Skocz do zawartości

Windows 11 25H2 26200.5074 + 23H2 22631.5335 + TPM / SecureBoot Patch + BypassNRO + .NET Framework 3.5 + Aktywowany DirectPlay 03.09.2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikasz na ten katalog i otwiera się co w nim jest i klikasz na windows i otwiera się katalog pobierasz co ci potrzeba oczywiście trza zaptaszkować.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
Teraz, replis napisał(a):

a co to rozdzielona magia ??? 😛

co by nie było u mnie pobiera szybko ...

słudzy któych wezwałem bardzo szybko wywiązują się z zadanego im zadania haahah :) :) 

Opublikowano
5 minut temu, Malwinos napisał(a):

Podpowie ktos jak zainstalowac z poziomu windowsa bez utraty danych i konfiguracji ?

Normalnie ropakuj obraz i wrzuc na partycje systemowa i norlanie setup uruchom, jelsi prosi cb o wybór wersji to wybierz te edycję która masz fizycznie wgrana później pokaże Tobie zachować dane i suatwiena możesz wybrać opcję 

Ryzenek lubi to
Opublikowano

Tzn mam zainstalowany Windows 11 z modyfikacją, ale w tytule było  "Disable TMP". To o ile z tamtej wstawki wywnioskowałem i słusznie że ma wyłączony TMP. Tutaj w tej wstawce pisze "+ BypaSS TMP". I nie wiem właśnie jak to odczytać, czy posiada TMP, czy jednak nie. Pozatym, Windows 11 działa sprawnie, lecz chciałbym tę tu zainstalować.

Opublikowano
1 minutę temu, AccessX napisał(a):

Tzn mam zainstalowany Windows 11 z modyfikacją, ale w tytule było  "Disable TMP". To o ile z tamtej wstawki wywnioskowałem i słusznie że ma wyłączony TMP. Tutaj w tej wstawce pisze "+ BypaSS TMP". I nie wiem właśnie jak to odczytać, czy posiada TMP, czy jednak nie. Pozatym, Windows 11 działa sprawnie, lecz chciałbym tę tu zainstalować.

Ma wyłączone TPM i SecureBoot , BypassNRO to możliwość założenia konta lokalnego jak nie podłączasz komputera do sieci 

Opublikowano

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

używam systemu 2 miesiace i jest super: stabilnie szybko i przyjemnie. Znalazłem tylko jeden mały defekt: klikając LEWYM MYSZY na godzine/date nie wyswietla sie kalendarz

tzn. czasami sie pojawi ale na 5klików 4 to pudło. Masz pomysl co to i jak to naprawic?

Opublikowano

Witam mam prośbę do wstawiającego o udostępnienie linków z innego serwera ponieważ  Windows 11 z którego pobieram który jest dostępny na pierwszej stronie czas pobierania aż 5 dni to porażka proszę bardzo o udostępnienie na inny serwer choćby mega chodzi mi głównie o Windowsa 11 dziękuję bardzo pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Nie da się pobrać 

Próbowałem trzy razy i po pewnym czasie rozłącza pobieranie.

Prawdopodobna przyczyna takiego stanu jest fakt rozłączenia pobierania ze strony hostingu bo ten wykrywa zbyt długie pobieranie pliku.

A nie każdy ma łącze  100 Mbps żeby zrobić to szybko i sprawnie.

Sugeruje dodać plik  to do np Google drive 

Tam nie ma ograniczeń na długość pobierania.

Opublikowano
W dniu 5.01.2023 o 16:31, tentyp napisał(a):

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

używam systemu 2 miesiace i jest super: stabilnie szybko i przyjemnie. Znalazłem tylko jeden mały defekt: klikając LEWYM MYSZY na godzine/date nie wyswietla sie kalendarz

tzn. czasami sie pojawi ale na 5klików 4 to pudło. Masz pomysl co to i jak to naprawic?

Komuś z Was działa ten kalendarz?

Opublikowano
30 minut temu, Xardas14 napisał(a):

... aktualnego builda wszystko chodzi normalnie 

a na tym wczesniejszym masz pomysl jak uleczyc kalendarz? bo probowalem ale poki co bez efektu

Opublikowano

Tego mi właśnie było trzeba, jako aktualizacja z zachowaniem plików i ustawień, dzięki wielkie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Teraz 22621.1194 po uruchomieniu WU.

A i jak ktoś ma uBlock to wyłączyć, bo nie pokazują się poszczególne pliki.