SirGon Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 W dniu 3.12.2023 o 17:00, stens napisał(a): Czy można coś z tym zrobić, aby się nie pokazywało, bo takie upirdli.... że trzeba 3 razy kliknąć aby zamknąć. Oczywiście że można z ty coś zrobić. Najszybciej i najlepiej to jest przesiąść się na inną przeglądarkę Achon lubi to Cytuj
Kuba555 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 W dniu 3.12.2023 o 17:00, stens napisał(a): Czy można coś z tym zrobić, aby się nie pokazywało, bo takie upirdli.... że trzeba 3 razy kliknąć aby zamknąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przed zamknięciem przeglądarki pozamykać wszystkie otwarte strony. Cytuj
stens Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 godziny temu, Kuba555 napisał(a): Przed zamknięciem przeglądarki pozamykać wszystkie otwarte strony. Powiedział to co wiedział. Cytuj
mrozio17 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Wiatam Czy jest ktoś mi powiedzieć o co chodzi z tym błędem i jak go rozwiązać? Aplikacje instalowane ze sklepu Microsoft Store. Nawet po formacie mam taki problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Windows 11 23H2 obniża wydajność komputerów? Napływają skargi użytkowników [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poprawki i ulepszenia dla Windows 11 23H2 (build 22631.2792) W listopadzie tego roku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie otrzymał aktualizacji opcjonalnej "C" z poprawkami niezwiązanymi z bezpieczeństwem. Powodem mogło być Święto Dziękczynienia i towarzyszące mu urlopy. Tak czy inaczej aktualizacja ta nadeszła wczoraj, 4 grudnia. Oprócz poprawek znalazło się w niej parę nowych funkcji i ulepszeń. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @mrozio17 Spróbuj sobie przeskanować czym takim co się zwie. Norton Power Eraser Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @stens a nie pomógłby tutaj CCleaner Cytuj
stens Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 godzinę temu, LAGUNA napisał(a): a nie pomógłby tutaj CCleaner Nie, nie ma tam niczego co by się z tym wiązało. Ja myślę że w konfiguracji, ale nie mogę wejść. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 Windows 11 - Microsoft potwierdza kolejne problemy z aktualizacją 23H2. Tym razem problemem okazuje się wbudowane AI Copilot [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 Licznik znaków w Notatniku i inne nowości w Windows 11 (build 26010 w Canary Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Achon Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 5.12.2023 o 14:50, mrozio17 napisał(a): Wiatam Czy jest ktoś mi powiedzieć o co chodzi z tym błędem i jak go rozwiązać? Aplikacje instalowane ze sklepu Microsoft Store. Nawet po formacie mam taki problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podpowiem Ci, jak zrobić zrzut ekranu bez używania zewnętrznego urządzenia, do robienia zdjęć. Naciśnij Windows logo + Shift + S. lub Ctrl +PrtSc Nie musisz dziękować. Cytuj
seweryno Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 witam wszystkich mam do was pytanie posiadam win 11 z aktualizacją 22631.2792 i nie mam tej aplikacji copilot czy w ogóle Microsoft wydał dla polski czy jeszcze nie? czy jest jakaś opcja zaistalowania tego programu? bardzo bym prosił o informacje Cytuj
ampa Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 ▲ Widzę, że masz internet więc z niego korzystaj. Fraza "copilot polska" i zrobi się jaśniej. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 Odłączanie i zmiana rozmiaru Copilota w Windows 11 (build 23601 w Dev Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał wczoraj wieczorem dwie aktualizacje. O tej w kanale [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] już pisaliśmy. Teraz zobaczmy, co nowego w kanale Dev. Główne nowości dotyczą Windows 365 Boot, Windows 365 Switch, transmitowania ekranu, tablicy widżetów, Copilota, udostępniania i Narratora. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @seweryno a zerknij sobie nóż widelec ten pilot leci już z nami [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] seweryno lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2023 Grudniowy Patch Tuesday: aktualizacje zabezpieczeń Windows 11 23H2, 22H2 i 21H2 Czas więc na podsumowanie zmian w Patch Tuesday. W tym artykule przyjrzymy się zmianom w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 23H2 oraz w starszych wydaniach. W kolejnym — zajmiemy się także [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przypominamy też, że dzisiejsza aktualizacja zbiorcza jest ostatnią w tym roku. Microsoft zapowiadał bowiem, że już po raz kolejny w grudniu nie ukażą się aktualizacje opcjonalne "C" przewidziane na 4. tydzień miesiąca. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2023 Cieniutka ta aktualizacja jak na finalizację roku. Ale widać i MS też schodzi na psy ... nic nie ujmując samym psom. LAGUNA lubi to Cytuj
