anonymous78 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Witajcie. Zaktualizowałem windowsa z 10 na 11. po zmianie położenia pasku na lewa strone w rejestrze nie mam ikon. Jak to naprawić ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 5 minut temu, anonymous78 napisał: Witajcie. Zaktualizowałem windowsa z 10 na 11. po zmianie położenia pasku na lewa strone w rejestrze nie mam ikon. Jak to naprawić ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przywrócic poprzednia wersję systemu jarexpol lubi to Cytuj
razor1995 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Przywróć w rejestrze prawidłowe wartości. Na Windows 11 nie ma możliwości ustawienia paska z boku ekranu, było to wałkowane milion razy na forum. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi