Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zniknęło mi połączenie sieciowe ethernet. Karty nie ma w menedżerze urządzeń. Karta jak pamiętam to Killer e2400. Jutro zajrzę do laptopa, bo dziś mam jeszcze trochę pracy. Nie mogę znaleźć takiej karty do kupienia i moje pytanie co zamiast niej wstawić (jakby co to może coś na USB). Może coś doradzicie. Specyfikacja lapka w stopce. Jeszcze się zastanawiam czy nie ma jakiejś kombinacji klawiszy do wyłączania karty, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat (próbowałem różnych kombinacji z FN, ale nic to nie daje - jest włączenie trybu samolotowego, wyłączenie kamery, płytki dotykowej, ale takiej opcji nie znalazłem.

Opublikowano
10 minut temu, Radzior2010 napisał:

A jakieś nieznane urządzenie widnieje w menadżerze? 

Nie ma nic nieznanego wszystko tak jak było przed awarią tylko brak Killera. Trzeba zajrzeć do środka, bo i od pewnego czasu słuchawki na bluetooth coś przerywają (na innych urządzeniach pracują bezproblemowo). Zawsze szkoda czasu, ale teraz to już mus.

Opublikowano

Killer E2400 czyli Qualcomm Atheros: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

57 minut temu, Hells Angels napisał:

Nie mogę znaleźć takiej karty do kupienia

Wlutowana w płytę.

Zostaje tylko adapter LAN/USB: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Do wyboru na port 3.0 lub C

Opublikowano

Dokładnie jest taka karta sprawdziłem poprzez Speccy - Intel Dual Band Wireless-AC 3165

Zamówiłem już BT na USB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jak by co to zawsze się przyda.

Jeszcze nie miałem czasu zajrzeć do laptopa na dniach popatrzę co się dzieje.

Opublikowano

Mam go pewnie z pięć lat - jak nówka i o dziwo otwieram dziś menadżera urządzeń i co widzę - Killera (a już kabel odłączyłem) i działa jak dawniej. Zamówiłem nowe kabelki jutro może będą, a kartę na USB też się wykorzysta. Trzeba znaleźć czas i zajrzeć do środka.

jarexpol lubi to
Opublikowano

Przyszedł moduł BT [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wydaje mi się że jakość dźwięku lepsza niż na wbudowanym, transfery sprawdzę jak trochę czasu będzie. Działa bez zarzutu (zamontowany w laptopie dostawał czkawki).

jarexpol lubi to