soloman Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 Witam, skąd pobrać Windows 7 home premium mam klucze pod laptopa szukałem i niestety bez skutku z góry dziękuję Quote
Nieobecny Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 Każdy oryginalny obraz ma w sobie wszystkie edycje, należy tylko otworzyć obraz np. w UltraIso i usunąć z katalogu sources plik ei.cfg - zapisać zmiany w obrazie. Gotowe, teraz masz dostępne wszystkie edycje. jarexpol likes this Quote
zdzisiek24 Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub mod ale nie pocięty: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol likes this Quote
soloman Posted October 21, 2021 Author Report Posted October 21, 2021 18 minut temu, wiktorynek napisał: Każdy oryginalny obraz ma w sobie wszystkie edycje, należy tylko otworzyć obraz np. w UltraIso i usunąć z katalogu sources plik ei.cfg - zapisać zmiany w obrazie. Gotowe, teraz masz dostępne wszystkie edycje. dziękuję bardzo 18 minut temu, zdzisiek24 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję bardzo Quote
soloman Posted October 21, 2021 Author Report Posted October 21, 2021 Teraz mam windows home premium ale przy instalacji jak wpisuje mojego klucza to mam komunikat ze nie prawidłowy klucz, zaznaczam że w moim laptopie został zmieniony disk i bios został zaktualizowany na najnowszy Quote
Widzior Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 Bo klucza nie wpisuje się podczas instalacji, tylko później, na już zainstalowanym systemie. Quote
VACek Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 Wiem z własnego doświadczenia że podczas instalacji win7 się klucza nie wpisuje, tak samo często po instalacji nie łapie klucza. Więc po instalacji Win7 należy zainstalować sterownik chipsetu, a następnie wpisać klucz. Quote
Nieobecny Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 Laptop fabrycznie był aktywowany licencją zbiorczą producenta OEM. Klucza z naklejki nie wpisuje się podczas instalacji, tylko po zainstalowaniu systemu klikając aktywacja. Quote
soloman Posted October 21, 2021 Author Report Posted October 21, 2021 Wielki Dzięki wam za pomoc ! Quote
Recommended Posts