Spirit Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2023 Sam nie wiem co o tym myśleć ? Może lepiej jak dają takie małe co nic nie narobią (chyba). Niż jedną dużą a potem przez pó roku co tydzień następne łatki które naprawiają tą dużą LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2023 7 minut temu, Spirit napisał(a): Może lepiej jak dają takie małe co nic nie narobią (chyba). Małe jest piękne 15 minut temu, zdzisiek24 napisał(a): Ale widać i MS też schodzi na psy @zdzisiek24 nie narzekaj bo jeszcze zrobią wolne media i wyjdą na ulicę. plusik lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 Obraz ISO i koniec rozpoznawania mowy w Windows 11 (build 23606 w Dev Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał aktualizację w kanale Dev. Jest ona dostępna poprzez Windows Update, jak i w postaci obrazu ISO. Główna zmiana dotyczy rozpoznawania mowy — w tym wypadku wycofania przestarzałej technologii. Microsoft oznajmił też, że jest to ostatnia aktualizacja w Dev Channel w 2023 roku! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik i JanKo66 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 Jak by kto pytał ,to mówią że się starają. Windows 11: pakiet KB5033375 rozwiązuje problem znany od roku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i plusik lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Windows 11 pozwoli na usunięcie AI. To świetna wiadomość Wiele wskazuje na to, że Windows 11 zyska już wkrótce możliwość usunięcie komponentów wykorzystujących sztuczną inteligencję. Odkrycia zupełnie nowej sekcji odkryto w wersji testowej oprogramowania i trzeba przyznać, iż prezentuje się ona naprawdę ciekawie. Kto wie, może Copilot też będziemy mogli zlikwidować? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] / Zdjęcie otwierające: Microsoft JanKo66 i plusik lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 Dam tutaj bo akcja dotyczy Windows 11 Pojawia się i znika. Windows 11 ma problem z Wi-Fi. Winna aktualizacja KB5033375 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik, SirGon i JanKo66 lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 Microsoft w końcu naprawia irytujący błąd w Windows 11. Po 15 miesiącach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 Najnowsza aktualizacja Windowsa 11 w niektórych przypadkach powoduje problemy z działaniem WiFi. Dlatego lepiej jej na razie nie pobierać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 Ciągłe problemy z tym windowsem 11. Dobrze, że przesiadłem się na 10 SirGon i LAGUNA lubią to Cytuj
TheStraight Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 20 minutes ago, Franz Maurer said: Ciągłe problemy z tym windowsem 11. Dobrze, że przesiadłem się na 10 Takie same tematy były i z 10tką i z 8 i 7. Jak dla mnie nie ma różnicy jaki system zawsze jakieś tematy będą klikane LAGUNA lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @TheStraight no z 7 to problemów nie było z tego co pamiętam, jedynie z 10 były jakieś komplikacje na początku, a teraz to już 10 działa jak trza LAGUNA lubi to Cytuj
SirGon Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @Franz Maurer ja tam z 11 nie mam problemów Franz Maurer i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 10 godzin temu, Franz Maurer napisał(a): Ciągłe problemy z tym windowsem 11. Dobrze, że przesiadłem się na 10 Już nie będzie .Rząd się zmienił i teraz wsi wyprzedza czas. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Franz Maurer lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @SirGon Ja u siebie zauważyłem, że 10 działa responsywniej, szybciej niz 11. @LAGUNA A to super, czyli zaraz wyjdzie 12, a 11 będzie w pełni funkcjonalna i bez żadnych problemów hehe LAGUNA lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź