Jump to content

Radio Online PRO ManyFM

88jankowalski88

Recommended Posts

Radio Online PRO ManyFM 9.2

wXvrXKf.jpeg

4JOdiVv.jpeg

SHhFhuy.jpeg

Z uwagi, że trudno znaleźć w sieci ostatnią sprawdzoną wersje i to jeszcze 9.2 PRO (jeżeli są, to zazwyczaj starsze wersje). Dzielę się moją.

Osobiście sprawdziłem naprawdę wiele aplikacji radiowych, niektóre to "ociężałe krowy", inne nie miały moich ulubionych stacji. To były takie 2 najbardziej irytujące cechy.

Aż w końcu trafiłem na ManyFM. Prosta, łatwa, intuicyjna, z ogromem wyboru wielu stacji radiowych. Jednym tapnięciem, dodaje wybraną stacje do ulubionych, gdzie mogę stworzyć swoja personalizowaną listę stacji i nie muszę wyszukiwać za każdym razem od nowa.

Przełączam się tylko między stacjami w zależności którą dodałem i na co mam ochotę w danym momencie. Jest też przydatna funkcja nagrywania, bywa tak, że nie znam tytułu danego utworu, bądź leci jakaś nowość, cyk nagranie a później do Shazam-a albo SoundHound.

Zaletą tej apki jest prostota, brak reklam, niemal natychmiastowe buforowanie i przełączanie między stacjami. Jeśli ktoś ma ochotę wypróbować, to proszę.

Google Play- [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wieniowaty and pawelek1980 like this