Kythilo Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 Cześć, mam mały problem, po formacie i zainstalowaniu wszystkich sterowników/aktualizacji w menedżerze nie widnieje ekran dotykowy, przez co nie mogę go całkowicie wyłączyć, przed formatem nie było żadnego problemu z tym - był dokładnie ten sam system zainstalowany. System to Windows 7 Home Premium 64'bitowy, a sprzęt to Lenovo Y70-70 Touch. Sterowniki z oficjalnej strony, ekran dotykowy działa normalnie, pomimo tego, że nie widnieje w menedżerze. Cytuj
Miastowy Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 Może byś podał ID sprzętu? Wychodzi na to, że "nieznanym urządzeniem" jest właśnie ten dotyk. Cytuj
Kythilo Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, Miastowy napisał: Może byś podał ID sprzętu? Wychodzi na to, że "nieznanym urządzeniem" jest właśnie ten dotyk. Nieznane urządzenie to Energy Managment od Lenovo, po zainstalowaniu tego nie ma żadnej różnicy, ekran nadal nie widnieje, a sam program mi po prostu uprzykrza życie, dlatego go nie instaluje. ID sprzętu co masz na myśli? To zaraz poszukam i dodam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi