kamil2 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Próbuję odpalić obraz po PXE ściągany z http i wywala mnie do gruba po uruchomieniu obrazu... Jakieś podpowiedzi? Wpis w PXE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W podobnym wpisie mam czyste Win10 PE i odpala się po PXE. Edit: Poradziłem sobie tworząc ISO, które botuje WinPe, tutorial tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jarexpol Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam, do jakiego rozmiaru mogę dołożyć portable, CD czy DVD. Cytuj
kamil2 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Czy da radę dodać do tego obrazu jakiś sterownik uniwersalny do USB? Na niektórych płytach nie działa mi klawiatura i mysz... Na tej samej maszynie z Win 10 Pe nie ma problemów jeśli chodzi o klawiaturę i mysz. Cytuj
TheNocturne Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Dzięki za wstawkę, ciekawe narzędzie anglik449 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi