki Razor zostanę w takim razie przy win 7 .A gdzie mogę znalesc takie koslawe mody ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 Sterowniki 8.15.10.2900 tylko z Windows Update. Powinno pobrać automatycznie, ewentualnie pobierz ręcznie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts