Kraken161 Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 Witam ostatnio natknąłem się na film o koparkach kryptowalut więc sam sprawdziłem czy takowej nie mam. Były tam dwa foldery (w folderze "Trust Protection Lists"), usunąłem je jednak one po 2-3 dniach znowu się pojawiały, skanowałem komputer kilka razy różnymi anty-wirusami, jednak nic to nie dało. Czy ktoś jest wstanie mi powiedzieć jak na stałe je usunąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Hells Angels Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przeczytaj ostatni post - sprawdź czy masz takiego klienta. Czym skanowałeś? Czy przywracanie systemu nic nie daje? jarexpol likes this Quote
S3V3N Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 Ale to przecież jest przeglądarka M$ a nie wirus. marcinNaj likes this Quote
Hells Angels Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu napisane, że to nie jest koparka. jarexpol likes this Quote
S3V3N Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 Tyle , że tam napisali, że SIGMA nie jest klientem od kopania. Tłumaczysz co czytasz ? marcinNaj likes this Quote
Hells Angels Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 20 minut temu, S3V3N napisał: Tyle , że tam napisali, że SIGMA nie jest klientem od kopania. Tłumaczysz co czytasz ? A co ja napisałem? Czytać po polsku umiesz? jarexpol likes this Quote
S3V3N Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 no, edytować posty też umie marcinNaj likes this Quote
Kraken161 Posted March 6, 2022 Author Report Posted March 6, 2022 56 minut temu, Hells Angels napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przeczytaj ostatni post - sprawdź czy masz takiego klienta. Czym skanowałeś? Czy przywracanie systemu nic nie daje? Nigdy nie pobierałem takich klientów, skanowałem: windows defenderem, avastem, malwarebytesem i jeszcze jednym nie pamiętam jakim. Quote
Recommended Posts