dodek24 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Witam wszystkich, mam problem z zainstalowaniem 7 na HP EliteBook 840 G4. W biosie Configure LegancySupport and Secure Boot na Disamble, próbowałem zainstalować zwykłą 7,przez usb robiąc go Rufusem laptop nie botuje z USB, następnie wersje na instalatorze win 10 to zainstaluje 7, ale już nie chce wystartować z dysku, wyrzuca bład. File: /Efi/Microsoft/BCD Status:0cx000000d info: An error occurred while attempting to read the bt configuration data Co robię nie tak, meczę się już trochę z tym i nie mam pomysłu, za pomoc dzięki. Cytuj
Widzior Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 19 minut temu, dodek24 napisał(a): Co robię nie tak, meczę się już trochę z tym i nie mam pomysłu Najwyraźniej z choinki się urwałeś, skoro nie masz pojęcia, że Win7 nie da się normalnie zainstalować na intelu 7gen+. Na forum jest milion tematów o tym. Druga sprawa to nawet nie napisałeś konfiguracji lapa, szczególnie jaki jest dysk, bo NVMe to kolejny problem. Cytuj
Eleks Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Apropo choinek - czy tylko ja mam taką choinkę z pozaznaczanym tekstem w pierwszym poście na ciemnym motywie?... (Motyw Bravo 6) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi