Skocz do zawartości

Monitor 60hz a 144hz dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staroć 7970 i 144Hz, no jaj sobie nie rób, chyba że mówimy o rozdziałce 320x240 :22 Ja kupuję tylko monitory 60Hz i w każdej grze włączam synchronizację pionową, bo nie potrzebuję zarzynać grafy i zasilacza (+ większe opłaty za prąd) dla większej liczby FPSów, których i tak na moim monitorze nie zobaczę. Ale to tylko zdanie sknerusa. Rób jak chcesz, bo zaraz i tak pojawią się cyborgi co stwierdzą, że przy 60Hz widzą migotanie obrazu :E

Opublikowano

ja gram tak w lineage 2, LOL, ETS 2 , ATS 2 i GTA V nic wiecej nie gram, i chce by to plyynnie dzialalo, chyba ze cos innego tak aby fajnie to chodzilo :), bo przy dzisiejszych cenach nawet nie ,myślę o zmianie grafy za 3 kloce XD

Opublikowano
52 minuty temu, Ingnito napisał:

jak już to może będzie ten dobry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tak już musze wymienić bo mam 15 calowy lg 10 letni 60hz :D 

No jest dobry ma 75hz to wystarcza dla twojej grafy ale ma Freesync 

Opublikowano

odkopie sie troche bo czekam na konkret odpowiedz bo sa rozne opinie ;P to kupowac 144 hz bo i tak zamierzam rtxa kupic ;D wiec ktos mi odpowie na to czy ma sens czy nie :X , i jak juz to polecic konkretny model do 800 zl :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
Godzinę temu, Ingnito napisał:

czekam na konkret odpowiedz bo sa rozne opinie ;P to kupowac 144 hz bo i tak zamierzam rtxa kupic ;D wiec ktos mi odpowie na to czy ma sens czy nie

Nikt ci nie odpowie na pytanie, na które musisz sobie odpowiedzieć sam. Napisałem ci wyżej jak ja to widzę u siebie, a czego ty oczekujesz i jakie możliwości będzie miała twoja przyszła grafa, tego nie wiemy.

Ingnito lubi to