xech Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Witam wszystkich. Mam problem z obudowa iBOX Wizard 4 GAMING chodzi o to że na początku użytkowania komputera z tą obudową nie miałem problemów z RGB kolory się zmieniały etc ... po update biosu obudowa już nie zmienia już kolorów tylko pozostał jeden Czy miał ktoś może kiedyś podobny problem i pomoże mi Quote
BartAcid Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 A wpadłeś na to że po update bios może zresetował się sposób świecenia? Może by pasowało wejść w bios i tam poszukać. Oczywiście ciężko przeczytać jak założyć poprawny temat i co w nim napisać. Nie niech się wszyscy domyślają co za sprzęt cała reszta. I trzeba wyciągać z jednego czy drugiego takie podstawowe informacje. Bo nic tylko siedzą na forach albo oglądają debilnych cepów na yt zamiast ruszyć troche głową. Quote
s3ba__ Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Na stronie producenta płyty głównej powinien być do pobrania program do zarządzania światełkami. Quote
Recommended Posts