Ryzenek Opublikowano Środa o 12:57 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:57 18 godzin temu, leven napisał(a): Ryzenek ? czy ten cały Winux działa samodzielnie, jak np. WIN 11 ? Warto go w ogóle próbować ? Przez kilka dni działa a potem trzeba wykupić licencję za 35$ ja zrezygnowałem. I warto i nie warto sam nie wiem, jednak wolałbym zorin Cytuj
LAGUNA Opublikowano Środa o 13:24 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:24 Uwaga Uwag nadchodzi. Nadchodzi Windows 11 26H1. Aktualizacja najpierw dla wybranych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano Środa o 13:52 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:52 ▲ Kolejny paździerz i poprawka za poprawką. A taki miał być ładny, amerykański ... szkoda. LAGUNA lubi to Cytuj
razor1995 Opublikowano Środa o 16:05 Zgłoś Opublikowano Środa o 16:05 26200.7019 ma ciekawy bug - menadżer zadań nie ubija procesu jak go zamkniesz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj np. odpaliłem i zamknąłem go 3x - proces zostaje. Ubić je pomaga dopiero: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwe, że bug był już w starszej kompilacji, ja zauważyłem go teraz. Kocurek i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano Środa o 17:02 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:02 @razor1995 nie będzie to w temacie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to zdaje się już w okolicach sierpnia się pojawiało. 3 godziny temu, zdzisiek24 napisał(a): ▲ Kolejny paździerz i poprawka za poprawką. A taki miał być ładny, amerykański ... szkoda. ale za to będzie "Statówa" Cytuj
ERICs3 Opublikowano Środa o 17:48 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:48 Całe szczęście że nadchodząca KB5067036 to aktualizacja funkcji, której właściciele LTSC nie otrzymają, a reszta, niestety będzie musiała czekać, na nową wersję startallback która znowu będzie naprawiała to co oni tylko potrafią popsuć... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano Środa o 18:09 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:09 no właśnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ERICs3 lubi to Cytuj
Portalnet Opublikowano Środa o 18:42 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:42 53 minuty temu, ERICs3 napisał(a): Całe szczęście że nadchodząca KB5067036 to aktualizacja funkcji, której właściciele LTSC nie otrzymają, a reszta, niestety będzie musiała czekać, na nową wersję startallback która znowu będzie naprawiała to co oni tylko potrafią popsuć... To od razu po zainstalowaniu owej aktualizacji pojawia się nowe menu czy trzeba czekać ? ( bo u mnie brak new menu mino aktualizacji która dzisiaj wskoczyła. Cytuj
LAGUNA Opublikowano Środa o 19:53 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:53 ponoć nie od razu . Microsoft zapowiada, że rollout nowego Menu Start rozpocznie się w ostatnim tygodniu października 2025, ale pełne wdrożenie może potrwać kilka tygodni. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Portalnet lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano wczoraj o 07:04 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:04 Powiadają jeszcze że tak: Aby otrzymać nowe menu Start, należy zainstalować opcjonalną aktualizację KB5067036 dostępną w usłudze Windows Update. Niestety, jeśli przyzwyczailiście się do obecnego układu i nie chcecie znów kolejnych zmian,, to mamy złą wiadomość. Microsoft nie przewiduje możliwości powrotu do starego układu. Jak uzyskać nową wersję menu Start Aby otrzymać nowe menu Start, należy zainstalować opcjonalną aktualizację KB5067036 dostępną w usłudze Windows Update. Niestety, jeśli przyzwyczailiście się do obecnego układu i nie chcecie znów kolejnych zmian,, to mamy złą wiadomość. Microsoft nie przewiduje możliwości powrotu do starego układu. Można jednak wyłączyć niektóre z nowych funkcji, takie jak panel Phone Link czy alternatywne widoki list aplikacji. Cytuj
SirGon Opublikowano wczoraj o 07:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:25 Ja mam menu start, StartAllBack LAGUNA lubi to Cytuj
lukcio31 Opublikowano wczoraj o 08:55 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:55 Mam zainstalowaną aktualizację KB5067036-Aktualizacja wersji Preview i nie mam nowej wersji Menu Start.Co zrobić by mieć nową wersję Menu Start? LAGUNA lubi to Cytuj
Portalnet Opublikowano wczoraj o 08:58 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:58 3 minuty temu, lukcio31 napisał(a): Mam zainstalowaną aktualizację KB5067036-Aktualizacja wersji Preview i nie mam nowej wersji Menu Start.Co zrobić by mieć nową wersję Menu Start? Czekać az Ms włączy ( mam to samo) LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu 1 godzinę temu, lukcio31 napisał(a): nie mam nowej wersji Menu Start.Co zrobić by mieć nową wersję Menu Start? Jest parę innych opcji nic się nie martw @lukcio31 na Mikołaja będzie. Jeszcze nie jeden będzie wyzywał na to "Nowe Menu" Cytuj
ERICs3 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu You Tube usuwa ludziom treści związane z instalacją Windowsa 11 na niewspieranym sprzęcie, oraz filmy mówiące o tym jak obejść wymóg logowania się na konto microsoft. Nawet dużym Tech-YouTuberom. Kolejny krok w odbieraniu ludziom wolności do swobodnej wypowiedzi. Kocurek lubi to Cytuj
zen888 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu A mnie nikt nie przekona do innego menu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA, kp1971, stens i 1 inny lubią to Cytuj
razor1995 Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu 7 godzin temu, lukcio31 napisał(a): Co zrobić by mieć nową wersję Menu Start? Pobierz ViveTool i wykonaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oczywiście jako admin. Kocurek, zdzisiek24 i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu lukcio31 masz jeszcze parę filmów o tym ViveTool [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] swoją drogą co Wy taką gonitwę macie za tym menu. zen888 lubi to Cytuj
Portalnet Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Aby ponarzekać Aktywowałem ale powiem tak, na fotkach lepiej wygląda Kocurek i LAGUNA lubią to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu U mnie jak na zdjęciach. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i Portalnet lubią to Cytuj
lukcio31 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu @LAGUNA Zrobiłem wszystko według instrukcji podanej w tym linku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po restarcie komputera mam nowe Menu Start. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu 27 minut temu, lukcio31 napisał(a): Po restarcie komputera mam nowe Menu Start. no widzisz wyprzedziłeś MŚ. Aktualizacja, oznaczona jako KB5067036, jest już dostępna dla osób, które mają włączoną opcję "Get the latest updates as soon as they're available" w Windows Update. Nowe menu Start wdraża się jednak falami, więc nie każdy zobaczy je od razu po instalacji aktualizacji. Ta dopiero do wszystkich ma trafić wraz z przyszłomiesięczną aktualizacją Patch Tuesday. Cytuj
darude123 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Ja tam nic nie mam mimo tej opcji żeby szybciej mieć aktualizacje, zresztą nie rozumiem za bardzo tej awantury z menu start bo dla mnie to jest najgorsze jakie mogło być od windows 95 więc mało do tego zaglądam także dla mnie co z tym zrobią to mnie to gilo, mam wywalone. Osobiście menu start z 7 najbardziej dla mnie było przejrzyste i sensowne. Cytuj
SirGon Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu A jak zablokować automatyczną instalacje Edge? Cytuj
stens Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, SirGon napisał(a): A jak zablokować automatyczną instalacje Edge? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź