bunio1 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 Wyślij do Sapera [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
berthold61 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zaskoczyłem w końcu i podłączyłem ten tel pod inny komputer z systemem win 7 32 bit i coś niby próbował robić ale wyskoczyło cuś takiego ,co dalej jeszcze można ? OtcUpdater 8.2.1.0 Waiting for next device. Please connect a device via USB. Press q to quit. d5cf807c751896473da6a5dd5f77eba7: Lumia 735(RM-1038_1026) 8.10.15148.160 Wystąpił błąd podczas tworzenia żądania HTTP skierowanego do obiektu https://f Cytuj
berthold61 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 W dniu 7.12.2021 o 17:36, woj_ani217 napisał: Masz tu lektury na pół dnia ( kiepsko szukasz ? ) - poczytać pobrać i działać albo szukaj już przerobionej dychy i tym od MS wgrasz. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Musisz ręcznie uaktualnić Windowsa do wersji 10, bo dla 8.1 wyłączyli serwery, dlatego pojawia się błąd. Podpinasz kablem USB do komputera i uaktualniasz poprzez tą aplikację: Windows Phone 8.1 OTC updater [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak zainstalować system Windows 10 w telefonach Nokia Lumia (aktualizator OTC) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tym od MS nic nie wgram bo go po prostu już nigdzie nie ma a jak ju gdzieś znalazło to chce jakiś kod a z kija mam ten kod wziąść . W dniu 7.12.2021 o 13:51, woj_ani217 napisał: Ładuje to cudo bo po 2 latach nie używania było wydojone - później jak będę miał czas to poszukam oprogramowania do wgrywania win 10 ( można na dwa sposoby z tego co pamiętam ) teraz spróbuj założyć konto u nich przez komputer i to wskaż w tel..... Apki trzeba szukać do ręcznej instalacji a nie przez ich już nie działający też idzie to zrobić ale jak to robiłem też dokładnie nie pamiętam ( z pięć lat tam nie grzebałem ? ) wszystko idzie zrobić ! no prawie wszystko ! A Tobie co instaluje win 8 ? a nie win 10 ? - na Twoim modelu już była chyba dycha ? nie pamiętam ? W każdym razie idzie zainstalować WIN 10 bez ich konta itd.. tylko wszystko robisz ręcznie włącznie z dodatkowymi apkami gdzieś to wszystko miałem jak nie skasowałem i znajdę to dam Ci znać i będziesz się bawił z nim Co bym nie robił to ta wredna ósemka za każdym razem powstaje jak fenix z popiołów , nie ma jakiejś aplikacji o tego distro-romu czy jak to się nazywa aby to normalnie jakoś wrzucić ? połowa tych programów wogule nie rusza na jednym kompie na innym coś tam ruszy ale przerwie . Cytuj
berthold61 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 W dniu 7.12.2021 o 13:51, woj_ani217 napisał: Ładuje to cudo bo po 2 latach nie używania było wydojone - później jak będę miał czas to poszukam oprogramowania do wgrywania win 10 ( można na dwa sposoby z tego co pamiętam ) teraz spróbuj założyć konto u nich przez komputer i to wskaż w tel..... Apki trzeba szukać do ręcznej instalacji a nie przez ich już nie działający też idzie to zrobić ale jak to robiłem też dokładnie nie pamiętam ( z pięć lat tam nie grzebałem ? ) wszystko idzie zrobić ! no prawie wszystko ! A Tobie co instaluje win 8 ? a nie win 10 ? - na Twoim modelu już była chyba dycha ? nie pamiętam ? W każdym razie idzie zainstalować WIN 10 bez ich konta itd.. tylko wszystko robisz ręcznie włącznie z dodatkowymi apkami gdzieś to wszystko miałem jak nie skasowałem i znajdę to dam Ci znać i będziesz się bawił z nim Co bym nie robił to ta wredna ósemka za każdym razem powstaje jak fenix z popiołów , nie ma jakiejś aplikacji o tego distro-romu czy jak to się nazywa aby to normalnie jakoś wrzucić ? połowa tych programów wogule nie rusza na jednym kompie na innym coś tam ruszy ale przerwie . W końcu udało mi się zainstalować na tej padlinie tego windowsa 10 ale rozczarowanie zostało , mamy na 8-ce się aktualizowały a na 10 ce już nie , głupiego watshapa nie da się zainstalować , kiepski ten sprzęt a raczej system nic to poleży jeszcze trochę i w śmietnik tam jego miejsce . Cytuj
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 11 minut temu, berthold61 napisał: Co bym nie robił to ta wredna ósemka za każdym razem powstaje jak fenix z popiołów , nie ma jakiejś aplikacji o tego distro-romu czy jak to się nazywa aby to normalnie jakoś wrzucić ? połowa tych programów wogule nie rusza na jednym kompie na innym coś tam ruszy ale przerwie . W końcu udało mi się zainstalować na tej padlinie tego windowsa 10 ale rozczarowanie zostało , mamy na 8-ce się aktualizowały a na 10 ce już nie , głupiego watshapa nie da się zainstalować , kiepski ten sprzęt a raczej system nic to poleży jeszcze trochę i w śmietnik tam jego miejsce . i widzisz dałeś radę win 8 szybciej " chodzi " do dzwonienia starczy i innych rzeczy to jest tragedia ! nie miałem czasu bawić się tym bo muszę roboty pokończyć ( cisną mnie żeby przed świętami to porobić ) ale miałem dzisiaj szukać no ale jak sobie poradziłeś to ok. U mnie też on leży w szufladzie bardziej jako eksponat muzealny a nie sprzęt do użytku ale jak by inne padły to i jego do dzwonienia można użyć . Widzę że jesteś uparty i do kapitulacji doprowadziłeś padlinkę a nie siebie i to jest duży plus. Apki musisz szukać i " ręcznie " instalować czy jakieś mam zachomikowane ? też to nie było takie pstryk ale da radę . Jak coś znajdę to dam Ci znać - powodzenia. Cytuj
gustaw Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 Nie mogę zainstalować aplikacji ze sklepu Dashcam GTX, ( rejestrator jazdy ), wywala mi że problem z ich strony. Mam apkę gdzieś tam znalezioną i też nie można zainstalować. Telefon bym wykorzystał jako rejestrator jazdy, może. Znalęźć apki na ten system to tragedia, nie mówię o chomiku bo tam trochę jest tego. Cytuj
berthold61 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 To że na chomiku są ie świadczy że da sie to zainstalować ,umówmy się windosw na telefonie to dziadowstwo do potęgi i andkowi do pięt nie dorasta tak to wygląda . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi