Skocz do zawartości

Windows 11 - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 3.12.2023 o 17:00, stens napisał(a):

Czy można coś z tym zrobić, aby się nie pokazywało, bo takie upirdli.... że trzeba 3 razy kliknąć aby zamknąć.

Oczywiście że można z ty coś zrobić. Najszybciej i najlepiej to jest przesiąść się na inną przeglądarkę :D

Achon lubi to
  • Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 3.12.2023 o 17:00, stens napisał(a):

Czy można coś z tym zrobić, aby się nie pokazywało, bo takie upirdli.... że trzeba 3 razy kliknąć aby zamknąć.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Przed zamknięciem przeglądarki pozamykać wszystkie otwarte strony.

Opublikowano

Wiatam

Czy jest ktoś mi powiedzieć o co chodzi z tym błędem i jak go rozwiązać? Aplikacje instalowane ze sklepu Microsoft Store. Nawet po formacie mam taki problem 

Opublikowano

Windows 11 23H2 obniża wydajność komputerów? Napływają skargi użytkowników

Poprawki i ulepszenia dla Windows 11 23H2 (build 22631.2792)
W listopadzie tego roku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie otrzymał aktualizacji opcjonalnej "C" z poprawkami niezwiązanymi z bezpieczeństwem. Powodem mogło być Święto Dziękczynienia i towarzyszące mu urlopy. Tak czy inaczej aktualizacja ta nadeszła wczoraj, 4 grudnia. Oprócz poprawek znalazło się w niej parę nowych funkcji i ulepszeń.

@mrozio17 Spróbuj sobie przeskanować czym takim co się zwie.

Norton Power Eraser 

Opublikowano

Windows 11 - Microsoft potwierdza kolejne problemy z aktualizacją 23H2. Tym razem problemem okazuje się wbudowane AI Copilot

Opublikowano

Licznik znaków w Notatniku i inne nowości w Windows 11 (build 26010 w Canary Channel)

Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 5.12.2023 o 14:50, mrozio17 napisał(a):

Wiatam

Czy jest ktoś mi powiedzieć o co chodzi z tym błędem i jak go rozwiązać? Aplikacje instalowane ze sklepu Microsoft Store. Nawet po formacie mam taki problem 

Podpowiem Ci,  jak zrobić zrzut ekranu bez używania zewnętrznego urządzenia, do robienia zdjęć.

Naciśnij Windows logo + Shift + S.

lub Ctrl +PrtSc

Nie musisz dziękować.

Opublikowano

witam wszystkich mam do was pytanie posiadam win 11 z aktualizacją 22631.2792 i nie mam tej aplikacji copilot  czy w ogóle Microsoft wydał dla polski czy jeszcze nie? czy jest jakaś opcja  zaistalowania tego programu? bardzo bym prosił o  informacje

Opublikowano

Odłączanie i zmiana rozmiaru Copilota w Windows 11 (build 23601 w Dev Channel)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał wczoraj wieczorem dwie aktualizacje. O tej w kanale [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] już pisaliśmy. Teraz zobaczmy, co nowego w kanale Dev. Główne nowości dotyczą Windows 365 Boot, Windows 365 Switch, transmitowania ekranu, tablicy widżetów, Copilota, udostępniania i Narratora.

@seweryno a zerknij sobie nóż widelec ten pilot leci już z nami :)

seweryno lubi to
Opublikowano

Grudniowy Patch Tuesday: aktualizacje zabezpieczeń Windows 11 23H2, 22H2 i 21H2
Czas więc na podsumowanie zmian w Patch Tuesday. W tym artykule przyjrzymy się zmianom w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 23H2 oraz w starszych wydaniach. W kolejnym — zajmiemy się także [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przypominamy też, że dzisiejsza aktualizacja zbiorcza jest ostatnią w tym roku. Microsoft zapowiadał bowiem, że już po raz kolejny w grudniu nie ukażą się aktualizacje opcjonalne "C" przewidziane na 4. tydzień miesiąca.

JanKo66 lubi to
Opublikowano

Sam nie wiem co o tym myśleć ? Może lepiej jak dają takie małe co nic nie narobią (chyba). Niż jedną dużą a potem przez pó roku co tydzień następne łatki które naprawiają tą dużą 😜

LAGUNA lubi to
Opublikowano
7 minut temu, Spirit napisał(a):

Może lepiej jak dają takie małe co nic nie narobią (chyba).

Małe jest piękne :D

15 minut temu, zdzisiek24 napisał(a):

Ale widać i MS też schodzi na psy

@zdzisiek24 nie narzekaj bo jeszcze zrobią wolne media i wyjdą na ulicę.:D

plusik lubi to
Opublikowano

Obraz ISO i koniec rozpoznawania mowy w Windows 11 (build 23606 w Dev Channel)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał  aktualizację w kanale Dev. Jest ona dostępna poprzez Windows Update, jak i w postaci obrazu ISO. Główna zmiana dotyczy rozpoznawania mowy — w tym wypadku wycofania przestarzałej technologii. Microsoft oznajmił też, że jest to ostatnia aktualizacja w Dev Channel w 2023 roku!

plusik i JanKo66 lubią to
Opublikowano

Windows 11 pozwoli na usunięcie AI. To świetna wiadomość
Wiele wskazuje na to, że Windows 11 zyska już wkrótce możliwość usunięcie komponentów wykorzystujących sztuczną inteligencję. Odkrycia zupełnie nowej sekcji odkryto w wersji testowej oprogramowania i trzeba przyznać, iż prezentuje się ona naprawdę ciekawie. Kto wie, może Copilot też będziemy mogli zlikwidować?

Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] / Zdjęcie otwierające: Microsoft

JanKo66 i plusik lubią to
Opublikowano

Najnowsza aktualizacja Windowsa 11 w niektórych przypadkach powoduje problemy z działaniem WiFi. Dlatego lepiej jej na razie nie pobierać.

SirGon lubi to
Opublikowano
20 minutes ago, Franz Maurer said:

Ciągłe problemy z tym windowsem 11. Dobrze, że przesiadłem się na 10 :D

Takie same tematy były i z 10tką i z 8 i 7. Jak dla mnie nie ma różnicy jaki system zawsze jakieś tematy będą klikane :D 

LAGUNA lubi to
Opublikowano
10 godzin temu, Franz Maurer napisał(a):

Ciągłe problemy z tym windowsem 11. Dobrze, że przesiadłem się na 10 :D

Już nie będzie .Rząd się zmienił i teraz wsi wyprzedza czas.:D