Skocz do zawartości

Aktywacja O365 kluczem 2019?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, razor1995 napisał:

Zmieni ci się wtedy na Office 2019.

W sumie, nie ma problemu. Tak po prostu bez żadnych dodatkowych zabiegów? Chodzi mi dokładnie o preinstalowany na laptopie lenovo office, który w programach widnieje jako O365HomePremRetail. Myślisz, że da się go aktywować kluczem od Office19_RTM19_HomeBusiness2019R_Retail albo Office19_RTM19_ProPlus2019MSDNR_Retail,  a może nawet Office19_RTM19_HomeStudent2019R_OEM?

Opublikowano

Nie da się tak aktywować jak pytałem - sprawdziłem. Ale mam inne pytanie. Czy jak zainstaluję pojedyncze aplikacje np. Word i Excel z obrazu office 2019 pro plus za pomocą np. YAOCTRI, to powinno się udać aktywować te aplikacje kluczem do pro plus? Bo próbowałem i się nie dało, ale nie wiem, czy to nie był jakiś inny problem, czy po prostu tak się nie da.

Opublikowano

Ok. Nie było problemów. YAOCTRI użyty i pakiet aktywowany. Wcześniej robiłem źle, że użyłem opcji install single apps - teraz użyłem install suite i potem i tak można dostosowywać, które programy mają być zainstalowane.

Opublikowano
W dniu 5.08.2021 o 09:58, anonymous78 napisał(a):
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

u mnie nie idzie. Mam taki komunikat. Potem tylko błędy.

C:\WINDOWS\system32>cscript "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" /dstatus
Host skryptów systemu Windows firmy Microsoft (R) wersja 5.812
Copyright (C) Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.

=====================================================================================
#Project: Activating Microsoft software products for FREE without additional software
=====================================================================================

#Supported products: Office 365 ProPlus (x86-x64)

System nie może odnaleźć określonej ścieżki.
System nie może odnaleźć określonej ścieżki.

============================================================================
Activating your Office...
============================================================================

Sorry, your version is not supported.

Mam taką wersję:

Microsoft® Access® dla Microsoft 365 MSO (wersja 2311 kompilacji 16.0.17029.20068) 32-bitowa . Czym to można ogarnąć? Dzięki.