Marcel1 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 Witam. Tak jak w temacie poszukuje optymalnego, bezprzewodowego zestawu klawiatury i myszy. Sprzęt będzie wykorzystywany zarówno do komputera jak i do konsoli Xbox one X. Najlepszym rozwiązaniem byłby zestaw ( klawiatura+mysz ) z jednym odbiornikiem wpiętym pod port USB, chodź rozważam też zakup oddzielnie myszki i oddzielnie klawiatury. Budżet, który chce przeznaczyć na cel to 400-600 zł Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
BartAcid Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 X-Box ma BT o ile kojarzę. Więc RAPOO 8200M lub coś tego typu w wersji mechanik. Generalnie z opcją podpięcia do nadajnika z zestawu i dodatkowych urządzeń BT. Przełączasz się kombinacją klawiszy. Inaczej za chwile rozwalisz nadajnik namiętnie go przekładając. Cytuj
Marcel1 Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) 22 minuty temu, BartAcid napisał: X-Box ma BT o ile kojarzę Niestety, ale Xbox one X nie ma BT "Xbox One posiada wbudowany radiowy odbiornik z bluetooth, jednak nie sparujemy z nim innych, zewnętrznych akcesoriów, niż te dedykowane." Cytat z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Myślę nad czymś takim [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Fakt, drogi sprzęt ale mam pewności, że działają Edytowane 30 Września 2021 przez Marcel1 Cytuj
BartAcid Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 Świecidełka i bateryjki Zawsze możesz dokupić BT do kompa., a nadajnik wpiąć w konsolę. Mechaniki są dla mnie za głośne i kojarzą się z początkami komputerów. Tyle wiem o klawach. Marcel1 lubi to Cytuj
Marcel1 Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 5 minut temu, BartAcid napisał: Świecidełka i bateryjki Fakt, ale czy trzeba z tego korzystać ? Bardziej interesuje mnie to czy dany sprzęt dobrze będzie działał z moimi a tu mam taką pewność. Bajerki można wyłączyć a czy wszystkie inne klawiatury czy myszki mają wsparcie dla konsoli Xbox to już nie jest tak do końca jasne. Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 Witam,jak rozpoznać przed zakupem myszki czy kółko jest z możliwością przyciskania? Gram w niektóre gry które potrzebują przycisku w kółku, zmiana w grze na inny przycisk nie pomaga. Cytuj
BartAcid Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 Chyba nie ma myszek bez klikania w kółku. Jak sprawdzić? No pewnie najlepiej mając wybraną myszkę zaglądnąć do specyfikacji na stronie producenta. Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 Godzinę temu, BartAcid napisał: Chyba nie ma myszek bez klikania w kółku. Jak sprawdzić? No pewnie najlepiej mając wybraną myszkę zaglądnąć do specyfikacji na stronie producenta. Są jeszcze takie myszki, kupiłem nie dawno niby myszkę gamingową a i tak nie miała przycisku w kółku. Teraz, pawelek1980 napisał: Są jeszcze takie myszki, kupiłem nie dawno niby myszkę gamingową a i tak nie miała przycisku w kółku. Niektórzy producenci podawają czy jest przycisk w kółku więc trzeba zwracać na to uwagę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi