Ingnito Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 dziekuje serdecznie juz wszystko wiem pozdrawiam. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 6 godzin temu, Ingnito napisał: juz wszystko wiem To czy wszystko wiesz, a tym bardziej czy będziesz zadowolony, to się dopiero okaże. Widziałem już wiele cudownych anten, gdzie zysk był = 0 Zanim wydasz majątek, wyrwiesz wszystkie włosy z głowy i wyrzucisz ruter przez okno, proponuję kupić tą antenę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wzależności od typu złącza w ruterze i wystawić za okno w kierunku BTS-a (za okno w sensie przy ościeżnicy we wnęce okiennej, bo to antena niby wewnętrzna). Przynajmniej nie będziesz żałował wydanych pieniędzy. Potwierdzone, że znakomicie działa dany egzemplarz, u danego operatora, w danym miejscu, na danym BTS-ie. W kwestii LTE nauczyłem się już, że nie ma żadnych pewników. Bywa tak, że dana antena daje spory zysk w 1 miejscu, a 500m dalej w 2 miejscu nie daje kompletnie nic. Ingnito i wbak1102 lubią to Cytuj
Ingnito Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 fajnie tylko ze na allegro ma sma ja chce ts9 z wejsciowka Cytuj
Nieobecny Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2021 Masz też linka do Aliexpress z TS9. Cytuj
Ingnito Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2021 4 minuty temu, wiktorynek napisał: Masz też linka do Aliexpress z TS9. mam ale nie bede czekac 2 miesiace na antene ja potrzebuje na juz Cytuj
Nieobecny Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2021 Jak zamówisz do paczkomatu, to będzie poniżej 2 tygodni. Cytuj
TomOlej Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zrobiłem dzisiaj testy na routerze huawei b818 dla sieci orange i oto wyniki. Z balkonu widzę nadajnik, nic po drodze go nie zasłania bo mieszkam na najwyższym piętrze w najwyższym budynku w okolica, zresztą zasięg jest na full. Jednak prędkość internetu pozostawia wiele do życzenia. Dla przykładu T-mobile korzysta z tego samego nadajnika, a prędkości jakie osiągam to około 70-120 Mb/s. Z czego wynika taka różnica - z obciążenia sieci? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ingnito Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2021 działa elegancko modem huawei 5785 z antena z 3mb/s podniosło na 150mb/s tak ze dzięki za pomoc chłopy wesołych świąt życzę :) TomOlej lubi to Cytuj
wbak1102 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 @Ingnito gdzie masz tą antenę wewnątrz czy na zewnątrz ? bo zamierzam kupić jakąś antenę i czy kupiłeś właśnie tą- [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 Bez anteny, ruter Huawei E5785 : Cytuj
wbak1102 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Witam. To mi nic nie mówi chciałem się spytać tego co używa tej anteny bez urazy. Cytuj
Hermogenes Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Co Tobie dadzą czyjeś subiektywne odczucia??? Mocowanie anteny wewnątrz mieszkania to lizanie lodów przez szybę na wystawie.Antena cóż zysk wyssany z palca kabel kiepskiej jakości. Pozdrawiam Hermogenes Cytuj
wbak1102 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Bardzo dobra antena duży zysk dzięki @wiktorynek . Cytuj
Nieobecny Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Dlatego polecałem tą antenę z dużą ostrożnością, że może nie pomóc, ale przynajmniej nikt będzie wyrywał sobie włosów z głowy z powodu ceny. Jak się okazuje antena robi furorę, tu na forum i poza nim, skąd dostałem na nią namiary. Czasem jednak ci chińczycy coś potrafią zrobić. U nich tak zawsze było - jak sie wyłowiło perełkę, to efekt był super za grosze. Nadal jednak nie twierdzę, że pomoże każdemu, na każdym modemie/ruterze, w każdej sieci i w każdym miejscu - za dużo zmiennych. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Mój sąsiad zapłacił 270zł i ma gorszy sygnał niż u mnie,testowałem na TP-Link, Huawai, ZTE i na wszystkich jest super za 36zł kto by pomyślał. Cytuj
Hermogenes Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 To dawaj pokaż te 28 dB zysku. W którymś z tych modeli masz zakładkę siła sygnału w dBm . Pozdrawiam Hermogenes Cytuj
wbak1102 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 @Hermogenes ty się lepiej nie odzywaj pseudo fachowcu, wydaj 36zł i sobie po-testuj. Cytuj
Hermogenes Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Bardzo konstruktywna odpowiedź, a wyniki rzeczywiście powalają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi