ziloth Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Witam! Mam pytanko: Chcę przesłać z telefonu(android) film na tv( też android). I tu jest problem. Netflix, hbo max..itd( legalne) przy przesłaniu na tv jest dźwięk, ale obrazu nie ma, czarny ekran. Wiem, zabezpieczenie DRM. Głupie to jak nie wiem. Powtórzę, mam legalne źródło. Aplikacja na tv jest...ble ble. Nie wiem dlaczego nie mogę zalogować się na tv do hbo max, ale nie o tym. Chcę z fona przesłać obraz na tv. Jak to zrobić? Jest jakiś sposób? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Sprawdziłeś sobie może tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels i ziloth lubią to Cytuj
ziloth Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 Oooo... dziękuję za pomoc! Rzeczywiście działa! LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 Proszę uprzejmie Sam byłem ciekaw czy to zagra. Tutaj jeszcze dodatkowe ustawienia jak coś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ziloth lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi