Ingnito Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 Witajcie chopy !< dylemat mam czy oplaca sie brac 144hz karte mam graficzna hd7970 i czy ta zmiana monitora z 60 na 144 cos da bo ja juz nie wiem czy sie oplaca kupowac czy nie Cytuj
Widzior Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 Staroć 7970 i 144Hz, no jaj sobie nie rób, chyba że mówimy o rozdziałce 320x240 Ja kupuję tylko monitory 60Hz i w każdej grze włączam synchronizację pionową, bo nie potrzebuję zarzynać grafy i zasilacza (+ większe opłaty za prąd) dla większej liczby FPSów, których i tak na moim monitorze nie zobaczę. Ale to tylko zdanie sknerusa. Rób jak chcesz, bo zaraz i tak pojawią się cyborgi co stwierdzą, że przy 60Hz widzą migotanie obrazu Cytuj
podlos Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 Przy tej karcie opłaca się jak lubisz patrzeć na pulpit w 144hz. Ewentuanie jakieś bardzo mało wymagające gry. Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 ja gram tak w lineage 2, LOL, ETS 2 , ATS 2 i GTA V nic wiecej nie gram, i chce by to plyynnie dzialalo, chyba ze cos innego tak aby fajnie to chodzilo , bo przy dzisiejszych cenach nawet nie ,myślę o zmianie grafy za 3 kloce XD Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
MarcinGX Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 Ja mam taki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 jak już to może będzie ten dobry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tak już musze wymienić bo mam 15 calowy lg 10 letni 60hz Cytuj
MarcinGX Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 52 minuty temu, Ingnito napisał: jak już to może będzie ten dobry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tak już musze wymienić bo mam 15 calowy lg 10 letni 60hz No jest dobry ma 75hz to wystarcza dla twojej grafy ale ma Freesync Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 21 minut temu, MarcinGX napisał: No jest dobry ma 75hz to wystarcza dla twojej grafy ale ma Freesync to dobrze czy źle? Cytuj
Ingnito Opublikowano 9 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2021 odkopie sie troche bo czekam na konkret odpowiedz bo sa rozne opinie ;P to kupowac 144 hz bo i tak zamierzam rtxa kupic ;D wiec ktos mi odpowie na to czy ma sens czy nie :X , i jak juz to polecic konkretny model do 800 zl [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2021 Godzinę temu, Ingnito napisał: czekam na konkret odpowiedz bo sa rozne opinie ;P to kupowac 144 hz bo i tak zamierzam rtxa kupic ;D wiec ktos mi odpowie na to czy ma sens czy nie Nikt ci nie odpowie na pytanie, na które musisz sobie odpowiedzieć sam. Napisałem ci wyżej jak ja to widzę u siebie, a czego ty oczekujesz i jakie możliwości będzie miała twoja przyszła grafa, tego nie wiemy. Ingnito lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi