Hells Angels Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zniknęło mi połączenie sieciowe ethernet. Karty nie ma w menedżerze urządzeń. Karta jak pamiętam to Killer e2400. Jutro zajrzę do laptopa, bo dziś mam jeszcze trochę pracy. Nie mogę znaleźć takiej karty do kupienia i moje pytanie co zamiast niej wstawić (jakby co to może coś na USB). Może coś doradzicie. Specyfikacja lapka w stopce. Jeszcze się zastanawiam czy nie ma jakiejś kombinacji klawiszy do wyłączania karty, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat (próbowałem różnych kombinacji z FN, ale nic to nie daje - jest włączenie trybu samolotowego, wyłączenie kamery, płytki dotykowej, ale takiej opcji nie znalazłem. Cytuj
R95K Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 A jakieś nieznane urządzenie widnieje w menadżerze? Hells Angels lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 10 minut temu, Radzior2010 napisał: A jakieś nieznane urządzenie widnieje w menadżerze? Nie ma nic nieznanego wszystko tak jak było przed awarią tylko brak Killera. Trzeba zajrzeć do środka, bo i od pewnego czasu słuchawki na bluetooth coś przerywają (na innych urządzeniach pracują bezproblemowo). Zawsze szkoda czasu, ale teraz to już mus. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 Killer E2400 czyli Qualcomm Atheros: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 57 minut temu, Hells Angels napisał: Nie mogę znaleźć takiej karty do kupienia Wlutowana w płytę. Zostaje tylko adapter LAN/USB: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Do wyboru na port 3.0 lub C Hells Angels lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 No to plusy nowoczesności, kiedyś wypinałem, wstawiałem i odpalałem. Może ktoś korzysta z takich kart i podpowie którą by polecił. Cytuj
Hells Angels Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 Od razu zapytam o bluetooth czy też jest monolitem z płytą? Jeśli tak to trzeba i tego szukać. Zaraz zabraknie portów jeden myszka, drugi karta trzeci bluetooth, gdzie urządzenia peryferyjne? Cytuj
Hells Angels Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 Czy taka karta będzie dobra? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 W dniu 23.01.2022 o 21:46, Hells Angels napisał: Od razu zapytam o bluetooth czy też jest monolitem z płytą? BT jest razem z kartą WLAN najpewniej w tym laptopie Intel AC-3165 - wymienna: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Dokładnie jest taka karta sprawdziłem poprzez Speccy - Intel Dual Band Wireless-AC 3165 Zamówiłem już BT na USB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak by co to zawsze się przyda. Jeszcze nie miałem czasu zajrzeć do laptopa na dniach popatrzę co się dzieje. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jedne z najlepszych laptopów gamingowych. MSI GT, GS, GE jak ktoś szanuje, to działają latami. Najczęściej ludzie łamią zawiasy, bo otwierają na szybko. Hells Angels lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Mam go pewnie z pięć lat - jak nówka i o dziwo otwieram dziś menadżera urządzeń i co widzę - Killera (a już kabel odłączyłem) i działa jak dawniej. Zamówiłem nowe kabelki jutro może będą, a kartę na USB też się wykorzysta. Trzeba znaleźć czas i zajrzeć do środka. jarexpol lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2022 Przyszedł moduł BT [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wydaje mi się że jakość dźwięku lepsza niż na wbudowanym, transfery sprawdzę jak trochę czasu będzie. Działa bez zarzutu (zamontowany w laptopie dostawał czkawki). jarexpol lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi