sasik007 Posted July 5, 2021 Report Posted July 5, 2021 witam chciałem zmienic nieco wyglad windowsa 10 i szukam w jaki sposob mozna zmienic sobie ikony i skad je pobrac? jest jakies narzedzie do tego czy trzeba w rejestrze grzebac? pomoze ktos? Quote
jabirex Posted July 6, 2021 Report Posted July 6, 2021 22 godziny temu, sasik007 napisał: witam chciałem zmienic nieco wyglad windowsa 10 i szukam w jaki sposob mozna zmienic sobie ikony i skad je pobrac? jest jakies narzedzie do tego czy trzeba w rejestrze grzebac? pomoze ktos? pobierz mod od Sromotnika tam znajdziesz to czego szukasz Quote
Guest FoRMaT2007 Posted July 6, 2021 Report Posted July 6, 2021 W dniu 5.07.2021 o 10:14, sasik007 napisał: witam chciałem zmienic nieco wyglad windowsa 10 i szukam w jaki sposob mozna zmienic sobie ikony i skad je pobrac? jest jakies narzedzie do tego czy trzeba w rejestrze grzebac? pomoze ktos? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
sasik007 Posted July 6, 2021 Author Report Posted July 6, 2021 dokladnie chodzi mi o np te ikony te z pulpitu to ja wiem jak zmienic i ztym problemu nie ma [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jarexpol Posted July 6, 2021 Report Posted July 6, 2021 Napisz w notatniku. [autorun] icon="dyskwin7.ico" Zapisz. Zmień rozszerzenie na .inf Umieść autorun i iconę w katalogu C lub D. Restart. Sposób działa na Win 7, napisz czy u ciebie działa. Quote
Guest Posted July 6, 2021 Report Posted July 6, 2021 Tu masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz - zainstaluj - wypróbuj - na program masz 30 dni triala. Albo tu - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trzeba założyć konto - ale warto - masz wszystko - themy, ikony i wiele innych. Quote
deejayp Posted July 6, 2021 Report Posted July 6, 2021 W moim win 10 tak pozamieniałem, jeśli Ci się podoba ,mogę podać link do paczki ikon [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lysyn likes this Quote
helmut112 Posted July 6, 2021 Report Posted July 6, 2021 A może to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ( potrzebne konto). A tu filmik co i jak Quote
Recommended Posts