Guest Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 Jak w temacie - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
MadDragory Posted September 27, 2021 Report Posted September 27, 2021 Czym to wypalić na pendraku 1. Rufus wyskakuje błąd że nie może czegoś tam znaleźć czy jakoś tak . 2. LinuxLive USB Creator 2.9.4 po pewnym czasie zaczyna od nowa tzn format i wypakuje na pendraku. 3. Próbowałem na PC z W11, laptopie z W8.1 z w/w programami i dalej to samo. 4. Wypakowanie za pierwszym razem wypakowało około 200 mega a za drugim 4.19 giga A. Po wypakowaniu i wrzuceniu na pendraka nie boot-uje ( z ciekawości chciałem sprawdzić ) . Quote
mentor74 Posted September 29, 2021 Report Posted September 29, 2021 Wypaliłem Ru fusem nie na ISO, tylko DD i zadziałało. Quote
MarcinGX Posted October 16, 2021 Report Posted October 16, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts