kamil2 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Próbuję odpalić obraz po PXE ściągany z http i wywala mnie do gruba po uruchomieniu obrazu... Jakieś podpowiedzi? Wpis w PXE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W podobnym wpisie mam czyste Win10 PE i odpala się po PXE. Edit: Poradziłem sobie tworząc ISO, które botuje WinPe, tutorial tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarexpol Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 Witam, do jakiego rozmiaru mogę dołożyć portable, CD czy DVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil2 Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 Czy da radę dodać do tego obrazu jakiś sterownik uniwersalny do USB? Na niektórych płytach nie działa mi klawiatura i mysz... Na tej samej maszynie z Win 10 Pe nie ma problemów jeśli chodzi o klawiaturę i mysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNocturne Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Dzięki za wstawkę, ciekawe narzędzie anglik449 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts