Bexen Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Generalnie to sparawa wyglada tak ze nie mam zadnego tekstu w aplikacjach i nie wiem jak to naprawic [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
rrroberto Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Fajne. . Wygląda na brak jakiejś czcionki lub jej uszkodzenie. Spróbowałbym najpierw: sfc /scannow Później: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Sprawdzałeś dysk twardy i pamięć RAM? Cytuj
janek917 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Spróbuj tym Kiedyś mi pomogło Spakowane zip-em dwa pliki rejesrtu .Drugi mały programik do naprawy i zmiany czcionki. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kitaro i Bexen lubią to Cytuj
kitaro Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 W dniu 31.07.2021 o 22:16, janek917 napisał: Spróbuj tym Kiedyś mi pomogło Spakowane zip-em dwa pliki rejesrtu Zmieniłem sobie niektóre systemowe czcionki programikiem advchange. A co zmieniają te dwa pliki rejestru? Chciałbym wiedzieć. Cytuj
janek917 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 41 minut temu, kitaro napisał: Zmieniłem sobie niektóre systemowe czcionki programikiem advchange. A co zmieniają te dwa pliki rejestru? Chciałbym wiedzieć. Pierwszy pomógł mi kiedyś poprawić czcionki ,drugi jest bardziej rozbudowany wersją można nim zmienić zarówno czcionki jak i na przykład wielkość oraz odstępy w rozmieszczeniu ikon . kitaro lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi