Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze klawiatury i myszki ( Komputer+Xbox one X )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie poszukuje optymalnego, bezprzewodowego zestawu klawiatury i myszy. Sprzęt będzie wykorzystywany zarówno do komputera jak i do konsoli Xbox one X. Najlepszym rozwiązaniem byłby zestaw ( klawiatura+mysz ) z jednym odbiornikiem wpiętym pod port USB, chodź rozważam też zakup oddzielnie myszki i oddzielnie klawiatury. Budżet, który chce przeznaczyć na cel to 400-600 zł

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

X-Box ma BT o ile kojarzę. Więc RAPOO 8200M lub coś tego typu w wersji mechanik. Generalnie z opcją podpięcia do nadajnika z zestawu i dodatkowych urządzeń BT. Przełączasz się kombinacją klawiszy. Inaczej za chwile rozwalisz nadajnik namiętnie go przekładając.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, BartAcid napisał:

X-Box ma BT o ile kojarzę

Niestety, ale Xbox one X nie ma BT

"Xbox One posiada wbudowany radiowy odbiornik z bluetooth, jednak nie sparujemy z nim innych, zewnętrznych akcesoriów, niż te dedykowane."

Cytat z

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Myślę nad czymś takim

Lub

Fakt, drogi sprzęt ale mam pewności, że działają

Edytowane przez Marcel1
Opublikowano
5 minut temu, BartAcid napisał:

Świecidełka i bateryjki

Fakt, ale czy trzeba z tego korzystać ? Bardziej interesuje mnie to czy dany sprzęt dobrze będzie działał z moimi a tu mam taką pewność. Bajerki można wyłączyć a czy wszystkie inne klawiatury czy myszki mają wsparcie dla konsoli Xbox to już nie jest tak do końca jasne.

Opublikowano
Godzinę temu, BartAcid napisał:

Chyba nie ma myszek bez klikania w kółku. Jak sprawdzić? No pewnie najlepiej mając wybraną myszkę zaglądnąć do specyfikacji na stronie producenta.

Są jeszcze takie myszki, kupiłem nie dawno niby myszkę gamingową a i tak nie miała przycisku w kółku.

Teraz, pawelek1980 napisał:

Są jeszcze takie myszki, kupiłem nie dawno niby myszkę gamingową a i tak nie miała przycisku w kółku. Niektórzy producenci podawają czy jest przycisk w kółku więc trzeba zwracać na to uwagę